2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740478 بازدید | 44731 پست
ماهم دیشب مجلس عروسی بودیم من لباسم تنم و یه عبا هم روش پوشیدم با کیف کوچیک درحد پول و گوشیم جابشه ر ...

افرین به‌شما که مینیمال رفتین عزیزم. اصلش هم همینه لذت بردن و خیلی در بند ظواهر نبودن

این موردم بگم که اینطور رفتارها ربطی به بیسواد و باسواد بودن نداره و به شخصیت آدما مرتبطه. مادر من اتفاقا یک خانم بی سواد روستایی هست ولی همیشه به جز قناعت و سادگی چیزی ازش ندیدم. و حتی وقتی پولدار هم بوده تا این حد رفتار افراطی از خودش نشون نداده.

بعضیا کلا تمایل دارند در نظر دیگران پولدار و شیک جلوه کنند و مثلا با عوض کردن چنددست لباس و یا دکور خونه و چیزای به اصلاح لوکس!...تصور می‌کنند میتونن نظر بقیه رو جلب کنن و تحسین و به به و چه چه بشنوند. ولی برای کسایی که طرز تفکرشون مثل خودشونه این خیلی بدیهیه مثلا ممکنه تو همون عروسی کسایی بودن که این رفتارو دوس داشتن و اتفاقا تصمیم گرفتن تو عروسی بعدی خودشونم این مدلی بشن! به نظرم اینطور آدما تو دوران بچگیشون یکی از نیازهاشون‌ رفع نشده و حالا با خودنمایی سعی دارن توجه بگیرن و اون حس درونی شون رو ارضا کنن 

یعنی چهار تا سرویس طلا آوردن!!!؟؟ مطمئنی بدل نبوده؟ اگه طلا هم بوده که خوب دلی داشتن توی این شلوغی ...

نه دوتا سرویس 

یه سفید یه زرد 

ولی خب سخته دیگه 

دم به دقه بری لباس مجلسی و کفش و قفل طلا عوض کنی ببندی به خودت🥴🥴

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه چیزی بگم به قولی نوشابه باز کنم واسه خودمونهمسران بانوان مینیمالیست از بندگان نظرکرده خداو ...

افرین دقیقا

اسکرین گرفتم پیامتونو نشون شوهرم بعد ظهراومد😀

همیشه بمن میگه چقد چیزی دورمیریزی ...مینیمالیست چیه دیگه🤣

باید بفهمه بانوی مینیمال چه ارامشی بخودش و خانوادش وارد میکنه✅👍👌😍

❌لایک❌
افرین به‌شما که مینیمال رفتین عزیزم. اصلش هم همینه لذت بردن و خیلی در بند ظواهر نبودن این موردم بگم ...

موافقم باهات عزیزم

اینا یه کمبود تو بچگی شون داشتن...

مدام سعی دارن با مادیات رضایت بقیه رو جلب کنند(تازه این افرادی که گفتم پولدارم نیستن،یه ۲۰۷ و ایفون ۱۳ معمولی که کلاس نداره درحالیکه مستاجرن ولی باهمونا خیلی کلاس میزارن...

همیشه هم با شوهراشون بحثشون میشه تو مهمونیا و اخرمجلسو با قهر میرن بیرون...اینم خیلی جالبه برام...

دیشب من ازهمه زودتر اماده شدم که بریم بیرون به اقایون ملحق شیم

یکی ازین خانما چمدونشو داد بمن گفت تو دستت خالیه بیا منو کمک کن🥴

دزحالیکه دست خودش پر کیف و ساک و ...بود

بماند که کل مجلس دنبال شال گمشده اش بود و همه بسیج شدیم تاپیداشه....

گوشیش رو به من سپرده بود 

میفشو به یکی دیگه...

بااین اوصاف مدام دنبال وسایلش بود و گم میکرد

خستمون کردن یعنی🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

❌لایک❌
موافقم باهات عزیزماینا یه کمبود تو بچگی شون داشتن...مدام سعی دارن با مادیات رضایت بقیه رو جلب کنند(ت ...

من بودم مستقیم بهش میگفتم که اگه فقط یه دست لباس اورده بودی نه خودت اذیت میشدی نه بقیه. 

لطفالایک نکنین. 
خروجی یکی از ماسک های صورت مصرف شد😵‍💫

همون ماسک‌های هدیه همسر؟ توفیق اجباریه دیگه . باز خوبه یه چیز مصرفی خریدن. 

من اوایل ازدواجمون به شوهرم میگفتم گل دوس دارم. یه روز  دیدم یه شاخه گل مصنوعی خریده آورده‌ . با اینکه اصلا گل مصنوعی دوس ندارم ولی چیزی بروز ندادم و با خوشحالی قبول کردم . فرداش دیدم یه شاخه دیگه عین همون فقط یه رنگ دیگه آورده!! بهش گفتم رفتی چند تا از اینا خریدی که هر روز بیاری؟ با خنده گفت آره! گفتم اصلا نمی خواد من گل طبیعی میخواستم . دیگه خداروشکر همون دو تا شاخه بود.  بعد از اون فقط گل طبیعی اونم گلدونی می‌خریم گاهی 

گل شاخه ای هم نه . چون زود از بین میره گناه داره . 

موافقم باهات عزیزماینا یه کمبود تو بچگی شون داشتن...مدام سعی دارن با مادیات رضایت بقیه رو جلب کنند(ت ...

آخ اين خيلى بده كه آدم براى سبك بار بودن خودش زحمت بكشه بعد يكى ديگه بياد بگه بيا بار منو ببر 

دیروز با یکی از دوستام تلفنی صحبت می کردم دیگه نمیگم بهش چی گفتم فقط بدونید که شب بهم پیام داد شادی کلی از تی شرت های بچه ام که کهنه شدند دور انداختم

بازم نمیگم چی بهش گفتم که تو همون چت قرار شد اسباب بازی های خراب بچه اش دور بریزه😄

اینا خروجی من حساب کنید چون من باعثش بودم

باتشکر ❤️

شادی صدام کنید

نوبت تمیزکاری خونه بود همه جا گرد گیری،و جارو شد✨

سینک ،بالکن و حمام و دستشویی شسته شد✨

خونه رو هفته ای دوبار اساسی تمیز میکنم و تا وقت تمیز کاری بعدی واقعا تمیزه✨✅و من ذووق🤩

فردام میریم سفر دوروزی...سعی میکنم لباس و وسیله به اندازه و لازم بردارم ✅

سلام دوستای خوبم نمیدونستم اینجا علاوه برمادر و  کدبانو بودن اکثر خانمها تحصیل کرده و شاغل و صد البته هنرمند هستن و جمع فرهیختگان جمع هست خوشحالم از اینکه اینجا چنین دوستانی دارم و میتونم از صحبتها و تجربه هاشون استفاده کنم. موفق و پایدار باشید 🌷