2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
سلام عزیزان مینیمالیست..این چالش هفته ای واس خروجی رو شما ب ترتیب کمدا و کابینتارو انجام میدین یا هم ...

سلام آره تقریبا مثلا من اول یه دور آشپزخونه رو پاکسازی کردم بعد هال بعدم اتاق خواب الانم فعلا درگیر کمد دیواری هام

البته خروجی یهویی  هم پیش میاد مثلا یه کاسه ترک دار پیدا میکنم

نهال🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد خونه تکونی خروجی پیدانمیکردم تاامشب دیدم کش سرم شل شده منم اینجوری شدم😻😍😍سریع خارج شد ویکی دی ...

عالیه . حتما انجام بده... حس خوبی داره که همیشه موهات مرتبه و به قول همسرم همیشه آماده مهمونی رفتنم.... 😂مخصوصا موهای من که فر هستن. الان موهام خیلی کوتاهه. بعدها بلند شد دوباره انجام میدم 

خروجی های این چند روز اخیر خونه ما

۱. یه کرمپودر ۲. پرایمر ۳. به لباس زیر ۴. دو تیکه لباس شوهرم

۵. یه مانتو  ۶.‌بادی اسپلش 

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

سلام خانم ها اومدم بگم خونه تکونی تقریبا تموم شده وخونم در خلوت ترین شکل ممکن هست چیز اضافی ندارم فعلا کلی وسیله ریختم بیرون لیست کنم چند صفحه میشه بزرگترینش بوفه بود گذاشتم بیرون ظرفهاشو جابه جا کردم چند تا ظرف میوه دادم به مادر شوهر وخواهر شوهرم کلی شیشه سس و رب و مربا داشتم دادم رفت جا ادویه هام هر کدوم تو یه شیشه بود یه ست گرفتم شیشه ها رو گذاشتم بیرون تو آشپزخونه یه شلف داشتم توش سطل حبوبات میذاشتم چند تا جابه جایی کردم شلف رو گذاشتم بیرون الان هم اتاق خلوت شده هم آشپزخونه 

عالیه . حتما انجام بده... حس خوبی داره که همیشه موهات مرتبه و به قول همسرم همیشه آماده مهمونی رفتنم. ...

ممنونم عزیزم. البته من موهای خودم لخت لخته. فقط چون اسیب دیدن میخوام انجام بدم

لطفالایک نکنین. 

ورودی:یه شکت برای خودم برای پاییز وزمستون اینترنتی خریدم به دستم برسه ببینم نیاز به خرید شلوار وشال دارم یا نه.

خروجی:بادبزنم دخترم خراب کرد جایگیزین نمیشه چون نیاز ندارم.

شادی صدام کنید

دوباره رفتم سراغ ظرفای قدیمی و ی پیاله و سس خوری گذاشتم خروجی✅سس خوری و میدم به خواهرم چون مثل همین داره

ی زمانی علاقه داشتم ب ظرفای قدیمی و چندتا پیاله و پیش دستی گل سرخی و اینا دارم✨

ی شومیز خودم که چندماه پیش اینحا گفتم کوتاهش کردم،بازم استفاده نکردم،پس گذاشتمش خروجی✅

و ی مانتوی خودم که گفتم یک سال میشه نپوشیدم چون دیگ استایلم نیست.گذاشتم خروجی✅

من تصمیم گرفتم دیگه هر وقت شال خواستم بخرم ، حتما جنسی بخرم که اتو نخواد

اتفاقا شالایب که امسال اومده بودن بازار اکثرش این مدلی بود من دوتا خریده بودم ..بشور بپوش ..گاها بعضی چیزا مد میشه و خوبن .

دوستان چقدر گزارشهاتون خوب بود،مطالبتون در مورد شاغل بودن هم خیلی جالب بود،من دیروز که تو جمع دوستا ...

ن عزیزم چرا خجالت ..هر کسی بر اساس شرایط و روحیه خودش و خانواده تصمیم میگیره خانه دار باشه یا بیرونم کار کنه ..منظورم از شرایط ممکنه صرفا جنبه مادی نباشه  ممکنه کسی براساس روحیه خودش بخواد خانه دار باشه  یا شاغل ... یا هر دلیلی که خودش داره ..هیچکدوم بر همدیگه برتری ندارن