2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741815 بازدید | 44750 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درستشم همینه وقتی مهمون و خودت دعوت میکنی بایدم خوب و ابرومندانه پذیرایی کنی،با این وضع خونه زندگیشو ...

من چهارساعت اونجا بودم ولی میتونم به اندازه چهارهفته بگم چیا دیدم 😂... تازه فهمیدم که چرا خیلیا خونشون رو به به میکنن... تعداد زیاد از یه چیز براشون خوشاینده...

منم اینجور آدما اطرافم دارم جالبه هر بار کلللیییی زنگ میزنن میگن چرا نمی‌آیند دعوت میکنن با این که و ...

ایشون هم همینجور بود به خدا. اول گفت فقط شما دعوتین... وقتی رفتیم دیدیم دونفر زودتر از ما نشسته بودن... بعد وقت ناهار گفت ببخشید منتطر فلانی اینا هستیم که بیان با هم ناهار بخوریم ...

حالا ناهار درحد همون چهار نفر ...😑. 

دقیقاااا عین خواهرشوهر مادرشوعرم یکی از خواهرشوهرام سالی یکبار میریم خونش عید ب عید اونم بمون میگ ب ...

واقعا جای تأسف دارن رفتار بعضی از اینجور آدما

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
حداقل تشک و لحاف بدوزه بعد نگه داره🫤

اینم حرفیه ولی بنظرم اگه به وقتش میخرید بهتر بود خودشم میگفت باید مواظب باشم جای مرطوب نذارم چون بید میزنه حالا کلی اسپری کامن اینا زده بود صابون گذاشته بود وضع مالیشونم خیلی خوبه ولی این کارا فقط زحمت زیاد دارن به وقتش میتونه بخره آماده کنه

خروجی امروزم یه شلوار لگ که نمیپوشیدم

یه شاخه گل

الان جمعا چهار شاخه گل مصنوعی دارم

برای نه نفر ادم بزرگ و دوتا نوجوان ... تدارکاتشون در حد چهار نفر هم نبود 😑... مثلا یه کاسه کوچیک سا ...

عجیب ترین ماکسیمالیستی ک شنیدم همین مورد بود

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
واقعا جای تأسف دارن رفتار بعضی از اینجور آدما

بخدا من هروقت میان دستمم تنگ بوده رفتم چکی خرید کردم براشون ولی یکبار مونده ب دلم بعد هفت سال ی غذای درست بزارن جلوم همیشه خدا بصرف آش رشته و املت و سیب زمینی و بقول خودشون شنیسل مرغ  ک‌ رایگان بشون میدم دعوام میکنن اونم عید ب عید برم اونجا 

ایشون هم همینجور بود به خدا. اول گفت فقط شما دعوتین... وقتی رفتیم دیدیم دونفر زودتر از ما نشسته بودن ...

منم باشم بهم بر میخوره اینجور آدما به ظاهر پولدار از درون به قول دوستمون حسابی فقیرن 

حالا همه چی به کنار اینکه روفرشی رو به فرش بدوزی اولین باره میشنوم😐

بخدا من هروقت میان دستمم تنگ بوده رفتم چکی خرید کردم براشون ولی یکبار مونده ب دلم بعد هفت سال ی غذای ...

شما خانومی خودتونو ثابت میکنی 🌹من که دیگه همه ی سعیمو میکنم کسایی که با رفتارشون انرژی منفی میدن رابطمون باهاشون مینیمال کنم اینطوری راحت ترم 

اتاق پسرا رو تمیز ومرتب کردم کلی خروجی داشت .کتابارو گذاشتم بعد شام تا با خودشون مرتب کنیم که چیزی نیاز نبود بره خروجی. سر شام پسر بزرگم گفت باز چی رو میخوای بندازی بگو😆چند وقت بود حالم خوب نبود دوسه روزه مشغول شدم ذهنم آروم شد. البته من مادرزادی مینی‌مالیست بودم.