2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750712 بازدید | 44989 پست
دیشب خواب میدیدم با مادرشوهرم رفتیم خرید اون کلی ظرف و ظروف گرفت،منم ی قوری خریدم😐همش تو ذهنم میگفت ...

احتمالا تو خواب گفتید حالا جواب بچه های تاپیک چی بدم

دوست عزیز اویز طلاتون مبارک باشه

هستی جان بله مینیمال ها در همه چی مینیمالن در مهمانی،سفر،غذا ،پوشاک همه چیز.

من یه دعایی روزانه می خوندم که دیگه اخراش تموم که بشه دیگه شروع نمی کنم تا نذر صلواتم تموم بشه.

از اون طرف قران خوندن دوس دارم ولی هنوز نناز قضاهام به شهریور نرسوندم پس اونم فعلا بمونه

می خوام بگم مینیمال بودن در همه چیززززز

بچه ها این خرد کن برقی که همه با اب وتاب ازش تعریف می کردند برای مت کاربردی نبود پیاز خوب حالت پوره نمی کرد برای کتلت اینا سبزی آش خوب خرد نمی کرد به کیفیت سبزی خرد کن سبزینه اون بزرگ ها هست اون میگم

من یه کیلو سبزی سوپ واش برام خوب خرد نکرد.

خلاصه ورودی اشتباه هدیه بود.

امروز می خواستم کوکوی مرغ دزست کنم باز مولینکس دراوردم.

ولی الان نه برای بعدها دلم یه ساندویچ ساز می خواد اگه تجربه ای دارین بهم بگید

شادی صدام کنید

منم کلا مینیمال به دنیا اومدم. تخت و میزمو فروختم و کلا ی کمد موند و کتابخونه و میز

اتاقم تقزیبا لخته😂ولی احساس ارامش میکنم

هیچ وسیله اضافی ای ندارم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهرا مینیمال ها تو همه چی مینیمالن😁

برام واقعا جالب بود 

هرکسی فکر میکرد فقط خودش این مدلیه 

بعد که یکی در اینمورد پست گذاشت دیدیم اکثر قریب به اتفاقمون اگه نگم همه، همینجوریم

❌لایک❌
وای شما منی یا من شما؟یعنی وقتی کار واجبی دارم که باید به کسی زنگ بزنم عذابه!

اصلا فکر نمیکردم کس دیگه ای مثل من باشه.

متنفزم از تلفن،از اون بدتر از اینکه مدت طولانی باشخص خاصی صحبت نکردم حالا برای مناسیتی مجبورم باهاش تلفنی صحبت کنم🥴🥴🥴🥴

از تسلیت گفتن پای تلفن هم بیزارم.

مادرشوهرم دآااااااااااااائم کنایه میزنه ک چرا زنگ نمیزنی، چرا چرا چرا

بعد ۸ سال هنوز منو نشناخته😩😩😩

حالا خیالم راحت شد مثل خودم ادمای دیگه ای از تلفن کردن بیزارن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
احتمالا تو خواب گفتید حالا جواب بچه های تاپیک چی بدمدوست عزیز اویز طلاتون مبارک باشههستی جان بله مین ...

سلام شادی جان خرید ساتدویج به نظرم لازمه من کلی کار با ساندویح ساز انجام میدم .مثلا چند تا مثال میزنم .پنکیک میریزم داخلش دوطرفش همزمان عالی میپزه .تخم مرغ رو میشکنم توش برا صبحانه انقد خوب میشه بدون روغن .بخوام کوکو بپزم میریزم توش دوطرفش همزمان سرخ میشه .بعد اسنک که بچه هاام عاشقشن.من دست راستمه .البته ازصفحه گریلش هم کلی کار میکشم ازش

شادی جان اینا کارهایی که مت شخصا با ساتدویج ساز انجام میدم برای اینکه با خیال راحت خرید کنی یه سرچ گوگل بزن کارهاش رو ببین .

البته هروقت خواستی بخری چهارصفحه ایش رو بخر دوصفحه ای کوچیک میشه

چه جالب واقعا اخلاقامون هم شبیه همه😂البته من فوبیای تماس تلفنی دارم ربطی به موضوع مینیمالیست نداره😅

خروجی 🗑

دو تا ژل ضدعفونی کننده

4 تا شمع تولد

یک پوست کن که که کند شده بود

در قندون

یک قاشق که روش چندتا خط افتاده بود

سعی میکنم تو لایک کردن شما دوستان عزیزم هم مینیمال باشم تا انباشتگی اعلاناتتون کمتر بشه♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام و شب بخیر دوستان عزیزم، 

در استفاده از فضای مجازی هم تصمیم دارم مینیمال شم. 

از دیشب شرط کردم تا 24ساعت نت گردی نکنم. سرقولم موندم.

اینستا رو هفته ای 1ساعت و تلگرام و واتساپ فقط چک کردن گروه و کانال های کاری، اونم روزی یکبار. نی نی سایت، فقط همین تاپیک. 

چقدر اینجا باهاتون وجه اشتراک دارم😃از تماس تلفنی فراری ام و خیلی هم برام مشکل ساز بوده خصوصا تو روابط با خانواده ی همسرم،کل تماسای روزانه م با مادرم و همسرمه، هفتگی با خواهرام. با دیگران ترجیحم ویس یا پیغامه. از کسی هم توقع احوالپرسی تلفنی ندارم و امیدوارم دیگران هم دیگه ازم توقع نداشته باشن. 

🗑️گزارش خروجی ها رو همینجا میزنم؛ 

✔️بازیافتی ها رفتن بیرون

✔️یه ست 3تایی پاسماوری که قبلا هدیه گرفته بودم، عکسشو برای خواهرم فرستادم قصد داشت همین مدل رو بخره، هدیه دادم بهش. 

✔️تو پاکسازی مجدد کشوی لوازم آرایشی دیدم علاوه بر آینه ای که همسرم چند روز پیش خریده بود دوتای دیگه دارم (که یکیشون حالت محدب و ذره بینی داشت) بردم به مامانم دادم کلی خوشحال شدن چون چشماشون ضعیفه. 

💫دوست عزیزی که خرید طلا داشتین،تبریک میگم امیدوارم وردی همیشگیتون طلا و سلامتی باشه. 

خروجی امروز یه اسپری که هدیه بود و بوش رو دوست نداشتم و ورودی یه اسباب بازی و چند دست لباس برای بچه ها که هدیه است و استفاده میشه...انشالا آخر تابستون یه سری از لباساشون و خروج میدم..یه جفت جوراب همسر هم سوراخ شد رفت خروجی.کشو لباس هام خیلی خوب شده بازش که میکنم همه لباس هایی هستن که میپوشمشون..قبلا کلی لباس بود ولی یا باهاشون راحت نبودم یا دوستشون نداشتم..

سلام شبتون بخیر

خروجی:

یه رژمایع یه رژ جامد

یه لاک تاریخ گذشته!

(مداد لب ،مداد ابرو ،خط چشم ،کرم پودر)اینا یا خراب شده بودن یا تموم ..

شونه تخم‌مرغ

کارتن نون برنجی

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
احتمالا تو خواب گفتید حالا جواب بچه های تاپیک چی بدمدوست عزیز اویز طلاتون مبارک باشههستی جان بله مین ...

دقیقا👏

خروجی ی پیش دستی که خونه مادرشوهرم بود شکونده

اخر شبم همه دستمال های اشپزخونه و سفره های پارچه ای روانداختم لباسشویی شسته شدن✨