2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
یادش بخیر دیماه که شروع به پاکسازی کردم سوال کردم کی به ایده آل میرسم عزیزی گف ۶ماه صبر کن .الان فکر ...

لذتشو ببر 

از اینجا به بعد هرچی بیشتر جلو بری این لذتو بیشتر میچشی

شهریور سال بعد که با این شهریور مقایسه میکنی متوجه میشی 🥰 

❌لایک❌
خدا قوت همگی♥️ دیروز جشن یکی از بستگان همسرم بود برعکس قبلنا که کلی درگیر لباس و...میشدم دوساعت قبل ...

همیشه به خوشی دوست من💕

اتفاقا منم به این مورد توجه کردم، اکثرا اونهایی که چند دست لباس عوض میکنن یه لباس از همه بیشتر مناسب تره و بیشتر بهشون میاد

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز ، اتفاقی پستتون رو دیدم چون خیلی از تاپیک عقب هستم و فقط بعضی پست ها رو خوندم .کاملا ...

عزمزمه این انتقال به آموزش و پرورش که گفتید از کدوم ارگان ها امکانپذیره؟ فقط بانک؟ و چطوری باید انجامش داد؟

خدا قوت همگی♥️ دیروز جشن یکی از بستگان همسرم بود برعکس قبلنا که کلی درگیر لباس و...میشدم دوساعت قبل ...

وای من اصلا درک نمیکنم و هنوز برام غیر قبال درکه چرا باید تو ی جشن و مراسم لباس عوض کرد ...هیچ موقع اینو پذیرش نکردم

عزمزمه این انتقال به آموزش و پرورش که گفتید از کدوم ارگان ها امکانپذیره؟ فقط بانک؟ و چطوری باید انجا ...

عزیزم از ارگان های دیگه هم میشه .

مثلا از وزارت بهداشت زیاد انتقالی به آموزش و پرورش هست .

شما باید از ارگان خودتون و ارگان مقصد پیگیری کنید در صورتی که ارگان شما نیروی خودش رو در اختیار ارگان مقصد بگذاره و اون ارگان هم نیاز داشته باشه و موافقت هر دو ارگان انجام بگیره میشه .

و اینکه ممکن هست تا چند سال به صورت مامور به خدمت این کار انجام بشه تا اینکه انتقال قطعی انجام بشه . 🌹🌹🌹🌹

سلام دوست عزیز ، اتفاقی پستتون رو دیدم چون خیلی از تاپیک عقب هستم و فقط بعضی پست ها رو خوندم .کاملا ...

ممنونم دوست عزیز 

من کارمند یه بانک خصوصی هستم ....چجوری میتونم برم آموزش و پرورش مگه میشه ؟؟؟

اتفاقا بیمه ما تامین اجتماعی هست .و نیازی به جابجایی و انتقال بیمه نیست..

دقیقا شما که بانک کار کردین تمامی ابعاد کارو دیدین بهتر منظورمو میفهمیم ..منظور از استرس و کار سخت بانک  چی هست..

اتفاقا این روزا پشیمونم چرا اون زمان فرهنگیان نرفتم ...

من حاضرم نصف حقوقم بگیرم اما بتونم برم شغل معلمی که برای خانوما عالیه البته اینم از دید من هست 

چجوری امکانش هست برم ..آیا شما تو آزمون شرکت کردین؟؟

ممنونم دوست عزیز من کارمند یه بانک خصوصی هستم ....چجوری میتونم برم آموزش و پرورش مگه میشه ؟؟؟اتفاقا ...

عزیزم پیگیر باشید اگر پیگیری کنید از طرف هم بانک خودتون و هم آموزش و پرورش امکانش هست که بشه .

من خودم خیلی دنبالش بودم ولی اون موقع ها آموزش و پرورش نیرو نمیخواست ولی سال ۸۹ نیرو جذب کرد و من دیگه آزمون کتبی ندادم و فقط گزینش و مصاحبه رو انجام دادم .

و اینکه همین سال گذشته همکار من از دیوان عدالت اداری اومد آموزش و پرورش ولی ایشون آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو داده بود و بعد از قبولی از ارگان قبلی استعفا داده بود 

دیگه شما انتقال بیمه تون هم خیلی راحت هست .

باز سوالی بود میتونید درخواست دوستی بدید در خصوصی در خدمتتون هستم . 🌹🌹🌹🌹

عزیزم می تونید درباره نحوه درآمدتون تو خونه بگید؟

نوسانگیر بورس هستم. مدتی هم تولید مانتو و پانچو داشتم. چرم هم سفارشی کار میکنم. البته چرم و فیروزه کوبی هم در حد آموزش کار میکنم.

خیاطیم عالیه ولی فعلا در حد خودمون کار میکنم. 

عزیزم از ارگان های دیگه هم میشه .مثلا از وزارت بهداشت زیاد انتقالی به آموزش و پرورش هست .شما باید از ...

مرسی از پاسخگویان

ولی خب مسلما ارگان مبدا قبول نمی کنه که نیروش رو از دست بده که!

خواهش میکنم ...جسارت منو ببخشین ...شما واقعا لطف کردین و این همه وقت و انرژی گذاشتین برا بحث کاری من

نه عزیزم این چه خرفیه؟

چه جسارتی؟

سوال خصوصی نپرسیدید که

من معذور بودم

در مورد کمک هم خوشحالم اگر مفید باشه

خود من بهترین چیزهای زندگیم رو از مشورت با آدم های دلسوز دارم که همیشه دعاگوشون هستم

چقدر خوب... منم اینجوری هستم. وسایلمو اماده میکنم و جایی غیر از کمد میزارم. 

کمی درکش برای منم سخته... ما جشن هایی داریم که مثلا داخل سالن لباس مجلسی می پوشیم و توی حیاط لباس محلی با ساز محلی داریم. . که من حتی لباس محلی هم تاحالا نپوشیدم 😂. با همون لباس داخل سالنم میام تو حیاط... 

حرفتون رو خیلی قبول دارم. ماهم از این افراد داریم. منم همیشه میگم که همون لباس اولیه طرف انگار قشنگتر بود 😑... حس میکنم این افراد قدرت انتخاب ندارند. یا مثل چندتا از فامیلای ما چند دست قرض می کنند و همه رو می پوشن 😑و هر کدوم توی تنشون یه ایرادی داره.چون سایز واقعی خودشون نیست. 

نوسانگیر بورس هستم. مدتی هم تولید مانتو و پانچو داشتم. چرم هم سفارشی کار میکنم. البته چرم و فیروزه ک ...

آفرین چه خانم توانمند و هنرمندی

شادی جان راست میگه اینجا فرهیختگان جمعند😊🥰

چقدر خوب... منم اینجوری هستم. وسایلمو اماده میکنم و جایی غیر از کمد میزارم. کمی درکش برای منم سخته.. ...

من واقعا ندیدم تا حالا یا آنقدر کم بوده که توجه نکردم

ولی با احترام به سلیقه طرفدارانش(چون واقعا آسیبی به کسی نمی زنه و صرفا سلیقه ست) چه کار خز و عجیبی هست!

البته بچه بودم تو مراسم سطح پایین دیده بودم ولی دیگه خیلی ساله که ندیدم!