2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738721 بازدید | 44704 پست

آخ جون تاپیک مورد علاقه م

خروجی هام

شلوارک

دو عدد شومیز

یک جفت جوراب

۴ عدد کتاب

یه تونیک

۳ تا کش مو

شلوار بیرونی

دو تا صندل

دو جفت کفش

یه شال

یه چند تا کاغذ 

چند تا فایل فیلم تو گوشی

یه تیشرت

اینا خیلی نو و سالم بودن فقط استفاده نمیشدن🥲

تونستم بالاخره با رد شدن اینا کنار بیام

چند تاشو دادم دوستم و خوشش اومد 

ورودی یه شومیز 

یعتی با همین فرمون برم جلو کمدم و کشوهام همیشه مرتب و خلوته😍♥️

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

مامان منم از یه افرادی توی فامیلمون تعریف و تمجید میکنه و مثال برای من میزنه که بیا و ببین🤫🤣

خونه ها پرمبل و شلوغ و هرکدوم یه رنگ...ویایل سلطنتی پرمنبت طلایی ، یا یکی از اقوام کل خونه و وسایلش مشکی خریده،ینی حتی گل طبیعی تو خونه ش هم گل مشکی میده🙄

سه تا پلوپزداره تازه عروس....

اونو برای من مثال میزنه که خونه ش قشنگه ولی خونه مرتب و مینیمال منو نمیببنه😅

ماها خیلی از زمونه مون جلوتریم باورکنید،چندین سال دیگه کم کم مینیمال و ساده گرایی مدمیشه و کم کم مردم به طرزفکرما میرسن....

همونطور که الان میگن مردم امر یکا برای فرار از فضای مجازی ،رو اوردن به گوشیای ساده تاشو و بازار خریدش داغ شده 

همه دنبال ارامش ان این روزا و بنظرمن ارامش با ساده زیستی و محیط اطرافمون راحت تر بدست میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی امروز من 

✅یک گونی پر کیسه خرید داشتم نگه داشته بودم برای آشغال ولی خب بازم خیلی زیاد بود حدود 80درصدش دادم به مادرم چون اونا بیشتر به کارشون میاد

✅سه تا تاید هم دادم به مامانم زیاد داشتم مصرف نمیشد 

✅دو تا شلوارم داشتم کوچیک بود رفت خروجی 

سلام دوستای مینیمال

با اجازه تون یه سوال دارم 🙏

جارو برقی چه مارکی خوبه ؟؟ 

متاسفانه  ساخت وطن خریدم ،افتضاحه،انگار پولم رو دور ریختم

جاروبرقی قبلی ال جی بود که از هر نظر عالی بود ،ولی الان  دیگه اصلش تو بازار نیست 

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏😘🌹

ميگم بچه ها اين چيزهايى كه تموم ميشه و دوباره بايد جايگزين شه و مصرف ميكنيم خروجى حساب نميشه به نظرم ...

منم بیشتر خوراکی هامون و جزو خروجی حساب نمیکنم چون انباشتگی نداره 

ولی بعضی چیزا انباشته میشه با اینکه بعدا باید جایگزین بشه 

مثلا من امروز دیدم بکینگ پودرم فاسد شده. چون زیاد استفاده نمیکنم انباشتگی ایجاد کرده بود ولی لازمم بشه باید بخرم و جایگزین بشه

گزارشمو همینجا مینویسم♥

کیک و گذاشتم بپزه دعا کنید خوب بشه😁🎂

خروجی 🗑

بکینگ پودر

یکم مربای پوست پرتقال داشتیم که کسی نمیخورد ریختم لای کیک تا بپزه

حدود 300 تا عکس از لپ تاپ پاک شد

امروز نوبت کابینت بود ولی چون برق رفته بود نتونستم پاکسازی کنم ایشالا امشب میام گزارش اونم میدم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستای مینیمالبا اجازه تون یه سوال دارم 🙏جارو برقی چه مارکی خوبه ؟؟ متاسفانه ساخت وطن خریدم ، ...

من سال 94سامسونگ 2100وات خریدم. خودم راضیم ازش. ولی مامانم میگه خیلی سنگینه جاروبرقیت. ولی کششش عالیه

لطفالایک نکنین. 

خروجی های این چند روزم؛ 

✔️لباس زیر پایین تنه

✔️لباس زیر بالا(نو هست برام بزرگه گذاشتم بدم خواهرم) 

✔️موچین انبری که همسرم دوسال پیش برام خریده بود ولی من اصلا نمیتونستم باهاش کار کنم، این مدل موچین مورد استفاده ی خواهرمه، بهم گفت دادم بهش. 

✔️وسایل پلاستیکی و کاغذی رفت بازیافت.

✔️دوتا کتاب که خوندمشون و هدیه دادم به کتابخونه ی محل. 

ورودی؛ 

امروز خواهر کوچیکه م یه دمپایی رو فرشی بهم هدیه داد، مدلی بود که دوسال پیش گفته بودم چه قشنگه،! ولی نیاز نداشتم، نگهش میدارم برای زمانی که مهمون دارم بپوشم. 

در حال حاضر ۳۰۰تا اسکرین شات دارم که حدود ۶۰ تاش دستور اشپزیه که باید بنویسم وپاک کنم.

دوستان من اگه در موردی مثل همین‌جاروبرقی نظر نمیدم حمل بر بی تفاوتی نذارید در موردی که تجربه ای نداشته باشم نظر نمیدم.

شادی صدام کنید

۶۴تا فیلم اموزشی از گوشیم پاک کردم.

واقعا کاری که داریم انجام می دیم کار خیلی ارزشمندیه.

امیدوارم با فضاهای که تو زندگی مون ازاد می کنیم جاشون با شناخت ،نور،ارامش،برکت،سلامتی وعاقبت بخیری این دنیا واون پر بشه.

شادی صدام کنید