2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741239 بازدید | 44739 پست
سلام گلم امتحان میکنم ممنون که گفتید واقعا کف کشو ها هم برام مسئله بود😍♥♥

خواهش میکنم عزیزم آره منم همینطور نمیشد پارچه خیس بکشم همش روکش کنده میشد دیگه هر موقع برچسب کابینت یا شفاف هر جی اضافه بیارم میچسبونم کف کشوها . 

سلام گلم امتحان میکنم ممنون که گفتید واقعا کف کشو ها هم برام مسئله بود😍♥♥

من کشو ادویه هارو هم چسبوندم یکمی در حد دو سانت هم تا روی دیواره های کشو رفتم که ادویه و سبزی خشک اینا اگه ریخت نره توی درز ها و بتونم راحت همشو پاک کنم . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودى و خروجى هاى من در حد ديجيتاله ورودى: چند تا كتاب و مجله و فيلم خروجى: كلى فايل، كلى عكس، فيلم، ...

عزیزم منم قبلنا مث شما بودم ولی بنظرم علاوه بر زحمتی که بکشی و پولی که باید هزینه کنی شاید طرف مقابل احتیاج نداشته باشه و در غیر این صورت طرف مقابل عادت میکنه که هربار هدیه بخری😅

من فقط مناسبتا میخرم اونم سعی میکنم بیشتر نقدی باشه یا مطمئن باشم با سلیقه ی طرف مقابلم یکی باشه

یا در نهایت خونه ی کسی رفتنی عادت نداریم دست خالی بریم سر راه میوه یا تخمه یا نهایت شیرینی اینا میگیریم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

من امروز متوجه شدم شام مهمان دارم مثل خیلی از شما عزیزان خونه فقط جارو وگردگیری نیاز داشت.تا دخترم یه چرتی زد شامم گذاشتم وظرفهای پذیرایی اماده کردم چون بیدار باشه اذیت می کنه

همسرم می خواست خرید کنه فقط دوغ ودلستر وپیاز وخیار گفتم خرید ودر کمال ناباوری طبق لیست ام خرید کرده بود.

وای همیشه یه جوری خرید می کرد که نگم براتون.

خواستم دسر درست کنم دیدم ژلاتین ندارم دیگه چیزی درست نکردم غذا هم یه مدل گذاشتم ولی با جون ودل بهش می رسم

مخلفاتم دوغ ودلستر وماست خیار ویه مدل ترشی وفلفل سبز

فلفل سبزم چون خونه داریم.

شادی صدام کنید
آره عزیزم خیلی وقت پیش اومده بود خونمون چند روز پیش که مهمونمون بود خودش میگفت اگه ما بخوایم مث شما ...

وای این دیگه خیلی وابستگی داره انگار از قحطی میترسه 🫤

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وای جایی دعوت بودیم... هنوز سر درد دارم از اون خونه که همه به به میکردن 😂... حسودم نیستم خداروشکر .... 

یعنی هلاک هفت تا فر و مایکروفر شدم... پنج تا تی وی ... ظرفشویی دوتا . در نهایتم با دست میشستن... لباسشویی دوتا ... کاملا آک بودن ... هفتگی لباسهاشون رو میبرن خونه مادرهاشون میشورن 😑... چقدر هم به لاکچری بودنشون مینازیدن و هر ده دقیقه هم میگفتن که ما نمیتونیم عادی زندگی کنیم.... فقط چیزهای شیک و لوکس می پسندیم...

سه تا سرویس و حمام ... که همه آک ... فقط حق استفاده از یه سرویس که اونم حمام اشتراکی داخلش هست ... خودشون هم از اون استفاده میکنن... 

وای جایی دعوت بودیم... هنوز سر درد دارم از اون خونه که همه به به میکردن 😂... حسودم نیستم خداروشکر . ...

منم ناخوش احوال ..... ببخشید در حال بالا اوردن 😣...

سرویسی که اجازه استفاده میدادن داخل اشپزخونه کثیف باز میشد 😭... اونم فضای بسته...

همونجا هم اشپزی میکردن و متراژ کم 😷...

برای نه نفر ادم بزرگ و دوتا نوجوان ... تدارکاتشون در حد چهار نفر هم نبود 😑... مثلا یه کاسه کوچیک سالاد ماکارونی. یه کاسه کوچیک سالاد سبز... دوتا سبد سبزی هر کدوم در حد بیست دونه داخلش .. قشنگ میشد شمرد ...

پلو فکر کنم پنج پیمونه یا شایدم کمتر ... 

فسنجون در حد یک کاسه گرد خورشتی کریستال که دوتا دسته کوچیک دارند . 

بعد ظروف تازه خریداری شدنشون رو جلومون گذاشتن که باید مارکشون رو میکندیم ... 😑... 

هرچند از خجالت زیاد کسی چیزی نخورد و نصفش موند 😑... 

اخه کسی که تو وسایل و زندگی انقدر ماکسی باشه واسه مهمان انقدر مینی ...

اومدیم خونه غذا خوردیم ... 

واقعا ۱۲ ۱۳ تا چهارپایه؟؟؟؟؟؟؟چرا اخه؟

اره واقعا داره،کوچیک بزرگ همه سایزی داره،مثلا میگن رو این یکی فقط میشینم مثلا پشت اپن،،،،،رواین میرم ظرف برمیدارم از کابینت،این واسه اتاقه،این واسه بالکنه ،اینو دوس دارم،این محکمه،این رنگش خوبه واسه هرکدوم دلیل میاره ک بگه لازمن و باید نگه دارم

برای نه نفر ادم بزرگ و دوتا نوجوان ... تدارکاتشون در حد چهار نفر هم نبود 😑... مثلا یه کاسه کوچیک سا ...

وای خداروشکر این خانوم بدتراش هست من همش فکر میکردم این تهشه دیگه😂من واقعا تحمل اینجور فضاهارو ندارممم

واقعا لباسشویی و ظرفشویی دوتا رو کی میخره اخه🤦

وای خداروشکر این خانوم بدتراش هست من همش فکر میکردم این تهشه دیگه😂من واقعا تحمل اینجور فضاهارو ندار ...

یه سری از قبل داشتند که آک بودند ... این سری جدید خریدن... قدیمیش هم نو نو هست . که بخوام بگم قدیمی و جدید باهم دارند 

هیدوا جان سلامت و شاد باشی دلمون برات تنگ میشه💫🤍

امروز هم نوبت تمیزکاری بود و کلللللل وسیله ها و سطوح پاک شد،سینک شسته شد،دستشویی و حمام شسته شدند،بالکن نیاز ب شستن نداشت،جاروبرقی کشیدم کل خونه رو..

و ارامششششش💫🥲 

ورودی و خروجی نداشتیم✅

وای خداروشکر این خانوم بدتراش هست من همش فکر میکردم این تهشه دیگه😂من واقعا تحمل اینجور فضاهارو ندار ...

زیاد حالم خوب نیست وگرنه بخوام بگم چیا دیدم بدحال تر میشم 😂...

چهارتا جاکفشی روی هر جاکفشی آینه 😷 و شمع و سینی و شمع خاموش کن ...شمع ها آک بودند فقط هلاک اون خاموش کنه بودم که کاربردهاشون چیه... و رخت اویز ورودی درب. پشت دربها رخت اویز... توی اتاقها رگال لباس .......کیپ تا کیپ ... جالب تر اینکه لباسهایی اویزون بود که همه مارک هاشون بهشون بود ...

بعد من کیف دستی و موبایلم رو نمیدونستم کجا بگذارم... چندساعت روی پام بودن...