2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
کتاب ها سلیقه ایه گلم مثلا من کتابهای زندگینامه شهدا رو مخصوصا شهدای اخیر(شهدایمدافع حرم رو خیلی دوس ...

هیدواجان انسان 250ساله یا 2500ساله؟ 😁فکرکنم این کتابو توی کتابخونمون دارم موضوعش درمورد چیه تابرم بخونمش؟ 

لطفالایک نکنین. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیدواجان انسان 250ساله یا 2500ساله؟ 😁فکرکنم این کتابو توی کتابخونمون دارم موضوعش درمورد چیه تابرم ب ...

۲۵۰ ، به دوران ۲۵۰  امامت امامان شیعه از وفات پیامبر در سال ۱۱ هجری تا آغاز غیبت صغری در سال ۲۶۰ق اشاره دارد  نویسنده اونو به مثابه عمر انسانی با 250سال میدونه

❌لایک❌
سلام دوستان عزیز من دیروز یه سفره قشنگ که جنس خیلی خشکی داشت به عنوان کفی کابینت استفاده کردم و به ...

چقدر زیبایی تو این قاب عکسه💕

رنگ و طرح گل های ریز فرش

جنس و رنگ و طرح میز جلو مبلی

رنگ و طرح قشنگ رانر

رنگ مبلی که به فرش میاد

روکش مبلی که شیکه رو مبل 

خیلی باسلیقه ای بانو❤

❌لایک❌
سلام دوستان عزیز من دیروز یه سفره قشنگ که جنس خیلی خشکی داشت به عنوان کفی کابینت استفاده کردم و به ...

چه خوشگل شده،معلومه خانم با ذوق و سلیقه ای هستید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
۲۵۰ ، به دوران ۲۵۰ امامت امامان شیعه از وفات پیامبر در سال ۱۱ هجری تا آغاز غیبت صغری در سال ۲۶۰ق اش ...

اها. ممنونم حتما توی برنامم میزارم تابخونمش

من همیشه گذراکتابارونگاه میکردم اونو انسان 2500ساله میخوندم🤦🏻‍♀️

لطفالایک نکنین. 
چقدر زیبایی تو این قاب عکسه💕رنگ و طرح گل های ریز فرشجنس و رنگ و طرح میز جلو مبلیرنگ و طرح قشنگ رانر ...

وای عزیزم ممنون بابت حس خوبی که بهم دادی   البته از رنگ مبلم خیلی پشیمونم . زیادی همرنگ فرش شده . دوست داشتم کرم روشن‌تر یا یه طوسی خوشگل بود اما دیگه فعلا باید با همین بسازم   وبا کوسن و رانر و اینجور چیزا رنگ توی خونه بیارم 

چه خوب متوجه کاور مبل شدین! دقتتون خیلی خوبه.     

وای عزیزم ممنون بابت حس خوبی که بهم دادی البته از رنگ مبلم خیلی پشیمونم . زیادی همرنگ فرش شده . دو ...

قشنگ همه چیز تو عکس انرژی مثبت ازش میبارید 

ان شاالله با دل خوش از همش استفاده کنید عزیزدلم 

❌لایک❌

یعنی هرچی داری بریزی دور لخت و پتی زندگی کنی  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

چقدر قشنگ شده✨️

فرشتون هم خیلی زیباست.

کاور مبلتون رو خودتون دوختید یا دادین براتون بدوزن؟

جمع نمیشه از روی مبل؟

جنس پارچه ش رو میشه بگید چیه؟

نهال🌱

خیلی خوشگل شده، چقدر از روکش مبلتون خوشم اومد، مرتبه و اصلا آزار دهنده نیست. خودتون دوختین؟