2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

دیروز ظهر دوتا از آشناها باهام تماس گرفتن و گفتن برای عصر یکی دوساعت میان خونمون، من دعوت به شام کردم اما قبول نکردن.

منم همون ظهر در حد یک ساعت کل خونه رو تمیز و براق کردم ، که به لطف مینیمال بودنم همه چیز سر جای خودش بود و راحت بودم.

انقدر آسوده خاطر بودم که با وجودیکه برای وعده شام نمیومدن ،رفتم سرکوچه یکم خرید کردم، یه غذای ساندویچی به همراه ژله درست کردم . مختصر و مفید بدون اینکه تجملات به خرج بدم سفره شام رو پهن کردم و همه استقبال کردن و دوست داشتن که بدون اطلاع تدارک مختصری دیده بودم .

برای پذیرایی عصرونه هم چای و شکلات و خشکبار و میوه گذاشتم.

خداروشکر میکنم که با این سبک زندگی آشنا شدم و سردرگم نیستم و تکلیفم با خودم روشنه.🌸

امیدوارم روزی سرشار از آرامش داشته باشید 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زود پز برقی دارم یعنی عاشقشممممممم اون نباشه کلا کارم لنگه در آشپزی .در وقت انقد صرفه جویی میکنه ...

با تعریف هایی که شما از زودپز برقی کرده بودین،از فروردین تلاش میکردم که منم بخرم،۳ تا بچه کوچیک دارم

گاهی هم از یه غذایی خوششون نمیاد و مجبورم ۲ مدل غذا درست کنم

دیروز رفتیم خریدیم،ان شاءالله برا منم کاربردی باشه،البته هنوز بلد نیستم باهاش کار کنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
چ عالی....حالا من ی مهمون بخاد اینجوری بیاد ینی قشنگ عزا میگیرم.

منم قبلا همین طور بودم عزیزم  به خاطر حجم زیاد وسایل و دکوری های مختلف ، کلا انگار گیجم کرده بودن ، سردرگم بودم ، از صبح دور سر خودم میچرخیدم بازم خونه اون جور که میخواستم مرتب نبود.

به معنای واقعی خودم رو اسیر وسایل اضافه کرده بودم.

از وقتی با این تاپیک آشنا شدم حدودا یک سال میشه خیلی زیاد خروجی داشتم ، تقریبا دو تا وانت از وسایل منزل و لباس هامونو  بخشیدم، حتی تابلوهای روی دیوار و بعضی از دکوری ها.

در رابطه با وسایلی که دلم نمیومد خروجی بذارم اومدم تمام دکوری ها و ظروف اضافه رو جمع کردم گذاشتم کارتن توی انباری. دور خودمو حسابی خلوت کردم ، تنها وسیله تزئینی توی خونم گل طبیعی هست . واقعا آرامشم بیشتر شده و حجم کارم کمتر.

البته در کنارش توی این یکسال خیلی مراقب ورودی هامم هستم.

کم میخرم اما خوب میخرم🌸

امیدوارم نوشته هام براتون مفید باشه🌸

عزیزم مال کدوم‌شهری بیا خونه من تا دلت بخاااااد خروجی داره

خونه زندگی من حاصل دیروز وامروز نیست عزیزم من از وقتی خانم خونه شدم این سبک زندگی داشتم تا امروز به نتیجه دلخواهم رسیدم.

شادی صدام کنید
با تعریف هایی که شما از زودپز برقی کرده بودین،از فروردین تلاش میکردم که منم بخرم،۳ تا بچه کوچیک دارم ...

بیزحمت بعدا اگه فرصت کردین نظرتون رو در موردش بگید. 

من هنوز برا گرفتن زودپز دو دلم و نمیدونم برقی بهتره یا از اینا که رو گاز میذارند. 

با تعریف هایی که شما از زودپز برقی کرده بودین،از فروردین تلاش میکردم که منم بخرم،۳ تا بچه کوچیک دارم ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه.به دلخوش و سلامتی استفاده ش کنی .میتونم بپرسم چند گرفتین؟اگه مارکش فیلیپس باشه من در استفاده کردنش میتونم کمکتون کنم .البته اگه قابل بدونین😘

چند وقت پیش دفتر و مداد رو تخفیف گذاشته بودند من چند تا برا پسرم گرفتم. 

بعدا فهمیدم دفتری که گرفتم مناسب نیست و سریع جلدش کنده میشه.‌ 

بازم جدیدا متوجه شدم که پیش دبستانی پسرم اوردن کیف و لوازم التحریر رو ممنوع کرده و کلا همین چیزهای محدودی هم که گرفتم خریدشون اشتباه بود.‌

✨✨✨

خواهرم مقدار زیادی از لباسهای خودشون رو برام فرستاد که اگه میخوام استفاده کنم. اول وسوسه شدم از کیفهاش بردارم بعد دیدم همین دو تا کیف خودم کافی هستند.‌ همه رو رد کردم.‌ 

✨✨✨

خونه ی ما تا حدودی سریع مرتب میشه ولی سریع هم به هم میریزه. این روزها مشغول اینم باگ ها رو پیدا کنم.‌  

یکی از باگ ها ظرفها هستند. چون این خونه تعداد کابینتها خیلی کمه تا یه چیزی درست میکنم میبینم کل اشپزخونه شده ظرف. 

بعد من تو جمع کردن ظرف هم تنبلم و اونا همینطور رو هم تلنبار میشن. 😬

منم قبلا همین طور بودم عزیزم به خاطر حجم زیاد وسایل و دکوری های مختلف ، کلا انگار گیجم کرده بودن ، ...

مرسی عزیزم منم خونم تنها دکوریم گل طبیعی هستو ی آباژور رومیزی .ولی خب چون کابینتاو کشو کمد مرتب نیس انگار کل خونه مرتب نیس

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه.به دلخوش و سلامتی استفاده ش کنی .میتونم بپرسم چند گرفتین؟اگه مارکش فیلیپ ...

ممنون عزیزم 

همش منتظر  شما بودم که بپرسم چطور باید باهاش کار کنم

نه مارک فیلیپس خیلی گرون بود.. بودجه مون ۷ ۸ میلیون بود و نشد فیلیپس بخرم

ممنون میشم نکات استفاده اش رو بهم بگید.. من از زودپز قدیمی ها خیلی میترسیدم،راجع به این برقی ها هم زیاد تو نت خوندم ولی خیلی حالیم نشد،شنیدن کی بود مانند دیدن😅

اون قدیمی ها که مامانم داشت،همش باید صدای بخارش میومد،اصلا میگفتن صداش قطع شه،یعنی یه چيز جلوش رو گرفته و ممکنه باعث ترکیدنش بشه

اینو باید سوپاپ رو ببندیم؟چطوریه؟اش و خورشت تو منو نداره،اونارو با چی میپزن؟پیاز رو بخواید تفت بدید برا خورشتی چیزی،رو کدوم برنامه میذارید

Brown

Rice

Beef

Meat

Chicken

Bake

Reheat

Porridge

Potatoes 

Slow cook

Fish

Soup

Beans

Steam

Cake

Timer

Keep warm

Keep pressure

Pressure cooking time

اینارو داره.‌. به اضافه تایمر و استارت و ... 

شرمنده دوستان پست غیر مرتبط هست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی