2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740513 بازدید | 44731 پست
خوش اومدی دوست عزیزچه خوب که دست پر اومدی و چه وایب مثبتی داشت اولین کامنت تونمطمئن باش به زودی آرام ...

ممنونم هستی جان

خوشحالم که توی جمع این همه خانم هنرمند هستم🥰

تصمیم گرفتم همزمان با پاکسازی

خونه تکونی هم انجام بدم🧹🧼

چون که پارسال هم اوایل پاییز خونه تکونی انجام دادم

و خیلی خوب بود✨

پیج صبورا جانباز خیلی توی تمیزی بهم انگیزه میده

پیشنهاد میدم یه سر بزنید

شنبه ها چالش تمیزی داره

و زیر و روی خونه رو توی یکی دوساعت تمیز میکنه👌

از فانتزیام اینه تمیزی خونه صبورا و خلوتی خونه لیلی رو 

باهم داشته باشم😂

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عاشق کتابم🧡خیلی دوست دارم یه فضای اختصاصی براشون داشته باشمیک کتابخونه ی دنج🤤دقیق تر بخوام بگم ...

وای، منم همین طور..

یه جای دنج برای خلوت کردن و کتاب خوندن از فانتزیامه✨

و باید حتما پنجره قدی هم داشته باشه🤭

مثل ایشون..

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

شب همگی بخیر. خب صبح گفتم بیفتم به جون خونه. آشپزخونه دسته گل شد😊

جاروبرقی کشیدم

اتاق خودمون مرتب شد

اتاق بچهام تقریبامرتبه

ورودی امروز یه سرخکن جهت سلامت تغذیه ای

ویه قمقمه برای پسرم که قبلیش میره خروجی خراب شده

یه رفتارپسرم برام جالب بود امروز. دقیقاعین همون قمقمه قبلیش خرید کاملابرعکس من که تنوع طلبم وهرسری دوستدارم چیزجدیدی تجربه کنم ولی این فسقلی پنج ساله سلیقشو شناخته وطبق اون خریدمیکنه ومیدونه چی میخواد 

لطفالایک نکنین. 

یه نکته دیگم بگم قبلاهامیرفتم یه وسیله برای خونه بخرم نمیدونستم دقیقاچه مدل وچه مارکی میخوام. بازارم خب هزاااار جورجنس هست وکاملاگیج میشدم هم یرای انتخاب وهم قیمتش. ولی امروز که رفتم برای سرخکن دقیقامارک ولیتر ومدلشومیگفتم وقیمت میگرفتم ودرعرض نیم ساعت تونستم ارزونترینوبخرم وگیجم نشدم. 

اینم برکت نظم ذهنم بود

لطفالایک نکنین. 

بعد از ظهر هم ی کابینت و ریختم بیرون..طبقه اولش خالیه😌

طبقه دوم سبد پیک نیک و ی سبد که برای اضافه های مواد غذایی هست باقی مونده حبوبات و ادویه ها و .....

و ی بسته بزرگ نمک،چندوقت پیش همسرم خریده بسته 20تایی ی سال طول میکشه تموم بشه🤦

کابینت و پاک کردم تو کابینتی طبقه دوم و شستم دوباره چیدم✨

خروجیش هم شد ی کیسه سنگ کوچولو واسه سیب زمینی کبابی اورده بودم که چندبار بیشتر استفاده نکردم، سنگ هارو ریختم تو تنور✅

دفترچه یادداشت پارسال همسرمم گذاشتم خروجی ✅

خروجی اجباری

تو لیوان دمنوش ریختم داغ بود،یهو ترک برداشت و شکست

چون بچه کوچیک دارم و مدام لیوانا کف خونه پهنه،لیوانای تک مونده رو گذاشتم برا دم دستی که اگه شکست غصه نخورم😄اینم جزو همونا بود

صبحتون بخیر دوستای عزیزم؛ 

صبح بعد صبحانه و ورزش رفتم سراغ کارای خونه تکونی شهریور؛ 

📌امروز نوبت بالکن بود(وای نگم بخاطر ساختمون سازی توی کوچه چقدر گرد وخاک نشسته بود) همه ی گلدونا و زیر گلدونیا رو تمیز کردم و شستم، کف و دیواره های بالکن رو شستم و مرتب شد، این قسمت خروجی نداشتم. 

5تا گلدون و یه رخت آویز وسیله های این قسمته. 

📌بعدش همسر رو راضی کردم که بریم سراغ انباری؛ 

همه ی کارتونا رو مرتب کردیم و کف انباری رو جارو کشییدیم. 

وسیله های همسر(کلی کاغذ و سررسیدایی که سال هاست فقط روی هم جمع شدن) داخل یه ساک بزرگ قدیمی ریختیم و گذاشتیم یه گوشه. 

سبد وسایل ماشین رو مرتب کردیم گذاشتیم یه طرف. 

🗑️خروجی ها؛ 

✔️یه نایلون زباله ی سایز بزرگ کاغذ و نایلون و سررسید. 

✔️دوتا قوطی خالی روغن موتور. 

✔️یه سری ابزار و قطعات بی مصرف ماشین که اصلا نمیدونستم چی هست. 

✔️قوطی خالی واکس ماشین. 

✔️یک ظرف سرامیکی مرغ خوری که هدیه بود با سلیقه م جور نبود و خیلی هم سنگینه(گذاشتم تو کارتون بدم به صاحب بعدیش) 

حالا وسایل انباری شامل؛ 

یک بخاری و لوله بخاری(مستاجریم و بعضی خونه ها شوفاژ ندارن) کارتون های لوازم برقی و چندتا کارتون موز. 

٣تا سطل بزرگ پنیر که برای نگهداری برنج و پودر لباسشویی استفاده میکنیم.یه سبد ابزار ماشین. یه ساک بزرگ کاغذای همسرم. چندتا بسته لوازم کارم که تا اول مهر تو انباریه و بعد با خودم میبرم محل کارم(بخاطر اینکه سرکارم باشه گم میشه). 

🙏انشاالله همه ی مستاجرا صاحب خونه ی دلخواه خودشون بشن، منم یه روزی صاحبخونه شدم بجز سطل برنج و وسایل کار خودم و همسرم چیزی اونجا نمیذارم. 

من اصلا نمی دونم امروز نوبت کدوم قسمت خونه است دخترموقت زیادی ازم می گیره با این وجود اومدم شاک بذارم بالای کمد دیواری دوتا بالشت نوزادی دخترم که سرویس اش دورانداختم بالای کمد دیواری بود

یه روبالشتی ام دخترم از اقوام هدیه گرفته بود دوتابالشت ها  ریختم تو روبالشتی هدیه است پارچه اون دوتا دور انداختم.

دوتا قطره گیاهی گذاشتم دم دست استفاده کنم تموم بشه بمونه دیگه مونده

محتویات این قسمت در حال حاضر:

مقداری عکس خودمون که جهت تنوع تو اتاق خواب می ذارم.مونوپاد ساک مسافرتی خودمون ودخترم یه پادری که بعدا باید بره خروجی فعلا بمونه تا کسی پیدا کنم.

کاپشن همسرم.

اتاق جارو وگردگیری کردم.

شادی صدام کنید
صبحتون بخیر دوستای عزیزم؛ صبح بعد صبحانه و ورزش رفتم سراغ کارای خونه تکونی شهریور؛ 📌امروز نوبت بال ...

خسته نباشی عزیزم

با تمام قلبم دعا می کنم که به زودی صاحب خونه دلخواه و رویاییت بشی و خبر خوبشو همین جا بدی بهمون🍀

من اصلا نمی دونم امروز نوبت کدوم قسمت خونه است دخترموقت زیادی ازم می گیره با این وجود اومدم شاک بذار ...

یکی دوتا نیست که یادم رفت

مقواری مدارک تحصیلی ومقدار خیلی کم تزیینات تولد

یه فرفره که دخترم موقع خریدش باهاش بازی نکرد چندماه بالای کمد دیواری بود الان دادم دستش در چند ثانیه اجزاش از هم باز کردم نم نم خروجی میشه 

دوتا قاب تابلو کوچیک ویه جا کلیدی به امید استفاده ور خونه باغ نگه داشتم

شادی صدام کنید
با خودم فکر می کنم ما مینیمال ها این همه وسیله داریم بقیه چقدر وسیله دارند چطوری تمیز می کنند مرتب م ...

دقیقا منم به همین داشتم فکر می کردم

آنقدر خرده ریز داریم که نگو

با خودم گفتم نکنه ما وسواس گرفتیم نسبت به این موضوع؟