2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست
به سلامتی جا به جا بشید.بله منم چون سالها شاغل بودم شهریور برام بهتره.ما هم تو استان های گرمسیر نیست ...

من عاشق فصل بهار و پاییزم 

سرما و گرماش در حد متعادله 

بهارون های بهاری و پاییزی رو دوست دارم 

با رسیدن هردوفصل جنب و جوش عجیب و زیبایی تو مردم و محیط شکل میگیره.... 

یه مقدار خاکشیر و تخم شربتی و گل ختمی و آبلیمو زعفران داشتیم با گرم شدن هوا اینجا پست گذاشتم که ورودی شربت های آماده وپودری و غیره نخواهیم داشت و اینها استفاده میشن تا تموم بشه 

امروز آخرین قاشق گل ختمی درست کردم و استفاده شد 

فقط ورودی مجدد آبلیموی طبیعی و زعفران خواهیم داشت و بقیه ش تا اواخر بهار خریداری نمیشن

ظرف های خالیشم گذاشتم برای کمکیم

فقط درب ظرفها رو نگه داشتم چون ایشون دربهای  یکدست دارن

❌لایک❌

یه مقدار کشک تو یخچال داریم 

کلا خونواده انواع اش رو دوست دارن 

امروز یه مقدار حبوبات رو خیس کردم تا برای فردا آش درست کنم 

مامانم مرتب عدس و لوبیا چیتی و لوبیا سفید برام میفرسته.بچه ها عدسی و عدس پلو دوست ندارن 

آبگوشت هم همچنین، پس نمیتونم لوبیا سفید رو برای اونجا مصرف کنم... 

این درست کردن انواع آش مخصوصا الان که داره کم کم هوا خنک یا سرد میشه گزینه خوبیه برای مصرف این دست از حبوبات. 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تعداد روزه هام زیاده تعداد بیشتری در نظر میگیرم اگه عمری باشه از پاییز شروع کنم . الان هوا گرمه � ...

6ماه دوم سال عالیه برای روزه گرفتن 

اگه بدن ضعیفی نداشته باشید هر 6ماه میتونید سه سال روزه قضا بگیرید با احتساب ماهی 15روز روزه

اگه هم کسی دچار اضافه وزنه، روند روزه گرفتن اصولی فوق العاده ست برای کاهش وزن، هفته ای نیم کیلو هم کاهش داشته باشن میشه ماهی 2کیلو و تو 6ماه آخر سال راحت 10کیلو برای عید وزن کم میشه

میشه دوسر سود😊

❌لایک❌
من مجلسی 4 تا داشتم که یکیش و گذاشتم خروجی اون 3 تا رو هم نمیپوشم هر چند سال یکبار (کلا به نظرم اضاف ...

اره عبا قشنگه 

من خوشم میاد 

خودم چون پیراهن مشکلی بلند دارم برای یه سری مراسم های مذهبی، نمیخوام ورودی عبا داشته باشم 

❌لایک❌

من مذهبی نیستم ولی روزه گرفتن رو دوست دارم چون یه نوع پاکسازی بدن هست و سموم بدن ازین طریق خارج میشن.

مادرم سابقه سنگ کلیه داره ولی چون دوس نداره روزه و نمازش عقب بیفته، روزه آب میگیرن و ماه رمضان در طول روز آب و نوشیدنی های مختلف میخورن ولی غذا نمیخورن که اینم خودش هم برای کلیه ها مفیده و هم برای بدن

دوستان اگر مشکل خیلی حاد و یا بیماری خاصی ندارین سردرد و سرگیجه و... روزای اولِ روزه داری، از نشانه های معمول و طبیعی  هستن و نشون میدن که بدن داره پاکسازی میشه و بعد از چندروز از گذشت ماه رمضان که تاحدودی بدن پاکسازی میشه این علائم هم کمتر میشن. فقط باید سعی کنیم سحر و افطار غذای خیلی سنگین مصرف نکنیم و تاحد امکان غذاهای ساده و مینیمال بخوریم (مثل اماما و پیامبرا)  تا خروج سموم درست صورت بگیره

اگرم خیلی سختتون میشه روزه خشک بگیرین، روزه آب گزینه خوبیه به جاش

دخترم تو هال خوابیده نمی تونم آشپزی کنم می خوام کوکو درست کنم وقتم ازاد دارم اینجا حرف بزنم.دیروز رف ...

من خونم ویلاییه پارسال کل حیاط رو گل کاشتم.خیلی قشنگ شده بود هرکی میومد تعریف میکرد.ولی زحمت داشت برام چون جای گرمسیرم هستیم.ووقتی تابستون شد و گلا خشک شدن سرو سامون دادن به اون همه گلدون خیلی اذیتم کرد.خیلی از گلدونارو گذاشتم خروجی یه مقدارشونم گل آپارتمانی کاشتم و فروختم.الان فقط ۷تا گلدون رنگی و قشنگ دارم که امسال فقط تو همینا میکارم و چون حیاطمون بزرگه زیاد نیستن.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
اره عبا قشنگه من خوشم میاد خودم چون پیراهن مشکلی بلند دارم برای یه سری مراسم های مذهبی، نمیخوام ورود ...

پس برای عید هم همونو میپوشم 😁(ستاد جلوگیری از ورودی جدید😂) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
شما سالی چن تا مانتو میگیرین دوستان وبه چ مناسبت توچ رنج قیمتی؟؟؟

من سالی ۲تا مانتو میگیرم.یکی بعداز عید یکی هم زمستون.و دیگه برای عید خرید نمیکنم.بنظرم خرید زمستون خیلی بهتر و با کیفیت تره.مشکل شلوغی و گرونی دم عید رو هم نداره

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿