2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740554 بازدید | 44731 پست

چقد از این تاپیک متنفرم 

سر همین تاپیک وسایل سیسمونی بچه ها رو انداختم دور

حالا بعد از چندین سال باردار شدم و نیاز پیدا کردم به همون وسایل و دوباره باید بخرم اما باید با قیمت چندییییین برابر بخرم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد از این تاپیک متنفرم سر همین تاپیک وسایل سیسمونی بچه ها رو انداختم دورحالا بعد از چندین سال باردا ...

عزیزم مقصر خودتی من هم همراه این تاپیک بودم والان فعالیتم کم شده ولی هیچ چیزی رو الکی دور ننداختم بالای کمددیواریم پر لباسای بچگی پسرمه و همشو نیگه داشتم الان بدرد پسر دومیم میخوره لباسایی هم که لک میشن رو برش میزنم برای پاک کردن کابینت و ماشین و در وپنجره استفاده میکنم... قبل دور انداختن حتما تجزیه تحلیل کن حیفه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم مقصر خودتی من هم همراه این تاپیک بودم والان فعالیتم کم شده ولی هیچ چیزی رو الکی دور ننداختم با ...

فاصله سنی پسرات چند ساله؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مقصر خودتی من هم همراه این تاپیک بودم والان فعالیتم کم شده ولی هیچ چیزی رو الکی دور ننداختم با ...

عزیزم منکه نگفتم کسی مقصره 

گفتم از این تاپیک نفرت 

فقط حسمو نسبت به این تاپیک گفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد از این تاپیک متنفرم سر همین تاپیک وسایل سیسمونی بچه ها رو انداختم دورحالا بعد از چندین سال باردا ...

مینیمالیسم که نمیگه هرچیزی رو بندازی.چیزای بلااستفاده رو فقط

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

ورودی 

سوغات مکه(یه سینی کوچیک استیل، یه تسبیح و جاکلیدی) 

همشون قشنگ بودن و نگه میدارم 

چند روز پیش تسبیحمو دادم به یکی یهو یه تسبیح برام جایگزین شد❤

جاکلیدی پسرمم رفت خروجی و این نوئه جایگزین شد 

سینی پذیرایی کلا دوتا چوبی دارم و اینم کوچیکه در حد دوتا استکان چایی یا یه استکان و یه قندون

دوسش دارم و نگهش میدارم🩷 اگه به مرور زمان دیدم  جنسش خوب نیست میذارم خروجی

یه شیشه دوکیلویی زیتون هم همراه سوغات فرستاده بودن، تنها چیزی که من همراه غذا استفاده میکنم سبزی خوردن و زیتونه🥰پس کاربردیه برام

نماز و روزه و چله ها پابرجاست الحمدلله 

تا قبل عادت ماهیانه م میام آمار نماز و روزه ها رو میدم 

چله هامم بعد اتمام گزارشش میدم 

❌لایک❌
عزیزم منکه نگفتم کسی مقصره گفتم از این تاپیک نفرت فقط حسمو نسبت به این تاپیک گفتم

من که سیسمونی نخریدم ولی همون جزییات نثل اسباب بازی و چند دست لباس وویه کم خرده ریز دیگه نگه داشتم 

تازه هنوز قاطعانه نمی دوتم بچه دوم می خوام یانه.

قطعا اگه سیسمونی خریده بودم وسایل اش دور نمی انداختم ونگه می داشتم.

شادی صدام کنید
ورودی سوغات مکه(یه سینی کوچیک استیل، یه تسبیح و جاکلیدی) همشون قشنگ بودن و نگه میدارم چند روز پیش تس ...

قبول باشه ازتون.

کاری که خیلی براش خوشحال بودم در جدال کار وارامش دخترم یک سالم حس مادری ام برنده شد تصمیم گرفتم سرکار نرم ولی خوب ذوق وانرژی ندارم.

امروز همسرم برای خوشحالی ام یکی دوتا قول بهم داد ولی دیگه بهش نگفتم که اصلا خوشحال نشدم چیزایی نبودن که الان خوشحالم کنند.

امروز نوبت اتاق دخترم بود تمیز و وپاکسازی شده بود بنابراین کاری نداشت.

شادی صدام کنید