2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740541 بازدید | 44731 پست

عرض ادب 🌹

امروز معده دردگرفتم ونتونستم رسیدگی زیادی داشته باشم بااین حال صبح زودبیدارشدم واتاق دخترم که پرازلباس بودم مرتب کردم وای ازلباسای بعدسفر

کلی هم لباس خودم وهمسرم مرتب شد 5تکه لباسم شدخروجی چن تا تی شرت وشلوارگذاشتم ساک تادم دستی ها کهنه شدن اوناروبیارم اتاق ها جاروشدن ومرتب باوجوددرد تمام ذهنم پاکسازی بودوباانجامش کلی سبک شدوازدردم کم شد الهی شکر 

ولی بیشترامروز خواستم استراحت کنم ودرازکشیدم واصلاخوب نبود هرچندبچه ها خیلی اذیتم کردن ونذاشتنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگلا. یه چیزی در مورد این فامیلمون یادم رفت بگم... سالهاست توی این خونه هستند. یه بار دکوراسیون و در و پیکر و دیوار و.... تغییر دادند. الان ده سال بیشتره که تغییری ندیدم و همه چیز تمیز وشیک مونده... 

ولی تا دلتون بخواد به پوست و اندام و زیبایی و مو میرسن ... همه اهالی خونه. حتی اقای خونه ...

سفر هم مرتب میرن 

خوشگلا. یه چیزی در مورد این فامیلمون یادم رفت بگم... سالهاست توی این خونه هستند. یه بار دکوراسیون و ...

چقدر عالی.

خیلی خوبه که تک بعدی نیستن.این موضوع برای من خیلی مهمه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
چقدر عالی.خیلی خوبه که تک بعدی نیستن.این موضوع برای من خیلی مهمه

ما توی فامیل دو نفرو داریم نقطه ی مقابل همن.یکیش فقط به خودش میرسه همش لباس و کیف و کفش می‌خره آرایشگاه می‌ره ولی وقتی می‌ری خونشون باورت نمیشه این خونه زندگی این خانم باشه با وجود داشتن پول ذره ای به خونه زندگیش نمی‌رسه تمام وسایل کهنه و از مد افتاده ست. دومی هم برعکس اصلا به خودش نمی‌رسه حتی یه کرم به دستش نمیزنه ولی صبح تا شب بشور بساب می‌کنه و فقط به خونه زندگیش میرسه.

بنظرم هر دوش باهم و در حد اعتدال خوبه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
سلاامشما فاکتور لوارم خونه رو نگه داشتید؟ جز اونا که هنوز گارانتی دارنحدود ۴ ساله که داریمشونازشون ع ...

تا جایی که من می دونم لازم نیست

فقط serial number شون رو داشته باشید برای خدانکرده سرقت و اینا

🌺دعای خروج از ماه صفر فراموش نشه؛همه را دعا کنید💐

بسم الله الرحمن الرحیم

یا سَیّدُ یا سَیّدُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبّ‍ِرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا ‍وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ.

آمین یا رب العالمين

🔷دعای آخر ماه صفر:

((سُبحانَ اللّه یا فارِجَ الهَمِّ وَ یا کاشِفَ الغَمِّ فَرِّجْ هَمِّی وَ یَسِّرْ أمرِی وَ أرحَمْ ضَعفِی وَ قِلَّةَ حِیلَتِی وَ أُرزُقنِی مِنْ حَیْثُ لا أَحْتَسِب یا رَبَّ العَالَمِینَ))

🔷پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله وسلّم می فرمایند: هر کس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا می کند

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
مرسی بابت این پست تونچون من چند تا پارچه عالی از این زیراندازهای عروسکی خوشگل(نمی دونم اسم فانتزی ش ...

سلامت باشی عزیزم خوشحالم که همچین نظری دارید...تغییر کاربری ها عالی هستن اگه بتونیم انجام بدیم ...

خروجی ها:

۱_چهار تا جعبه کفش خالی

۲_یه ظرف واکس که تهش بود مصرف کردم تموم شد

۳_ریسه ها و چند تا کارت دعوت تولد دخترم که مال چند سال پیش بود

۴_چند تا ظرف یه بار مصرف دردار کوچک و کاسه های کوچک یه بار مصرف که توشون حبوبات پخته ریختم گذاشتم فریزر. 

۵_ یه جفت کفش کرمی رنگم رو با رنگ آکریلیک رنگ مشکی زدم 

با لایک شدن مشکلی ندارم

سلام دوستای عزیزم صبح همگی بخیر و شادی♥️

خروجی های این دو سه روز:

تاپ دخترم که کهنه شده بود

یه دستبند که دخترم پاره کرد(قبلا بلای ده تا بود به مرور یا بخشیدم یا پاره شدن اینم آخری بود)

تقویم رومیزی که اضافی بود 

یه جفت جوراب همسرم که کشاش شل شده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.