2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740539 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالن :دو عدد فرش شش مترییک دست مبل هفت نفره یک ناهارخوری شش نفرهتلویزیون و میزشمیز وسط مبل و سه عدد ...

برای ما هم بالشها مدام در رفت و آمد بین اتاق و هال بودن چون کوسن های مبلم کنار گذاشته بودم . دیگه بعد کوسن هارو آوردم دم دست و بالش ها برای همیشه از هال جمع شدن .خیلی بهتر شد  برای خونه ما 

چه جالب که ساعت ندارید و نیازشو حس نمی کنید .  شما به اصول فنگ شویی معتقد هستید که میگه ساعت و تقویم نماد از دست دادن هستن و توی خونه نباشن؟ یا همینجوری برای خلوت موندن خونه  این کارو میکنید؟ 

دیشب دوتا قابلمه و دوتا ماهی تابه که گذاشته بودم خروجی و بردم تعویض کردم با یه ماهی تابه نو نیازداشتم واسه استفاده روزانه

یدونه هم سینی استیل خریدم واسه دم دست قبلی رفت خروجی✨

سلاام دوستان 😍 امیدوارم خوش باشید 

من همچنان خروجی دارم ولی آهسته و پیوسته😉 و حواسم ب ورودیدها هست 

یه مسافرت داشتیم ک ورودی فقط یه اسباب بازی برا بچه ها و خوراکی همون شهر ..

دارم از اول تاپیک میخونم ، پست های شادی و هیدوا و دختر آفتاب رو میخونم 🥰

سالن :دو عدد فرش شش مترییک دست مبل هفت نفره یک ناهارخوری شش نفرهتلویزیون و میزشمیز وسط مبل و سه عدد ...

چه جالب 

من اصلا خونه ی بدون ساعت و آینه رو نمیتونم تحمل کنم.خونه ی برادرم اینجوریه 

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
برای ما هم بالشها مدام در رفت و آمد بین اتاق و هال بودن چون کوسن های مبلم کنار گذاشته بودم . دیگه بع ...

کوسن مبل ها در منزل ما بیشتر باعث شلوغی بصری بودن تا پارسال هم داشتمشون ولی پارسال براشون داشتم و الان بسیار راضی هستیم

آقایون بالشت محکم می‌خوان که راحت بشینن روی زمین 

هیچوقت تو خونم تقویم نداشتم و دوستش ندارم

درکل با خلوتی راحتم و علاقه ای به فنگشویی ندارم

ققنوس
چه جالب من اصلا خونه ی بدون ساعت و آینه رو نمیتونم تحمل کنم.خونه ی برادرم اینجوریه

ما جز داخل سرویس ها جای دیگه ای آینه نداریم

چون خیلی وجودشون برام مهم نبوده نبودشون هم به چشمم نمیاد 

ققنوس

وسایل نشیمن خونه ی ما؛ 

یه فرش و دوتا قالیچه (یکی نزدیک در ورودی، یکی قسمت ال خونه) 

یه ناهارخوری( روش دوتا کاسه ی چوبیه که توش عناب و آجیله.) 

یه دست مبل

جلومبلی(روش جعبه ی دستمال کاغذیه) 

کنسول 

یه آباژور ایستاده 

تلویزیون و میزش

ساعت دیواری 

یه تابلوی معرق و یه تابلوی کوچیک  «جانی و دلی ای دل و جانم همه تو» که هدیه س و برام خیلی عزیزه. 

عسلی هامو و کتابخونه رو از وقتی اومدم این خونه جمع کردم چون جا نداشتم. 

دکوری و مجسمه اصلا پسندم نیست و فقط یه مجمسمه ی حدود40سانتی یه گوزن داریم که همسرم خریده و برای حفظ بنیان خانواده نباید بهش دست بزنم🙃

خروجی های امروزم تو همین پست گزارش میدم؛ 

✔️دوتا تیشرت که پشتشون سفید بود و لک زرد شده و پاک نمیشه(هیچوقت تیشرت سفید نمیخرم، این دوتا رو مامانم چندسال پیش هدیه دادن) 

✔️یه لگ که از قیافه افتاده بود. 

کوسن مبل ها در منزل ما بیشتر باعث شلوغی بصری بودن تا پارسال هم داشتمشون ولی پارسال براشون داشتم و ال ...

بله منم به دلیل شلوغی بر داشته بودمش ولی دیگه دیدم همسرم مشکلی نداره جایگزین بالش کردم .

من یکم از فنگ شویی رو خوندم و از بعضی نکته هاش خوشم اومد ولی در کل دیدم نمیتونم اینقدر سختگیرانه رعایتش کنم و دیگه خوندنشو ادامه ندادم . 

وسایل نشیمن خونه ی ما؛ یه فرش و دوتا قالیچه (یکی نزدیک در ورودی، یکی قسمت ال خونه) یه ناهارخوری( روش ...

اره منم مجسمه پسندم نیست .بچه که بودم همش دوس داشتم مجسمه و دکوری بخریم و مامانم همیشه مخالف بود . از یه جایی به بعد منم باهاش هم نظر شدم و بعد از ازدواج کلا سمت مجسمه نرفتم مثل شما  

بله منم به دلیل شلوغی بر داشته بودمش ولی دیگه دیدم همسرم مشکلی نداره جایگزین بالش کردم .من یکم از فن ...

من کلا آدم قانونمندی هستم اما 

از قوانینی که بخواد به سبک زندگیم حاکم بشه خوشم نمیاد 

فنگشویی اصلا به سبک زندگی من نزدیک هم نیست شاید قسمت پاکسازیش باشه اما اینکه برای هر قسمت منزل تصمیم میگیره خوشم نمیاد 

قوانین و چیدمان منزل باید طبق سلیقه خانواده باشه 

ققنوس