2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739609 بازدید | 44717 پست

دوستان این متن رو الان خوندم گفتم با شماها به اشتراک بذارم 

مادرم آن روزها همه چیز برایش حیف بود، جز خودش!

یک صندوق چوبی بزرگ داشت پر از چیزهای حیف!

در خانه ما به چیزهایی حیف گفته می‌شد که نباید آنها را مصرف می‌کردیم..!!

نباید به آنها دست می‌زدیم،

فقط هر چند وقت یک بار می‌توانستیم آنها را خیلی تند ببینیم و از شوق داشتن آنها حَظ کنیم و از حسرت نداشتن آنها غصه بخوریم!

حیف مادرم که دیگر نمی‌تواند درِ صندوقِ حیف را باز کند و چیزهای حیف را در بیاورد و با دست‌های ظریف و سفیدش، آنها را جلوی چشمان پر احساسش بگیرد و از تماشای آنها لذت ببرد!

مادرم هیچ وقت خود را جزو چیزهای حیف به حساب نیاورد...

دستهایش، چشم‌هایش، موهایش، قلبش، حافظه‌اش، همه چیزش را به کار انداخت و حسابی آنها را کهنه کرد.

حالا داشته‌هایش آنقدر کهنه شده که وصله بردار هم نیست...

حیفِ مادرم که قدر حیف‌ترین چیزها را ندانست!

قدر خودش را ندانست و جانش را برای چیزهایی که اصلا حیف نبودند تلف کرد ...

📚 @BookTop

خانمهای عزیزم منم یک مینیمال مثل شماها هستم خیلی حس خوبیه حتی اگه دوتا تیشرت میندازم بیرون نمیدونم چرا حس میکنم خونه نفس بیشتری میکشه یا وقتی که کلی ات و اشغال اضافه میندازم بیرون و خونه رو تمیز و مرتب میکنم میبینم که چقدر حس و انرژی خوبی خونه بهم میده دقیقا حسش رو میتونم درک کنم 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که دخترم یک خورده وسایل اورده وسط خونه داره نقاشی میکشه پسرمم خوابه ولی یکروز حتما عکس از همه جای خونم میفرستم ببینید که چقدر کم و مینیمال و به اندازه هست همه چی ساده و خوب 

راستی یک چیزی دیگه میخواستم بگم میدونم ربطی هم نداره ولی من این ماه یک بار رابطه محافظت نشده داشتم دوتا هم بچه دارم بچه هامم بزرگن ولی دلم خیلی بچه میخوادش شوهرم میگه همین دوتا بسه ولی من دوست دارم بچه . میشه خانما برام یک دعا کنین انشالله این ماه اگه صلاح باشه باردار باشم دعای دیگران در حق یکدیگر خیلی بهتر میگیره . ممنونم ازتون خواهرها. 

چ خوب که تصمیمم خودتون وگرفتین وواقفیدبهش

و نمیتونم توصیف کنم چه لذتی داره

اون متنی که هیدوا جان گذاشتن درباره استیوجابز و زاکربرگ،  من به عینه دارم میبینم که چقدر فکر و وقت آدم آزاد میشه و میتونه در زمینه های دیگه پیشرفت کنه

عزیزم اگه با من هستی لطفا همین جا بگو من خصوصی نمیرمچون اینجا یه دوست دیگه به اسم شادی جانان داریم

فدات با شما بودم ....باشه عزیزم فقط خاستم در مورد چندتا کارهای خونم ک چند روزه گیجم کرده باهاتون مشورت کنم بهرحال ممنون از جوابی ک بهم دادی موفق باشی

به لطف خدای مهربون الحمدالله امروز 5صبح بیدارشدم😍😍یک کارداشتم که واقعا براش وقت کم میاوردم یاحوصله ...

آفرین 

یعنی اگه من موفق بشم بطور روتین زندگیم رو از ۵ و نیم شروع کنم ، واقعا به خودم افتخار خواهم کرد ، آرزومه

فدات با شما بودم ....باشه عزیزم فقط خاستم در مورد چندتا کارهای خونم ک چند روزه گیجم کرده باهاتون مشو ...

همین جا بگو عزیزم اینجا که کسی شما نمی شناسه ولی با مطرح کردنش می تونی از نظرات تمام دوستان استفاده کنی

شادی صدام کنید

خروجی این چند روز🗑

یدونه فندک دستی (دوتا مونده برای روشن کردن عود استفاده میکنم تا تموم بشن) 

از مشهد برامون سوغاتی آوردن منم سریع محتویاتشو خالی کردم تو ظرف و ظرفای خالیش و انداختم رفت یک مهر و تسبیح هم توش بود که بردم مسجد

📌امروز یک بخش از انباری رو هم پاکسازی کردم و خروجی ها شامل👇🏻👇🏻

چمدان قاشق و چنگال

یک تابلو 

چندتا تیکه موکت 

دوتا کارتن خالی و چند نایلون

یک کیسه مخملی و چند ریسه تولد

یه عالمه مهره منچ و تاس

دوتا عروسک باربی که از ریخت افتاده بودن

دوتا دسته پینگ پنگ که خراب شده بود

صفحه شطرنج 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من یه مسئله دیگه هم داشتم خواستم بدونم کسی میتونه راهنماییم کنهمن حدودا ۱۱ ماهه عروسی کردم و چایی سا ...

وای جارو شارژی خیلی خوبه،عصای دستمه،من گرفتم خیلی خوبه من دیگه جارو برقی استفاده ندارم ،با همین جارو شارژی کارم راه می افته بلک انددکر گرفتم مکشش خیلی خوبه اشتباه نکنم هفت تومن شد

سطلش روپایه اس دیگه مکشش خیلی خوبه بنظرم ولی دیگه مث جاروبرقی اصلی نه بازبستگی داره قدرت جارواصلیت ب ...

پس برای روزمره خیلی کاربردیه.منم جاروبرقیم سامسونگه وقدرتش خوبه. ولی گمونم این جاروشارژی هم برای من که بچه کوچیک دارم چیزخوبی باشه

لطفالایک نکنین. 
برای من که روی چایی هام مشکلی نداشته چاییم توش خوشمزه ست خودم و خواهر شوهرام و زن داداشام همه چای ست ...

منم واس خودمون فقط یه بار چای دم می‌کنم همراه صبحونه 

گاهی هم خسته باشم و کارم زیاد باشه،یه بار وسط روز دم می‌کنم 

ولی مهمون اومدنی یهو می بینی همه باهم اومدن،کتری ام ۵ لیتر آب میگیره که جوابگوی مهمون زیاد نیست،بعد چون اسباب کشی کردیم شهرستان خودمون،دارم می بینم بعضی چیزا نیازم میشه که قبلا نیاز نبود

ممنون از وقتی که گذاشتین 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی