2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
دوست عزیزی ک گفتن گزارش بدم.ی کابینت ظرف مهمان تمیزو مرتب شد :کلی ریزه میزه ک جاش تو کشو اتاق خاب ب ...

عزیزم اگر دوست داشتی عکس قبل و بعد بذار.

عکس خیلی انگیزه میده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر وقت ماگ می بینم یاد شما می افتموشاید باورتون نشه من در عمرم از ماگ استفاده نکردم.وچقدر این تفا ...

🥰🥰🥰من از بچگیم علاقه داشتم.حتی تو فیلمای خارجی که نگاه میکردم میدیدم دستشون ماگ دارن دوس داشتم داشته باشم ازشون.😗🫠

منم تا حالا فقط دو بار ماگ داشتم یه بار نوجوون بودم یکی گرفتم. یه بار دیگه هم یه دکوری خریدم یه ماگ ...

به قول شادی جان همین تفاوت هاست که قشنگه😊🙂

دوستای عزیزم سلام

حالا که بحث سفره منم تجربه م رو بگم😅

من شهر غریب زندگی میکنم،به جز شهر خودمون تا حالا مسافرت دور نرفتم.

هر بار هم همون جاهای تکراری همیشگی میرم پس میدونم چیا نیازه.

همیشه هم چون بیشتر از یه هفته میمونم دو دست لباس بیرون برمیدارم.

مثلا دوتا مانتو دوتا شلوار دوتا شال با یه کیف که به هردو مانتوبیاد.

دو دست لباس خونگی تو خونه مامانم گذاشتم +یه حوله

از خونه هم یه دست برمیدارم+تیشرتی که زیر مانتو تنمه.

برای بچه هام هم ۴ دست برمیدارم.

فقط اخرین باری که رفتم لباس به اندازه نبرده بودم،لباسهای بچه هام کثیف میشدن مجبور بودم بشورم چند بار با لباس خونگی بردمشون بیرون 🥲🥲خیلی بخاطرش خجالت زده شدم.

امروط کاملا یهویی و بدون برنامه لباسشویی و یخچال رو کشیدم جلو و زیرشون رو تمیز کردم.

بعد رفتم سراغ کشو های لباس خیییلی وقته کف کشو ها رو تمیز نکرده بودم.

پس دونه دونه کشو هارو ریختم بیرون،همه رو دستمال کشیدم و دوباره چیدم.✅️

کشو پسرام خروجی نداشت✅️

کشو شوهرمم به خودم اجازه ندادم چیزی خروجی بذارم.✅️

کشو های لباسهای خودم بررسی کردم،۶ تا شال که دیدم با هیچ مانتویی ست نمیشن و تو یک سال اخیر خیییلی کم استفاده کردم خروج دادم.✅️

یه سبد نظم دهنده گذاشتم خروجی✅️

یه ماگ گذاشتم خروجی🤭✅️

روی دراورم با وایتکس تمیز کردم خیلی سفید شد.

مسواکمم خروجی گذاشتم.

یه کش مو گذاشتم خروجی.

یه فاکتور گذاشتم کنار تا ببرم برای صاحبش

یه کتاب هم خوندم تموم شد.کتاب بعدی رو دستم گرفتم

فردا ببرم کتابخونه تحویل بدم.

یه سبکیه تو اروپا خیلی طرفدار داره, میگن انرژی منفی هم تو خونه کاهش پیدا میکنه

انرژی منفیو دور‌ می‌کنه چون دیگه هیچ لیوان لب پریده آیی یا لباس کهنه اییی نداری و ذهنت ب مرور عادت میکنه و باور می‌کند که تو انسان خوشبخت و پولداری هستی که هیچکدوم ازون وسایل خراب یا کهنه دور و ورت نیست(یه جور انرژی درمانیه اگه به انرژی اعتقاد داشته باشی)

انرژی منفیو دور‌ می‌کنه چون دیگه هیچ لیوان لب پریده آیی یا لباس کهنه اییی نداری و ذهنت ب مرور عادت م ...

من ظرف لب پر شده رو نگه نمیدارم ، قابلمه ای که تفلونش بره ،ظرف پلاستیکی که پاره بشه یا ....خلاصه ترجیح میدم ظرف و ظروف کمی داشته باشم ولی سالم باشن

سلام خدمت همه ی شما خانم گلا.......🤩🥰🌺🌺🌺🌺🌺

من  هر چند وقت یه بار سر میزنم به این تاپیک. و با خواندن هر کامنت انگار خونه زندگی من مرتب شده باشه کلی انرژی و احساس سبکی میکنم 😅🤩🤩 خدا قوت به همگی شما......منم کلا کارم این شده هر روز یه جا رو مرتب میکنم و این عادتمو انتقال دادم خونه مادرم. حتی اونجا هم میرم در حال تمیز کردن و مرتب کردن هستم

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
حالا کافیه من یه لنگه جوراب ده ساله رو بندازم فرداش لازمم میشه

😂😂😂 این نوع دور ریز هم اشتباهه باید کاملا مطمئن بشی که دیگه بهش احتیاج پیدا نمیکنی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

این عزیزی که امروز رفتیم خونشون قبلا هم رفته بودیم .

خونه قبلی شون خیلی قدیمی بود وخانم میزبان خیلی ناراحت از شرایط موجود[ضمن اینکه امیدوارم تمام مستاجرها صاحبخونه شن.الهی آمین]یادمه همون موقعه هم خونشون اینجا توصیف کردم.

خونه قبلی شون کمی دلگیر بود ولی خونه قشنگی بود فقط خیلی شلوغ وناهماهنگ

خونه ای که الان اسباب کشی کردن توش نوساز و متطقه خوب ولی بازم وقتی وارد خونه شدم از قشنگی خود خونه خوشم اومد ولی چیدمان اصلا

یه چیزایی می پذیرم به خاطر مستاجر بودن باید باشه مثلا اینکه مبل ها یا پرده ها روی خونه نشینه یا تعداد کابینت ها کم وزیاد باشه  مجبور باشن کمد یا دراور داشته باشن ولی دقیقا با توجه به همین شرایط میشه جزییات حذف کرد تا زیبایی بصری ایجاد کرد.

شادی صدام کنید