2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741238 بازدید | 44739 پست

سلام وقتتون بخیر💐

خروجیهای دیروز: یه استخر بادی که بچه ها سوراخش کردن 

تعدادی لباس بچه

دو جفت دمپایی بچگونه (خرید اشتباه، قبل از اینکه بچه ها راه بیافتند کوچیک‌ شدند)

✨✨✨

ورودی: یه پوشک پارچه ای(مطمئن نیستم خریدم درست بوده یا نه، یه خورده حجیم و سنگین هستند)

پد پارچه ای(اینم تازه گرفتم سریع تمیز میشن قبلا فکر میکردم نمیتونم ازشون استفاده کنم ولی تونستم و کار سختی نبود.)

✨✨✨

یه نکته برای کتابخون ها: چند وقت پیش تو یه کتاب (زندگیت را ۲۰ و ۸۰ کن) خوندم که اگه ۲۰ درصد اول یه کتاب رو خوندی و جذبت نکرد لازم نیست ادامه اش بدی چون به احتمال زیاد بقیه ی کتاب هم جذبت نمیکنه اینطور از هدر رفتن وقتت هم جلوگیری کردی. 

من یکی دو ماهه دارم طبق این نکته پیش میرم. اینطور تونستم تو مدت کم کتابهای بیشتر و  به نظرم مفیدتری رو  نسبت به قبل بخونم. 

کتابهایی که کنار میذارم رو جز خروجیها حساب میکنم نه کارهای نیمه تمام. 

یه مشورت می خوام من دخترم روروئک،کالسکه وسه چرخه نداره اطرافیان خیلی میگن براش بخرید ولی سن دخترم وچ ...

دختر شادی جان که ماشالله بزرگ شده از سن روروئکش گذشته

ولی من تجربه و اطلاعاتمو با دو تا فرزند اینجا میذارم اگه زمانی کسی خوند درباره لوازم این مدلی کودک:

👶روروئک رو برای بچه اولم خریدم و استفاده داشتم و راضی بودم اما برای دومی چون خیلی این بحث مضر بودن داغ بود با پزشکش که متخصص حاذق و بروز اطفال هستن و من خیلی خیلی قبولشون دارم مشورت کردم. ایشون گفتن که آسیبی نمی زنه اگه خیلی زود بچه رو نذارید.باید وقتی استفاده بشه که بچه به اصطلاح کمر گرفته و می تونه بشینه

خیلی هم برای هر دو بچم کاربردی بود بچه دوست داشت بشینه و تند تند دنبال من بیاد منم راه میرفتم و به کارهام می رسیدم خیلی وقتا غذاشو و همون روروک میدادم و بچه کلا سرگرم میشد باهاش

اولی آنقدر استفاده شد تا شکست و جنسشم البته خیلی خوب نبود

دومی دلیجان بود و مارک خوب اونم خیلی استفاده شد و همین اواخر فروختم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👶کالسکه خیلی بستگی داره که شما اهل پیاده روی و پیاده جایی رفتن باشید یا نه و این که بچه اجتماعی باشه یا نه. برای بچه اولم داشتم چون هم ماشین نداشتیم اون موقع و خریدهای خونه هم با من بود دخترم بچه هپی و آروم و اجتماعی بود می نشست تو کالسکه و با من همه جا میومد و عشق دنیا رو می کرد

پسرم بچه عنق و بدخلقی بود(حالا نگید چون از اول نذاشتی عادت نداشته من بارداری پرخطر داشتم و استراحت مطلق و استرس و بعدم بچم کولیک و ریفلاکس داشت از اول) ماشین داشتیم و خریدها با من نبود و من زیاد بیرون نمی رفتم و کالسکه برام کاربردی نداشت و نخریدم و برای معدود موارد هم از همون کالسکه خواهرش استفاده کردم

آخرم چون خیلی استفاده شده و رنگ و روش رفته بود همین جوری گذاشتم خروجی سریع بردنش

👶کریر یا نی نی لای لای، چون سنگینه خودش سخته بچه رو باهاش جایی بردن ولی برای من کاربردی بود برای توی مهمونی ها و گردش مخصوصا که بچمو هرجایی روی زمین نذارم بیرونم یه توری مثل پشه بند می کشیدم روش و راحت بودم

سر سفره یا میز هم بچه رو میذاشتم توش و پیش ما بود و احساس راحتی داشت

برای دومی همون رو استفاده کردم و دیگه نخریدم و بعدم بخشیدم به خیریه چون با ساکش ست بود و هر دو خوشگل و تمیز و قشنگ بودن هنوز

به ضروری بودن دو مورد قبل نیست ولی اگه اهل بیرون و مهمونی هستید بخرید به نظرم

سلام وقتتون بخیر💐خروجیهای دیروز: یه استخر بادی که بچه ها سوراخش کردن تعدادی لباس بچهدو جفت دمپایی ب ...

سلام روزتون بخیر 

پد پارچه ای رو از کجا تهیه کردید؟

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

👶 و اما صندلی ماشین

برای بچه اولم نخریدم چون ماشین نداشتیم

برای دومی مهم ترین خریدم بود و قبلیا رو از خواهرش استفاده کردم ولی صندلی رو هزینه کردم تحقیق کردم و خارجی و خوب خریدم چون بحث ایمنی بود و مهم بود

نکات مهمش هم اینا بود:

اول این که بچه باید رو صندلی عقب بشینه الهی که برای هیچ کس بد پیش نیاد ولی بدترین کار اینه که بچه تو بغل مادرش روی صندلی جلو بشینه خدانکرده تو تصادفات

می دونید که خارج از ایران و تو کشورهای توسعه یافته صندلی بچه از ضروریات و نبودنش جریمه های بسیار سنگین داره

وقتای زیاد دیگه ای برای در آغوش گرفتن بچه و محبت کردن بهش هست فکر نکنید با گذاشتنش تو صندلی ماشین مادر بدی هستید که بچه رو جدا کردید از خودتون!

بچه از اول یاد می گیره که تو صندلیش بشینه و چون ارتفاع داره بیرون رو می بینه و لذت می بره

مادر تو گرما و سفر خسته و اذیت نمیشه از این که بچه رو پاشه

از ایمنی‌ش که نگم

و اما نکات مهم در خریدش که چرا خارجی خریدم:

گارد نباید داشته باشه اصلا چون خدانکرده تو تصادف آسیب می زنه به بچه

قابلیت تنظیم در حالت نشسته و نیمه نشسته داشته باشه

جنس کمربند و قفلش خیلی مهمه وقتی برای خرید میرید تو ایرانی و خارجی ها مقایسه کنید خودتون متوجه میشید

ارگونومی نشیمن راحت و جنس صندلی خیلی مهمه چون بچه اگه احساس راحتی نکنه توش نمی شینه و چیزای دیگه که الان یادم نیست می تونید سرچ بزنید

من بسیار راضی بودم از این خرید

اما نکته مهم صندلی هم مثل روروئک هست یعنی از وقتی بچه کمر گرفت و یکم نشست باید بذاریدش نه زودتر

یه مشورت می خوام من دخترم روروئک،کالسکه وسه چرخه نداره اطرافیان خیلی میگن براش بخرید ولی سن دخترم وچ ...

از نظر من روروئک ضروری نیست.من داشتم ولی مامانم هدیه گرفته بود و کم استفاده میشه. ۲ماه پیش هم گذاشتم خروجی

یعنی الان اگه بچه ای داشته باشم نمی‌گیرم چون بچه بدون روروئک هم راه میوفته

ولی کالسکه برای من جز واجباته.هم برای پسرم خیلی استفاده کردم هم دخترم.

البته بازم بستگی به شرایط زندگیتون داره اگه بدون همسرتون جایی نمی‌ رید و ماشین هم دارید نیازتون نمیشه.ولی من همسرم نباشه بچه هارو میبرم بیرون برای پارک و خرید و...پس خیلی نیازمه.

سه چرخه هم برای پسرم خریدیم و خیلی هم استفاده کرد ولی چون پدال نمی‌زد کاراییش مثل کالسکه بود.یعنی تو اون سن نمیتونست پدال بزنه

و چون جنس ضعیف تری دارن همسرم چند بار دسته ش رو جوش داد آخر سرم بخشیدمش رفت.

الان دیگه برای دخترم نخریدم چون کالسکه داره ب سنی برسه که بتونه پدال بزنه دوچرخه استفاده می‌کنه دیگه.

از نظر من روروئک ضروری نیست.من داشتم ولی مامانم هدیه گرفته بود و کم استفاده میشه. ۲ماه پیش هم گذاشتم ...

و صندلی ماشین هم من برای پسرم نگرفتم ولی با اینکه مسافرت راه دور نمی‌رفتیم ولی خیلی اذیت شدم.دیگه برای دخترم همون اول ی جنس خوب  خریدم و هر جا بریم بمحض اینکه بشینه توش خوابش میگیره و من خیلی راحتم.

خروجی این چند روز 🗑

دوتا قاشق چای خوری

دوتا نمکدون چینی

دوتا نعلبکی 

دوتا چاقو شکسته 

شارژر باتری گوشی

چند تا کلیپ اموزشی پاک شد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خانما روزتون بخیر

یه سوال ،شما نامه‌های بچه‌هاتون به شما رو چیکارمیکنید

مثلا نامه تبریک روز مادر و..

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلام خانما روزتون بخیریه سوال ،شما نامه‌های بچه‌هاتون به شما رو چیکارمیکنیدمثلا نامه تبریک روز مادر ...

من ی صندوقچه دارم که یادگاری هایی که برام ارزشمندن رو توش می‌زارم.نامه های پسرمم توی اون میذارم

اگه خیلی زیادن میتونید بهتریناشو بردارید

من ی صندوقچه دارم که یادگاری هایی که برام ارزشمندن رو توش می‌زارم.نامه های پسرمم توی اون میذارماگه خ ...

من تقریبا۹۰درصد یادگاری‌هارو ریختم رفت به این نامه‌ها که رسیدم دلم نیومد😅فکرکنم منم باید صندوقچه بخرم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
من تقریبا۹۰درصد یادگاری‌هارو ریختم رفت به این نامه‌ها که رسیدم دلم نیومد😅فکرکنم منم باید صندوقچه بخ ...

آره ی صندوقچه کوچیک و جمع و جورم کافیه.مال من که کوچیکه

امشب مهمون دارم خانواده خودمو و همسرم 

خورشت ها آماده سالاد و دسر هم آمادس 

خونه رو هم همسرم تمییز کرده فقط مونده دستشویی بشوریم و برنج رو بار بزارم 

در همین حین هم بازم خروجی داشتم 

✅یه شلوار خونگی نو بود ها ولی چون جنسش خوب نبود دیگه انداختم دور 

✅یه دستمال آشپزخونه که جایگزین شد امروز یکی خریدم 

شب هم از غذاها عکس میگیرم میزارم نظرتون رو بگید ♥️♥️