2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
از دوستان کسی زودپز داره؟ به نظرتون زودپز ضروریه یا نه؟ من خودم ندارم از پارسال تو فکرشم نمیدونم از ...

من زود پز برقی دارم یعنی عاشقشممممممم اون نباشه کلا کارم لنگه در آشپزی .در وقت انقد صرفه جویی میکنه که نگو .من به عنوان زاپاس یکی هم گرفتم نگه داشتم خدای نکرده  خراب بشه .ازش استفاده کنم چون روزبروز گرونتر میشه مارک زودپز بر قی من فیلیپس هس ازش خیلی راضیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به لطف دخترم تو قسمت قاشق وچنگال ها گیر کردم یه چندتا آیتم از جمله پوست کن هم هست که استفاده نمی کنم ولی میگم حالا که دارم خروجی نذارم ادمیزاده شاید نیازم شد چرا دوباره برم بخرم.یعنی لازم ندارما ولی میگم کاش نداشتم که الان نتونم بذارم خروجی.ولی این آیتم ها از دم دست بر می دارم شاید در گذر زمان بتونم بذارم خروجی.

امروز نوبت یخچال وگاز وسینک بود.سینک شستم.چدن های گاز سیم کشیدم.یه قفسه فریزر از این باریک ها که روی درب فریزر شستم.این قفسه در حال حاضر شامل:کمی لپه پخته که وسیله نداشتم قیمه کنسل شد مقدار کمی هویج خرد شده که تو ظرف جا نشد.تقریبا خالیه.حالا هفته بعد قفسه بالاش می شورم.

شادی صدام کنید

خیلی ممنونم دوستان عزیزم که نظرتون رو گفتین.‌ 🙏💐 

در مورد زودپز برقی گفتین نمیدونم اونها چطورن و چه برتری به مدلهای دیگه دارن‌. ولی مطمئنا این عیب رو دارند اون هم مصرف زیاد برقه. 

به حرفهاتون خوب فکر میکنم بعد تصمیم میگیرم واقعا نمیخوام خرید نسنجیده دیگه ای داشته باشم. 😪

روم نمیشه بگم ...  اینها رو‌ هم باید مرجوع کنم. امروز یه کیف مدرسه برای پسرم از دی جی خریدم توی عکس خیلی بهتر به نظر میرسید. . 

یه قاب گوشی هم سفارش دادم چند تا خط و خراش روش بود این الان اینطوریه چند روز تو دستم باشه چی میشه. 😒

به قول یکی از دوستان هر خریدی میکنم اشتباهه. 😐

✨✨✨

امروز لباسهای توی کمد رو ریختم بیرون تا مرتب کنم چند ساعت طول کشید و در اخر منظم هم نشد. یه شال، یه پالتو, دو تا شومیز و یه پیراهن خروجی شد. 

دلایل بی نظمی: 

اول لباسهای زمستونی

دوم لباسهای پسر بزرگم که کوچیک شدند رو برای پسر کوچیکم نگه داشتم. 

علت سوم لباسهای زیاد دوقلوها مخصوصا لباسهای نوزادیشون. 

خیلی ممنونم دوستان عزیزم که نظرتون رو گفتین.‌ 🙏💐  در مورد زودپز برقی گفتین نمیدونم اونها چطو ...

از نظر مصرف برق آنچنان بالا نیس من سه ساله ازش استفاده میکنم .هزینه برقمون بالا نیس مناسبه .در ضمن فک کن درنهایت بالاترین زمان پختش ۳۰ دقیقه هس .واقعا غذاهایی من میپزم فقط ۵ دقیقه زمان میدم .مرغ رو نهایت ۱۵ دقیقه زمان میدم .فقط گوشت و آش جو رو ۳۰ دقیق میدم .مثلا حبوبات رو خیس کنی فقط ۲ دقیقه زمان لازمه خاموش که میشه داخل همون بخارش خودش میپزه 

قلق دیتگاه بیاد دستت مصرف برف نداره فک کن در ۵ دقیقه چقد برق میخواد مصرف بشه