2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
هستی جان چه قلم روان و رسایی دارین .واقعا جملاتتون آمیخته با روانشناسی و حقیقت زندگیست میتونم بپرسم ...

واقعا شما لطف دارید به من عزیز دل

من علاقه بسیار به زبان و ادبیات فارسی دارم و نوشتن و سرودن و کتاب خوندن بخشی از علاقه هامه (از پدر مهربونم به ارث بردم🥺🥹)

اما مهندسی خوندم و کارم بازرسی و نظارت هست کار خشک و کمی مردونه ای که متاسفانه با شخصیتم در تضاده ولی خب خییییلی چیزها ازش یاد گرفتم و پوست انداختم در واقع

اینایی که شما فرمودید، اگر لایق باشم، نتیجه گذر سن 😅و تجربه کاری و داشتن دوستان فرهیخته و فراز و نشیب های زیاد زندگی و صد البته لطف لایزال خدای مهربونه🙏🏼

و صد البته حضور در جمع دوستانی مثل شما که گوهر وجودی آدم رو پدیدار می کنه بی تعارف و تملق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونم بندازم دور آخه   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خونه ای که دارید و اجاره دادید بهترین پشتوانه هستقطعا شما خانم توانمندی هستید و می تونید با کاری نیم ...

اره دقیقا سالی که من استخدام شدم با بن کارتمون میشد یه گرم طلا خرید ..بن کارت هزینه غذا بود ..الان اون بن کارت ۷۰۰تومنه و گرمی طلا ۳۶۰۰بهنی با شش ما بن کارت میشه یه  گرم طلا خرید..حقوقمون دقیقا همونجوری 

ننوشتم چون خیلی برام مهم نبودو ته دلمم دیدم لایک دوس میدالم😜

منم قبلا اهل لایک کردن نبودم و فقط ریپلای میکردم . اما از وقتی اومدم توی این تاپیک و لایکهای دوستان رو میبینم انگار یجوری رونق تاپیک رو نشون میده . به لایک کردن عادت ندارم اما از اون موقع هر وقت یادم بمونه لایک میکنم همه رو .به جز دوستانی که توی امضاشون نوشتن "لایک نکنید" . 

ممنونم از همه دوستان بابت نظرات و تجاربشون  ..

میترسم یوقت کسی شاکی باشه و راضی نباشه تو این تاپیک راجع به مسأله شخصی من صحبت بشه  برا همین جواب تک به تک رو ندادم ...

نتیجه  تصمیم متعاقبا اعلام خواهدشد😂😂

چه صحبت های خوبی در مورد شغل گفته شد خوشحالم که در کنار عزیزانی با چنین تجربه وآگاهی هستم.

بازم جای بحث وصحبت تو این مورد هست که بمونه برای یه فرصت دیگه.

خروجی امروز یه کاسه لیمون که دادم مادرم توش حنا درست کنند.

یه پادری که دادم به یکی از ابجیا برای خونه باغ شون نیاز میشه.

یه ابجی دیگه ام امروز اومده بود منزل مادرم با یه پلاستیک پر خروجی وسه تیکه شال که گفت تغییر کاربری بدم من گفتم مناسب تغییر کاربری نیستن در نتیجه شد خروجی.

شادی صدام کنید
و اما اگر معلم نیستید...اتفاق تو بهترین موقعیت دارید درباره ترک شغل فکر می کنیدچون سابقه تون اگه از ...

هستی جان ..اولا خیلی سپاسگزارم از راهنماییتون 

دوماً با این طرز بیان و سوالای خیلی اساسی حس کردم تحصیلات روانشناسی داشته باشین ..بعداً که تاپیکو اومدم جلو دیدم نه اشتباهی حدس زدم ..واقعا قلم و بیان شیوااا 

البته یه  تجسس کردم تو پروفایلتون و فک کنم اصفهانی باشین ..که بنظرم اونم بی تأثیر نباشه اصفهانیا تو بیان  رساو تو قلم شیوا هستنن