2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

خروجی 

کتونی بنده اهدا شد 

مدتی بود استفاده نمیشد برای خروجش عجله نکردم سه چهار ماه صبر کردم و دیدم بله ایشون دلش میخواد از پیش من بره و امروز رفت 

فعلا خریده نخواهد شد مگر ببینم که احتیاج واجب هست

ققنوس
خـــب من و مامانم از خرید برگشتیم 😑😂ورودی 🛒سه تا بانکه قرمز برای چای و.. 😑بانکه های قبلی پلاستیک ...

هایدی جان میشه یه لطفی کنی از بانکه ها عکس بذاری؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایکاش از فامیل ماهم جمع میشد ما سالی یکبار نذر داریم میریم مشهد هر سال باید برای این همه ادم سوغاتی ...

این یه دفعه همه باهم جایی میرن هم من اصلا پسندم نیست 

اصلا تو پذیرایی نمیفهمی چیکار کردی 

درست نمیتونی همه رو ببینی دوتا کلمه باهم خوش و بش کنی و لذت ببری 

همش داری فضای بین هال و آشپزخونه رو میری و میای و تا میای بشینی میبینی همه باهم دارن میرن 

تو خونواده خودم و همسرم این عادت رو دارن 

ولی من و همسرم انگار تافته جدا بافته ایم هردومون دوست داریم تکی بریم دیدن کسی. فکر میکنم میزبان هم مثل خودم راحتتر باشه 

❌لایک❌
واااای منم مثل شما گاهی یه فیلم سینمایی رو چند بار میبینم و هردفعه بیشتر لذت میبرم چراااااا!!!!!!! � ...

اتفاقا من خیلی کم اهل فیلم هستم

و خیلی هم کم پیش میاد که از فیلمی خوشم بیاد

ولی در اون معدود موارد همین طوری هستم

در مورد این فیلم آنقدر دیالوگ ها عمیق و مفهومی هستند که هر بار متوجه مفهوم تازه ای میشی ازشون

با این که من اصلا ژانر تاریخی و عارفانه نمی پسندم

ولی انقدر چاشنی عاشقانه و درام فیلم بالاست که دلچسبش کرده

این یه دفعه همه باهم جایی میرن هم من اصلا پسندم نیست اصلا تو پذیرایی نمیفهمی چیکار کردی درست نمیتونی ...

وااااای هیدوا جان!

دقیقا👌👌👌

عیدهای نوروز خانواده همسرم همش این مدلی میومدن خونمون(خانواده پدریم هم همین کارو با مادرم می کردن)

من بدم میومد حقیقتش

به نظر من یه جور لشکرکشی حساب میشه از باب این که این طور مهمان ها میخوان با همدیگه سرگرم بشن و بهشون خوش بگذره و میزبان براشون نقش یک "میز" "بان" رو داره واقعا که پذیرایی بکنه فقط

انگار احساس قدرت دارن این طوری

خودشون زیر ذره بین نیستن چون جمعیت شون زیاده ولی می تونن میزبان رو چک و رصد کنن در پناه شلوغی

و میزبان که واقعا فقط درگیر رفت و آمد و پذیرایی میشه و نه خودش میفهمه چی شد نه می تونه با مهمونا گپ بزنه

من و همسرم اما جداگانه خونه هر کسی می رفتیم و به روال مون ادامه دادیم تا کم کم بقیه مثل ما شدند😉

وااااای هیدوا جان!دقیقا👌👌👌عیدهای نوروز خانواده همسرم همش این مدلی میومدن خونمون(خانواده پدریم هم ...

یه بدی دیگه ای که این مدل رفت و آمد ها داره ربط داره به این سبک مینیمالیستی

در کل شاید ۲_۳ بار در سال اینجوری میرن خونه کسی

طرف مجبوره گاها تا 4-5دست ظرف ظروف پذیرایی داشته باشه ولی خیلی کم ازش استفاده بشه  

در صورتی که اگه هر خونواده ای جدا برای دید و بازدید بره، علاوه بر حسن های زیادی که داره، احتیاج کمتری هم به خرید و نگهداری ظروف ایجاد میشه 

❌لایک❌
بانو جان این حرفتون ارتعاش داره گلم هیچ وقت از جملاتی با بار منفی استفاده نکنید تمرین کنید 🌺اون چسب ...

ممنون هیدوا دوست خوش قلبم ندیده دوستتون دارم معلومه دلتون دریاس .

خیلی داغونم دیروز چسب گذاشتیم هنوز نیفتاده. دیشب نتونستم خوب بخوابم همش فکر میکردم اگه موشه بیاددر رختخوابم وایییییییی.الانم نمیتونم بخوابم😭😭😭😭😭

سخت نگیر هایدی جان، مامانا دوست دارن آشپزخونه شون اون جوری باشه که خودشون دوست دارن، یه جورایی انگار ...

بله حرفاتون درسته مادرم واقعا رو قلمروش حساسه😁الان میگه نگاه کن رنگ قرمزش با قوری و کتریم ست شده 😂(قوریمون قرمزه، کتریمون گل قرمز داره) 

واقعااااا خداروشکر ♥ این روش یک نعمت بزرگی برای من بود که به موقع باهاش اشنا شدم

اگه منِ گذشته بودم امروز یک تیکه برای جهازم میخریدم (یک مغازه لوازم خونگی حراجی گذاشته بود تو ویترین یک ظرف لازانیا خوری چینی رنگ پاستلی بود که خیلیییی خوشگل بود با توجه به مهارتی که یادگرفتم خیلی راحت نگاهش کردم و رد شدم😁) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را