2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740559 بازدید | 44731 پست
پس من تعداد خودم و میگم بقیه هم تعیین کنن و هر موقع ادا کردن اعلام کنن که چقدر از انباشتگی قضا هاشون ...

من تعداد روزه هام زیاده تعداد بیشتری در نظر میگیرم 

اگه عمری باشه از پاییز شروع کنم . الان هوا گرمه 😓

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام و روزخوش؛ 

خروجی های امروز؛ 

✔️یک تیشرت و زیرپوش همسر (کهنه شده بود) 

✔️دوتابطری لبنیات 

✔️فرچه شیشه شور

✔️دوتا قوطی اسپری ضدعفونی خالی

✔️دوتا دستمال تمیزکاری (کهنه شدن) 

✔️یک قاشق و چنگال محل کار همسرم که سنگین بود و دیگه مصرف نداره(فعلا جمعش کردم شاید با خودش برد گذاشت شرکت، اگه نه که میذارم خروجی) 

💫پرده ها همه شسته و پنجره ها تمیز شدن، فقط مونده آشپزخونه که چون رو به بالکنه و هنوز هوا گرمه دست نگه داشتم آخر مهر بشورم که در و پنجره رو میبندم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو عمرم شاید بیست تا روزه گرفتم واقعا توانش ندارم.

بخصوص نقطه ضعف ام سردرد هر سالم میگم می گیرم ولی نمی گیرم.این دیگه گذاشتم ببینم خدا چه جوری باهام حساب کتاب می کنه اون دنیا.عوض اش شروع کردم به پالایش خودم انشاا...که بنده خوبی بشم ببخشه.

فقط اینکه غافل بودم که حداقل کفاره اش بدم الانم فکر کنم این همه سال بخوام بدم زیاد بشه که در توانم نیست.

امسال به امید خدا اگه بتونم بگیرم که می دونم نمی کشه بدنم که هیچ اگه نه حتما تو دفترم می نویسم که رد مال اش بدم

البته اگاهی ندارم چطوری حالا به وقتش تحقیق می کنم.

شادی صدام کنید
چقد خوبه روش شما من متاسفانه زیاد خرید میکنم البته بگم حتما خروجی میذارم که ورودی جدید داشته باشم .. ...

من چون از مانتوهام خوب مراقبت میکنم و سعی میکنم جنس خوب و پایدار بگیرم کهنه نمیشن وبا اینکه کم میخرم بازم زیادن ولی چون استفاده میکنم خروجی نمیدم. به نظرم در وهله ی اول ورودی ها کنترل بشه بهتره. البته که شما بهتر از من میدونید 🌹من هنوز یک سال نشده که مینمالیستی رو انتخاب کردم 

چقدر ایده های قشنگی میدی هایدی جان😍با اینم موافقم👌نوری که صفحات قرآن داره قابل مقایسه با هیچی نیست ...

دقیقا بعد میگن اگه قران تو خونتون خونده نشه در اخرت ازتون شکایت میکنه  

دقیقا با افکار مینیمالی ما همخونی داره که حتما باید ازش استفاده بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم از خیر در نیاد من یه نیت وحاجتی مد نظر قرار میدم قران می خونم روزی دو صفحه کنار نمازهام البته ...

خدا قبول کنه و خدا پدر عزیزتو رحمت کنه♥

منم سر همون تعداد رو یک آیه گفتم چون ممکنه بعضی ها ختم و نذر داشته باشن براشون سنگین نشه و مقید بشیم روزی یکبار حتما قران و باز کنیم

من تعداد روزه هام زیاده تعداد بیشتری در نظر میگیرم اگه عمری باشه از پاییز شروع کنم . الان هوا گرمه � ...

ان شاءالله خدا قبول کنه ♥

شما سالی چن تا مانتو میگیرین دوستان وبه چ مناسبت توچ رنج قیمتی؟؟؟

معمولا دوتا یکی تابستونی یکی برای عید 

البته الان دو سالی میشه که نخریدم در اینده هم تصمیم ندارم بخرم تا یکم خروجی بدم بعد 

زیر 1 تومن البته الان از قیمتا خبر ندارم 😅زیر یک میلیون مانتو پیدا میشه؟ 

بدون هیچ اصراری فقط چندین بار بی تفاوت طی این مدت یکساله به همسرم گفتم کیف مدارک بزرگ ونگاه کن سبک کن امروزبالاخره خودش راضی شدبای تذکرکوچیک راضی شد وخروجی شددوتا کیسه بزرگ کاغذوکپی های باطله 

وکلی کاغذکه پشتش سفیده موندبرای دخترم نقاشی بکشه روشون

نتیجه دسته بندی تمام مدارک ونظمشون سبک شدن حسابی کیف 

چن تا بطری هم خروجی خودم  

شما سالی چن تا مانتو میگیرین دوستان وبه چ مناسبت توچ رنج قیمتی؟؟؟

من معمولا یکی،همون عید

تا چی پیش بیاد بخام باز بخرم که اکثرا پیش نمیاد

چون سالی یدونه‌ست قیمتش مهم نیست باید خوشم بیاد

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚