2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739442 بازدید | 44710 پست

سلام دوستای مینیمالم شب همگی بخیر باشه♥️

خروجی امروز:

یه شونه پلاستیکی که شکست

یه سایه که رنگش مورد پسندم نبود خیلی وقت بود میخواستم بذارم خروجی هی امروز فردا میکردم

یه جفت جوراب دخترم که کشش شل شده بود

ورودی:

یه جفت جوراب برای خودم یه جفت جوراب برای دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقت پیش همسایمون میگفت خمیر دندون +مایع لباس و چند تا چیز دیگه رو بریز تو مخزن لباسشویی بذار خال ...

من جوش شیرین و سرکه میریزم.میکروب زدایی می‌کنه و تمیز میشه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
هیدوا جان درباره آینه شمعدونم منو راهنمایی می کنی و تجربه تو می گی؟من دوست دارم ردش کنم بره چون واقع ...

عزیزدلم اون نگرانی رو کاملا از ذهنت دور کن 

اگه میبینی لازمش نداری رهاش کن 👌🏻

❌لایک❌
ایسنتا وربیکا وایتا همه دارم‌پاکسازی می کنم گروه اینا به جز یه دونه ندارم بیشتر مخاطبین پاکسازی می ک ...

دقیقا راجب منم همین فکرو میکنن،حرف چیزی پیش بیاد،میگن این که نگه نمیداره همه چیو میریزه میره😂،حالا بیا قانعشون کن که اینجوری نیست و اون وسیله یا هرچیزی نیازم نبوده که از خونم رفته....

فردا قراره با مادر همسری بریم عروسی ..من لباسم مشخصه و کفش مانتومم معلومه ..چون فقط دو تا لباس مجلسی دارم که می‌دونم یکیش مناسب اون مجلسه ..کفشم از بین سه جفت که دارم یکیشو می‌پوشم ..یه عبای پلیسه خوشگلم دارم اونم می‌پوشم ..یعنی فردا دیگ نهایت نیم ساعت آماده شدنم طول بکشه حتی لباس بچه ها هم معلوم و آمادس

اما مادر همسر گفت بیا ببین فردا چی  بپوشم ..نزدیک ده تا لباس مجلسی بود اما هر کدوم یه ایراد داره یا از مد رفته یا براش تنگه  ...خب مادر اینارو برا چی نگه داشتی ..بگی هم میگن خب آنقدری باسلیقم اینارو ده ساله دارم ..خب داری زحمت نگه داریشو کشیدی وقتی کاربرد نداره چه فایده

✅من هر شش یکبار با جرمگیر لباسشویی مارک کالگون ،میزارم روی حالت Drum Clean و اون دریچه پایین رو هم ت ...

۶ ماه زمام زیادیه عزیزم.نهایتا هر دوماه باید جرمگیری کرد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام فاطمه جون منم چند وقت پیش تو اینستا دیدم که اگه هر چند وقت یکبار اینجوری تمیزش نکنیم عمرش کم می ...

برای من که به عمون وضعیت در اومده😬

برای ما تعمیرکار گفت ماشین باید بیاد تعمیرگاه که اونم کار به باز کردن دیگ و سبد نمیرسید چون قطعه ای ...

با شوهرم مطرح کردم اگر کسی رو پیدا کنه حتما میاریمش که بازش کنه.

وگرنه پایین بردن لباسشویی از طپ۳ طبقه پله اصلا کار اسونی نیست

خروجی: چند تا پیش دستی یکبار مصرف که محل لازم دارم میرن اونجا. 

به قاشق بستنی خوریه یا چیز دیگه نمی دونم. 

یه قوطی قرص سرترالین که یه ماهه دارم ترکش می کنم. به نظرتون داروخانه قبول می کنه ازم؟  

یه مگس کش پلاستیکی

یه مداد خط لب 

با لایک شدن مشکلی ندارم
اومدم گزارش نماز و روزه های قضا رو بدم و چند تا پست بخونم و انرژی بگیرم و برم 💕خب 9روز روزه قضامو گ ...

قبول باشه هیدوا جان 

خوش بحالتون 

برای بچه های ما هم لطفا دعا کنید ❤️🌹🙏

راستی تولد پسر گلتون هم مبارک باشه انشالله زیر سایه تون سلامت و شاد و موفق زندگی کنه ❤️🌹🙏