2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست
برای بچه ها که تو سن رشد هستن من باشم هر کدوم دو دست برای بیرون و مهمونیشون جنس خوب میخرم سه دست هم ...

من امسال طبق صحبت های دوستان تو این تاپیک برا بچه هام سه ست لباس برا خونه گذاشتم و دو ست بیرون پوش و خیلی ازین تعداد راضی بودم ..اما برا زمستون نمیدونم جواب بده یا نه ..اگ مث من منطقه سردسیر هستی و لباسا  دیرتر خشک میشن مگ اینکه تو خونه پهن بشه ..اونم در نظر دارم فعلا چهار دست خونگی بذارم براشون و برای هر کدوم یه کاپشن پاییزه و یه کاپشن زمستونه و دوتا شلوار بیرونی پسرم و یه شلوار برا دخترم البته دخترم گاها جوراب شلواری ضخیم در نظر دارم بپوشونم 

من امسال طبق صحبت های دوستان تو این تاپیک برا بچه هام سه ست لباس برا خونه گذاشتم و دو ست بیرون پوش و ...

بله بستگی داره کجا زندگی میکنیم و یا طبع و مزاج بچه ها چجوریه و بچه ها چقدر تو زمستون بیرون میرن 

مثلا پسر مدرسه ای من به جز کاپشنش یه بلوز پاییزه داره که اگه نخواد کاپشن بپوشه اونو میپوشه بدون هیچ چیز دیگه ای 

یه هودی هم برای پاییز داره 

دیگه خیلی برف و سوز و سرما باشه کلاه و شال گردن استفاده میکنه 

همین. 

پسر کوچیک من تو زمستونا وقتایی که هوا سرد باشه اصلا بیرون نمیبرمش مگه با ماشین. 

فقط یه کلاه داره و یه کاپشن و دوتا بافت برای بیرون رفتن های تایم ظهر تا یکی دوساعت قبل و بعدش. 

تو خونه همون تابستونیا رو میپوشه

خونه قبلیمون که سرویس بهداشتیش رو حیاط بود بچه ها لباس بیشتری داشتن ولی الان نه خداروشکر. 

هردوتا پسر کوچیکام گرمایی هستن 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کتابچه ای رو معلم پسرم پریروز بهش هدیه داد با عنوان «فقط برای تو» ۱۴ حدیث و خاطره شهدا در مورد نماز جماعت بود. 

من خوندمش و گذاشتم پسرمم بخونه و اهدا کنیم به کتابخونه. 

چون کتاب زیاد اهدا کردیم چند ساله عضویت کارت کتابخونه م رایگان شده و همچنین تعداد امانت گرفتن کتابها 

اینم از ارتعاش بخشیدن و هدیه😍

❌لایک❌

دخترم کاپشن پارسالیشو داره و نمیخرم براش اما ی پاییزه باید براش بخرم 

یه بلوز بافت از پارسال داره و ی بلوز بافت زنداداشام پارسال کادو داده که امسال اندازه است و یه شلوار بافت هم داره که امسال اندازه میشه یه پیراهن بافت هم داره    با این حساب ورودی بافت نداریم 

احتمالا یه  شال و کلاه ترجیحا به هم پیوسته بخرم براش ..ی کلاه هم از پارسال داره که برا پاییز استفاده میکنم 

پسرم یه کاپشن زمستانه لازم داره  باید در اولین فرصت بخرم 

دو تا بلوز بافت از پارسال داره اندازه هست براش 

شال و کلاه از پارسال داره 

منطقه ما سردسیر هست بدون بلوز بافت اصلا نمیشه ..شاید برا خیلیا بافت لازم نباشه 

برا هرکدام چهار  ست خونگی در نظر گرفتم داشته باشند 

برا دخترم دو دست خریدم و برا پسرم یه  دست ..چون فعلا آنقدری جنس پاییزه تو بازار نبود فعلا 

سلام دوستان عزیز 

امروز چوب لباسی های اضافی که در حدود ۲۰ تا بود  بردم انباری 

کلللللللی هم دورریختنی داشتم از دارو و پماد تاریخ گذشته و جعبه کفش و لوازم 

تقریبا هر روز همه جای خونه رو چک میکنم ولی امروز هر قسمت رو خالی کردم و کامل بررسی شد ، البته آشپزخونه وبخشی از اتاق خواب و حمام هنوز بررسی دقیق نشده ، فردا انشالله

خروجی امروزم دو تا بشقاب دم دستیم که شکست 

یه پماد که تموم شد

درمورد لباس زمستونی عید با اینکه کاپشن و پالتوها آف خورده بود ولی چون نیاز نداشتم نخریدم لباسای زمستونی خودم یه هودی یه پافر یه کاپشن و یه بارانی هست لباس بافت هم اصلا نمیتونم بپوشم هرچی داشتم رد کردم و دیگه نمیخرم 

دخترم لباس خونگی سه دست برای سرما داره با یه هودی و یه سویشرت ولی کاپشنش براش کوچیک شده بود قبلا بخشیدم حتما باید خریداری شه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

یه ظرف شیره خرما داشتم

میخواستم بدونم دیگه به جز موارد مصرف خودمون چیکارش میتونم بکنم 

تو کانال آشپزی که تو ایتا دارم یه سرچ زدم حلوا و کیک و کاپ کیک و فرنی با شیره خرما جالب بود برام 

ان شاالله درست میکنم و میام یا گزارش میدم یا عکس😘

❌لایک❌
یه ظرف شیره خرما داشتممیخواستم بدونم دیگه به جز موارد مصرف خودمون چیکارش میتونم بکنم تو کانال آشپزی ...

موارد مصرف خودتون چیا هست؟ ما که هر سال ۵ کیلو میگیریم و  ۹۹ درصدشو ارده شیره درست میکنیم برای صبحانه . گاهی هم شربت شیره یا حلوا . 

حدود ۵۰۰ تا کارت ویزیت دور ریختم و دفترهای مخصوصش رو هم گذاشتم بدم به کسی که دانش آموز دارن شاید بدردشون بخوره ، کارت‌ها از حدود ۱۵ سال پیش جمع شده بود 

یه جاکارتی کوچیکتر داشتم ، حدود ۱۵ تا از کارت‌ها رو که احتمالا فعلا لازمم میشه چیدم توی اون