2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740552 بازدید | 44731 پست
دیوار دردسره باید بیان تو خونه ببینن خیریه هم دردسر باید ببری تا اونجا 😬😬😬✋دوست دارم وسایلمو یکی ...

اگه اهدایی باشه بدون اینکه بخوان بیان توی خونه با فرستادن چند تا عکس کارتون راحته. میتونید دم در تحویل بدید دیگه دندون اسب پیش کشی رو که نمی شمارند. هر چی باشه بی چون و چرا میبرن

در ادامه خونه تکونی،امروز دیوار ها و سقف و گرد گیری کردم.پنجره ها تمیز شد،پرده و زیرپرده ها شسته شدن ✨ 

شیشه های ادویه ها شسته شد و دوباره پر شد✨

شیشه های حبوبات و دمنوش ها شسته و دوباره پر شدن✨

خروجی:سه تا میخ پرده✅ی لیوان ک شکست✅چندتا دستمال گرد گیری✅یدونه شیشه ادویه✅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یعنی خدا کمکم کرد فکر نمی کردم ۹ ماه بارداری ودوماه زایمان بتونم بخونم

خدا قبول کنه همینکه اینجا اعلام میکنید یه قوت قلب برای همه ماست♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خیلی عالیهمنم موافقمکار گروهی برکت بیشتری هم داره❤️

پس من تعداد خودم و میگم بقیه هم تعیین کنن و هر موقع ادا کردن اعلام کنن که چقدر از انباشتگی قضا هاشون کم شده😁

من نیت میکنم تا اخر سال 12 روز روزه قضا و 40 روز نماز قضا (صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشا هر کدوم 40 تا) ادا کنم ان شاءالله 

راستی یه قضیه ای هم در مورد کتاب قرآن میخواستم بگم

خیلی هامون با گوشی قرآن میخونیم یا از طریق تلوزیون یا روش های دیگه به صورت صوتی گوش میدیم  اما کتاب قرآنی که تو خونمون هست رو استفاده نمیکنیم یا نهایت سالی یکبار میریم سراغش 

📌خواستم بگم اگه موافقین یه چالش روزانه بذاریم روزی یک آیه از کتاب قرآنمون بخونیم... خوشحال میشم نظراتتون و بشنوم♥

یه ظرف وازلین دارم نمی دونم چی کارش کنم۱۷ تا شیشه سس و رب و... که قبلاً گفته بودم دیوار آگهی کردم ام ...

بمال به نقاط تیره بدنت مثل زانو و قوزک پا 

برای بدن درد هم خوبه 

دیوار دردسره باید بیان تو خونه ببینن خیریه هم دردسر باید ببری تا اونجا 😬😬😬✋دوست دارم وسایلمو یکی ...

بذار کنار سطل زباله سر کوچتون سریع میان میبرن 

یا مسجد محلتون هم شاید جمع کنن

خروجی این چند روز🗑

چند تا پولک که دوختم به همون کیف بچگیم

چندتاش هم شکسته بود ریختم رفت

یکم نخ رنگی استفاده شد(نخ رنگی زیاد داریم تموم بشن ان شاءالله جایگزین نمیشن😁) 

دستمال نظافت

چندتا نایلون

یک صابون مسافرتی که گذاشتم حموم برای شستشو لباس زیر

ورودی 🛒

یک سرکه سیب برای استفاده موضعی گرفتم انشاالله نتیجه بده وگرنه تغییر کاربری میده

ورودی خروجی همزمان:  پد روزانه / ازش راضی بودم تمدید شد

راستی یه قضیه ای هم در مورد کتاب قرآن میخواستم بگمخیلی هامون با گوشی قرآن میخونیم یا از طریق تلوزیون ...

چقدر ایده های قشنگی میدی هایدی جان😍

با اینم موافقم👌

نوری که صفحات قرآن داره قابل مقایسه با هیچی نیست

میگن حتی اگر حافظ قرآن هم هستی

باز هم از روی کتاب بخون

نگاه کردن به صفحات قرآن چشم رو جلا میده✨

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
راستی یه قضیه ای هم در مورد کتاب قرآن میخواستم بگمخیلی هامون با گوشی قرآن میخونیم یا از طریق تلوزیون ...

عزیزم از خیر در نیاد من یه نیت وحاجتی مد نظر قرار میدم قران می خونم روزی دو صفحه کنار نمازهام البته عربی اش می خونم ثوابش برای روح پدرم[خدا همه رفتگان رحمت کنه]فارسی اش می خونم برای دین ودنیای خودم.منتها الان چندتا نذر دارم که باید ادا کنم یعنی پاکسازی کنم بعد قرآن شروع کنم.

شادی صدام کنید

تا اینجای روز یه تی شرت دخترم که کهنه شده خروجی به درد دستمال شدن نمی خوره.

یه جفت دستکش که خریده بودم موقع کار خونه بپوشم که می دونید شدنی نیست خروجی گذاشتم

یه قالب دسر بد قلق گذاشتم دخترم یه کم بازی کنه بعد می ذارم خروجی

یه قفسه یخجال دراوردم بشورم محتویاتش تمیز کنم.

همسرم مقداااااری تخم شربتی وخاکشیر گرفته بود بعد یهو تصمیم گرفت قندش کنترل کنه در نتیجه اینا موندند فعلا گذاشتم طبقه اخر یخچال که چشمم نبینه حرص بخورم.

یه مقدار دلار که باید خودم مجاب کنم بریزم روی ماستش تا تموم بشه خودم علاقه ای ندارم.

شادی صدام کنید

آدینه اتـــــــــون بخیـــــروبه بـــــرکت🌹

وامروز 5/30بیدارشدم 😍

کلی ظرف شستم وصبحانه میل کردیم تااینجای روز 

همه ی کارهام انجام شدن ویک قسمت ازکارناهارم انجام دادم الهی شکر😍

دیشب بازاربودم خیلی خسته بودم ولی صبح زودپاشدم دیربیدارشم اصلا کارام پیش نمیره روحیه خودمم براکارخوب نمیشه الحمدالله بابت نعمت سحرخیزی🙏🏻