2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740756 بازدید | 44733 پست
من تو عمرم شاید بیست تا روزه گرفتم واقعا توانش ندارم.بخصوص نقطه ضعف ام سردرد هر سالم میگم می گیرم ول ...

من از کوچیکی میگرفتم،متاسفانه پارسال۱۲روز گرفتم ،روز ۱۲م یه دردی پیچید توکمرم وجونم که کل بیمارستانو گذاشته بودم رو سرم..فهمیدم مشکل کلیه دارم دکتر تاکید کرد به هیچ عنوان نباید روزه بگیری و آب زیاد باید بخوری

خیلی حس خوبی داره روزه گرفتن خداکنه امسال خدا توانشو بهتون بده بگیرید، منم بتونم باز بگیرم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
معمولا دوتا یکی تابستونی یکی برای عید البته الان دو سالی میشه که نخریدم در اینده هم تصمیم ندارم بخرم ...

چ خوووب😍

من هم مجلسی معمولا 2تا میگیرم چن سال یکبار باکیفیت وشرکتی مزونی 

دیشب یکی گرفتم 1600که بنظرم خوب گرفتم وچندین سال جواب مجالس وبده بهم واقعا 

مشکی هستش ومشکی مجلسی  قبلی هم هنوزعالی هستش کنارش 

حالا ولی دنبال یک شال وکفش وشلوارراسته جدیدم براش 

قبلی ها به عنوان روزمره تراستفاده بشن 

البته این باردنبال کرم بودم وچیزقشنگی نبودوگفتم مشکی پایدارترهستش بنظرم برای همه جا

ولی چون مدام سفرم وخودم جنوب شومیززیادسالی4/5تا میگیرم  برای مصرف روزانه زیادشسته میشن البته معمولا 2تاش هدیه است هرکدوم که ظاهرش بدبشه هم زودخروج میدم

مانتو2تا برای ادارات، بانک و.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان الان نزدیک یک ماهه اساس منزل جمع کردم و خروجی فعلا ندارم. الان بلا تکلیفم و سرگردون. عین ...

سختتر اینه مهمونتم بیاد😅

من دو تا از آبجیام این هفته اومدن و چندوعده هم موندن ،کلی از کارام عقب موندم کلی هم اذیت شدم بابت دسترسی نداشتن به ظرفام

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
دیوار دردسره باید بیان تو خونه ببینن خیریه هم دردسر باید ببری تا اونجا 😬😬😬✋دوست دارم وسایلمو یکی ...

من بخش زیادی از خروجی‌های این چند سالمو دم در گذاشتم از لباس و ظرف و وسیله و...

و خیلی سریع هم میان میبرن.میتونید اینکارو بکنید

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
خروجی این چند روز🗑چند تا پولک که دوختم به همون کیف بچگیمچندتاش هم شکسته بود ریختم رفتیکم نخ رنگی اس ...

نخ رنگی ها رو گلدوزی های ساده با دست انجام بده 

لب یقه یه مچ لباس یا پایین پیراهن و... 

ویدیوها یا کانالهایی تو این زمینه هست گلم 

❌لایک❌
راستی یه قضیه ای هم در مورد کتاب قرآن میخواستم بگمخیلی هامون با گوشی قرآن میخونیم یا از طریق تلوزیون ...

من امروز روز دوم چله زیارت عاشورا رو خوندم 

امروزم روزه م ان شاالله با خنک شدن هوا همینجور روند روزه گرفتنم ادامه پیدا میکنه 

عصرم هم روز دوم چله حدیث کسا رو میخونم 

وقتایی که روزه م دیگه نماز قضا نمیخونم میذارم برای روزهایی که روزه نیستم 

❌لایک❌
نخ رنگی ها رو گلدوزی های ساده با دست انجام بده لب یقه یه مچ لباس یا پایین پیراهن و... ویدیوها یا کان ...

نخ گلدوزی نیست ها نخ معمولیه. میشه؟ 🤔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من امروز روز دوم چله زیارت عاشورا رو خوندم امروزم روزه م ان شاالله با خنک شدن هوا همینجور روند روزه ...

خدا قبول کنه عزیزم😍  چله گرفتن هم خیلی خوبه ولی حیف گروهی  ممکنه سنگین بشه برای بقیه. خودم عضو یک گروه قرآنی هستم که بعضی وقتا چله هاشونو شرکت میکنم ولی بیشتر ختم قرآن روزانه رو برمیدارم خودم ادمین اونجا هم هستم😁

چ خوووب😍من هم مجلسی معمولا 2تا میگیرم چن سال یکبار باکیفیت وشرکتی مزونی دیشب یکی گرفتم 1600که بنظرم ...

من مجلسی 4 تا داشتم که یکیش و گذاشتم خروجی اون 3 تا رو هم نمیپوشم هر چند سال یکبار (کلا به نظرم اضافه ان) 

اما تازگی ها یدونه عبا گرفتم به نظرتون برای عید خوب میشه ؟ تو فامیل نپوشیدم تاحالا

شما سالی چن تا مانتو میگیرین دوستان وبه چ مناسبت توچ رنج قیمتی؟؟؟

من تنها مانتویی که جدیدا گرفتم برای زیر چادر ایرانیمه

جنسش عالیه فک کنم حالا حالاها بپوشم 

اصولا اهل مانتو پوشیدن نیستم اکثرا شومیز یا بلوز زیر چادر عربیم میپوشم 

❌لایک❌