2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739638 بازدید | 44717 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوالی که من دارم اینه که شما چطور بیکار میشی؟راستش برام خیلی عجیبه که مادر باشی و خانم خونه باشی و ...

عزیزم تازه سوالتون دیدم 

من قبلنا اصلا بیکار نمی‌شدم وخیلی کلافه میشدم وقت واسه خودم نداشتم واسه بچها 

وقتی مینیمالیست شدم وهمه وسایل درکمترین حالت نگه داشتم دیگه نیاز نبود هرروز کلی وسایل جمع کنم برای مثال دخترم ۳ سالشه وخیلی شیطون اسباب بازی میریزه لباس میریزه ولی وقتی اینا کمه سریع هم جمع میشه من شب ها قبل خواب همه کارهای آشپزخونه تموم میکنم نمی‌ذارم بمونه برای فردا صبح تا ظهر جارووگردگیری وناهار بعد ناهار با بچها یا فیلم می‌بینیم یا اوناکارتن میبینن من کتاب میخونم یکساعتی براشام وقت میذارم وبعدازظهر بابچها هرروز میریم بیرون پارک یا بازار اینجوری هم اونا کلافه نمیشن هم من قبلنا همه این وقت هارو تواشپزخونه واتاق خواب میموندم تمیز میکردم

خروجی های این چند روزم

۵تا شیشه سس و مربا که برای قلمه گیری از گیاه ها استفاده می کردم و دیگه اونقدر زیاد قلمه نمیگیرم

۱ قالیچه که دیگه دوستش نداشتم و خیلی زود هم لک میشد

قاب قرآن

لباس های کوچیک شده پسرم

لباس های کوچیک شده دخترم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
عزیزم تازه سوالتون دیدم من قبلنا اصلا بیکار نمی‌شدم وخیلی کلافه میشدم وقت واسه خودم نداشتم واسه بچها ...

البته من قصد جسارت ندارم . واقعا برام سوال بود 

من راستش خونم مینیماله کابینت ها خلوتن

و روی کانتر هم چیز زیادی نیست 

اتاق بچه هام ارگانایز شده و مرتبه

و وسایل خونه هم فقط چیزای ضروری رو دارم

یعنی بوفه کنسول،کافی بار و اینجور چیزا رو ندارم

ولی بازم همیشه کار برای انجام شدن دارم

کارهای که گفتم رو هم الان نمیکنم

فقط کتاب و پادکست

و ی ساز که اونم خیلی کم تمرین میکنم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
هیدوا مچت رو گرفتم😂😂😂بعد شما سبزی های مادرشوهرو رد می کنی بره😂😂😂خوبه اونم بگه خواهش خودتون است ...

😄😄😄😄

نه کلا من هرچی زیاد بیارم برام دلم میخواد بدم  بقیه هم استفاده کنن

این به عدالت نزدیکتره خب😁😁😁

❌لایک❌

امروز بعد از کارای روتین خونه تصمیم دارم تمامی لباسهایی های که نیاز به تعمیرات داره رو جدا کنم و بعد یک مهر بدم خیاط انجام بده چون الان سر خیلیا شلوغه نگه میدارم بعد یکم بدم 

دوتا از مانتوهای باید استیناشون کوتاه بشه 

یه چادر نماز باید کوتاه بشه 

دوتا شلوار باید کوتاه بشن  

/دو تا بالش که برا دم دست استفاده میشه رویه شونو می‌خوام جدیدشو بدوزم پارچه خریدم سر فرصت باید بدوزم  

راستی اون کتاب که قبلا گفتم مربوط ب دانشگاه همسرم بودن منظورم کتاب درسی بود قرار بود ازش بپرسم که استفاده می‌کنه یا نه اصلا بدون اینکه نگا کنه گفت رد کن بره ..قیافه من 😀😀😀💃💃 ..اونا رو میبرم دکه کتابفروشی نزدیک محل کارم میدم که اون آقا  بفروشه برا خودش 

تولدش مبارکتون باشهمن چندوقت بود نبودم خیلی از تاپیک عقب مونده بودم،اجبارا ۱۰صفحه رو رد کردم ..گزارش ...

ممنون گلم 

خدا قوت 🌼

خروجی منم محافظ اتو بود که با یکی نو جایگزین شد

❌لایک❌
آخه گل گاهی وقتا خیلی لازم و لذت بخشه مثلا من گل داوودی میگیرم هرروز آب گلدون و عوض میکنم تقریبا بیس ...

منم گل شاخه ای بیشتر دوست دارم 

میتونم زیادتر نگهشون دارم تا گلدونی 

❌لایک❌
سلام خدمت دوستان دوستای که رفتن خونه جدید ..مبارک باشه الهی که روزای خوبی توش داشته باشین هیدوا جان ...

ممنونم عزیزدل  💕

خواهر حرف حرف خودشونه 

مثلا میگه تو زمستون 3تا بسته سبزی سوپ مصرف نداری؟!!!! 

تو زمستون 4بسته قورمه سبزی نیاز نداری؟!!!! 

کلا تو 6ماه آخر سال 3بسته سبزی آش نمیخورید؟!!!! 

مصرف دارما

ولی دوست دارم کم کم بخرم هم تازه ست و هم تو فریزر جای زیادی نمیگیره

❌لایک❌
خانمای عزیز شما سبک لباس پوشیدن خودتونو میدونید؟و میشناسید؟چندتا مانتو و شومیزمانتویی دارید؟ و چه مد ...

متاسفانه مشکل اساسی من اینه.سلیقم لباسای خانمانس وهنچنین عبا ولی چون ریزه پیزم اینابهم نمیاد. مجبورم اسپرت بپوشم

لطفالایک نکنین.