2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

تا بحثش هست دیروز منزل مادرم بودم که با برادرم زندگی می کنند واحد مجزا یعنی دو واحد وتو حیاط پر دیگه جا نیست ادم از حیاط رد بشه بارها گفتم دیروز گفتم مامان چرا داداشی کفش های کهنه اش دور نمی ریزه بگم ۵۰ جفت کفش تو حیاط واقعا هر بار می رم حالم بد میشه کثیف وسطح پایین نیستنا شلوغ ان

حالا یه به آبجی ام شهر دیگه است اپارتمانی ان همیشه یه حفت دمپایی وکفش همسرش جلوی در بقیه کفش ها وملزومات بیرون رفتن تو کمدی که قسمت داخلی درب ورودی 

به نسبت اینکه خیلی مهمون داره آشپزخونه وهال مرتب همیشه هم همه چیز برق می زنه عاشقشم یعنی فقط اتاق یکی از بچه ها شلوع که دراستانه ازدواج.این ابجی ام اهل برنامه ریزی وخداروشکر پله پله زندکی جلو می بره فکرکنم به خاطر همین اخلاق اش خونه اش همیشه تمیز ومرتب

چیز معیوب وکهنه ام تو خونه اش نداره.احتمالا خروجی زیاد داره پیش نیونده راجبع اش حرف بزنیم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید چرا اجازه ندن یک ساعت پول تو حسابتون نمونه؟منظور جملتون رو متوجه نشدم؟

😄

متلک میندازه 

میخواد بگه آدمی هستی که پول تو حسابت نمیمونه 

و یا چرا پول تو حسابت نگه نمیداری

من اگه بدهی داشته باشم اولین پولی که دستم یا دستمون بیاد حتما باید اون بدهی تسویه بشه 

اگه دندونم خراب باشه اولویت اول به جای پس انداز طلا باید به دندونم برسم 

برای خودم یه قانونهایی دارم که پسند اطرافیانم نیست 😊

ولی مهم نبست برام، من کار درست رو انجام میدم

❌لایک❌
[QUOTE=354252629]حالا قسمت جالبش اینه که فکر کن لباس ۳۰سال پیشو بقچه کرده ،سال تا سالم باز نمیکنه ،ب ...

فکر میکنن  چون اون وسیله یا لباس و سالم نگه داشتن(بدون استفاده)اخر با سلیقه بودن هست

واای دقیقا مثل مادر همسر من ..ایشونم لباس عروسی ما که بر ده سال پیشه داره و جالبه اندازم نیس میگ ببی ...

منم لباس عقدمو گذاشتم خروجی،ولی نگفتم پیششون چون بدونن دیگ ول نمیکنن چرا گذاشتی بیرون حیف بوددددد و...

هدف بد کسی رو گفتن نیس ..هدفم ازین مثال این بود بگم مینی‌مالیستیو چقد خوبه ..من الان می‌دونم قراره چ ...

دقیقا،اخه ایشون خیلی انباشت دارن فکر نکنم کسی مثل ایشون باشه،فکر کن مثلا ی لباسم پیدا میکنه بپوشه،یا شسته نشده،یا اتو نداره یا نیاز ب تعمیر داره ،،انقدر وسیله داره وقت نمیکنه رسیدگی کنه

خروجی: چند تا پیش دستی یکبار مصرف که محل لازم دارم میرن اونجا. به قاشق بستنی خوریه یا چیز دیگه نمی د ...

اصولا داروهایی که پلمپش باز شده ولی تاریخ مصرف داره رو هلال احمر قبول میکنه 

❌لایک❌
قبول باشه هیدوا جان خوش بحالتون برای بچه های ما هم لطفا دعا کنید ❤️🌹🙏راستی تولد پسر گلتون هم مبارک ...

قبول حق بانو 

حاجت روا باشید ان شاالله 

ممنونم گلم 

❤🌼❤

❌لایک❌
دقیقا،اخه ایشون خیلی انباشت دارن فکر نکنم کسی مثل ایشون باشه،فکر کن مثلا ی لباسم پیدا میکنه بپوشه،یا ...

چقدر زندگی سخت میشه اینجوری

من لباسی که تعمیر یا شستن یا اتو بخواد اصلا سر جاش نمی‌ذارم،  باید کارش انجام بشه بعد آویزون کنم تو کمد.

چند بار اینجا گفتم که یه طبقه از کمد مخصوص این لباسها یا لوازمی هست که وقتی فرصت ندارم تعمیر کنم میذارم اونجا تا سر فرصت انجامش بدم ، اگه بذارم سر جاش ممکنه فراموشش کنم

تا اینجای روز به پاکسازی نرسیدم دارم کارهای روتین انجام میدم.آهان سه تا نماز قضای آیات داشتم یه دونه اش امروز خوندم.

ممنونم از اون دوستی که راجبع تایمر برنامه ها پست گذاشتند از روزی دوساعت اینستا گردی رسوندم به ۳۰ دقیقه

من ایسنتا خرید هم می کنم.برای همین می چرخم از خریدهام راصی ام شکت ام دیروز رسید خوشبختانه هم خودم هم خانواده پسندیدیم

شادی صدام کنید

مادر منم زیاد وسیله و لباس نگه میداره 

لباس عقدش رو داره حتی... 

برعکس مادرشوهر

دوتا روسری داره کلا زمستون و تابستون سرش میکنه 

یه دونه هم مجلسی داره 

4تا هم پیراهن نخی داره از این ها که تا رو زانو هست زیرش میشه شلوار هم بپوشه 

4تا هم شلوار نخی مشکی داره تو خونه و بیرون همونو میپوشه 

جایی میخوایم بریم یه جوراب تا زیر زانو میکشه رو شلوارش و چادر نخیشو میپوشه 

چادر مشکی نداره 

دوتا چادر گلگلی قشنگ داره یکی برای دم دستی و بیرون و یکی هم مجلسی

دوتا هم شلوار بافت برای زمستون داره یه بلوز بافت جلو باز برای زمستون که رو هر لباسی فقط اونو میپوشه 

و تمـــــــــــــــــــام 😍

این همه لباسهای مادرشوهرمه 

❌لایک❌