2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739669 بازدید | 44717 پست

دیروز گفته بودم که امروز یه سری به لباس‌های خودم وهمسرش میزنم خروجی نداشتم یکم مرتب کردم یه کیف بزرگ دیگه دارم که تقریبا لباس‌های مجلسی رو توش میذارم تو رگال زیاد جا میگیره کمدم کوچیکه اونو هم مرتب کردم دوتا لباس خودم رو که احتیاج به تعمیر داشت امروز فردا میکردم گذاشتم دم دست یه دونه وایه همسرم لباس زیر نو پیدا کردم دیروز میخواستم بخرم براش 

سلام به همگی چندروزه خروجی پیدانمیکنم😁البته دیروز درحین مرنب کردن اسباب بازی های پسرم دوسه تیکه خراب شده روپرت کردم. واینکه خونه درتمیزترین حالت ممکنه😍

یه چیزی بگم اینجادوستان درمورد زیادی لباساشون میگن من باید ازکم بودنشون بگم. اینکه چون جدیدا خیلی دقت میکنم توی خریدم وکمترمیخرم ودایم خروجی داشتم الان باکمبود لباس مواجهم☹️یکی دوتا مانتو برای مهمونی وشومیزی که بلند باشه ودکمه بخوره چون شیرمیدم لازم دارم. وگرنه برای روزمره دارم. فعلا هم تاپاییز قصد خرید ندارم

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امسال پسرم میره کلاس سوم تمام لوازمش رو از آمادگی نگه داشته بودم تویه کیف ریختم مرتب کردم نتیجه شد 

‌‌■ کتاب‌های آمادگی و اول میره بازیافت به اضافه چند تا دفتر 

■ کتاب‌های دوم رو نگه داشتم اول سال مرور میکنن

■ مداد رنگی و مداد و کلی وسیله دیگه که قابل استفاده نبود میره سطل آشغال 

‌■ چند تا پوشه دکمه دار خالی شد نمیدونم چرا اینقد پوشه گرفتم 

‌■ کلی کاغذ آ چهار سالم دارم اونا رو هم گذاشتم تو  پوشه 

■ چند تا کتاب داستان جمع کردیم می‌بریم کتابخونه چند تا وسیله سالم و یه کتاب املا میدم پسر خالم 

اینو هم فهمیدم تو خرید لوازم تحریر خیلی اسراف کردم نمیدونم شایدم بخاطر کمبود جا هر چیزی رو یه جا گذاشتم دیگه پیدا نکردم یکی دیگه خریدم الان تو وسایل چند تا چسب ماتیکی نصفه بود چند تا مداد فشاری چند تا مداد سالم  چند تا خط کش امسال دیگه نمیگیرم تمام تراش هایی که کند شده بود رو نگه داشته بودیم انداختم بیرون 

دیروز که مهمانی بودم پذیرایی به این شکل بود:

شربت 

میوه با تمام مخلفات وشکلات وپاستیل واینا

کیک وچای

یه نوع فست فود

بستنی وژله واینا

تایم مهمانی از ۵ تا حدود هفت ونیم‌

میزبان بیشتر تو آشپزخونه بود پذیرایی پشت سر هم .گزم وسرد .ترش وشیرین روی هم

همین پذیرایی به شکل پاکسازی شده میشد این:

شربت 

میوه وفقط میوه

فست فود

درست نیست به مهمان بگیم بشین حالل من فلان چیز بیارم بخوریم‌

من رفتم عکس های مهمانی خودم نگاه کردم که مرداد ماه بود

شربت

میوه

تنقلات

کیک وچای

فست وفود

که پاکسازی شده مذیرایی من می شد

شربت میوه

فست فود

البته منزل ما تا ۹ شب موندند با اینحال کیک وچای بیشتر مناسب فصل سرد سال

تنقلات هم حذف شه مشکلی پیش نمیاد نهایت یه کاسه چیپس یا پفک

مثلا منوی فصل سرد از بین ایتم های بالا میشه

کیک وچای

میوه

مثلا اش رشته یا شله زرد یه چیز گرم خلاصه

شادی صدام کنید
دیروز که مهمانی بودم پذیرایی به این شکل بود:شربت میوه با تمام مخلفات وشکلات وپاستیل وایناکیک وچاییه ...

من از اول ازدواجم پذیراییم چای با شکلات

شام با یه نوع سالاد و نوشیدنی دوغ یا نوشابه گاهی سبزی

اخرشم میوه و اگر تو خونه تخمه داشتمم میارم.

هر جا رفتمم همین بوده 

بیشتر از این به قول شما فقط باید تو اشپزخونه خوراکی اماده کنی و موقعی ک مهمان ها خوراکی رو خوردن هی جمع کنی

فرصت نشستنو خوش و بش کردن نمیمونه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من از اول ازدواجم پذیراییم چای با شکلاتشام با یه نوع سالاد و نوشیدنی دوغ یا نوشابه گاهی سبزیاخرشم می ...

اطرافیان ما همه پذیرایی با آیتم های زیاد داشتند راستش منم همین طور ولی قصد دارم تغییر رویه بدم وامیدوارم همسرم همکاری کنه.

واینکه همان طور که گفتم باید فصل گرم وسرد ومدت زمان حضور مهمان در نظر گرفت.

شادی صدام کنید
امسال پسرم میره کلاس سوم تمام لوازمش رو از آمادگی نگه داشته بودم تویه کیف ریختم مرتب کردم نتیجه شد ‌ ...

مدارکتون و بذار تو پوشه ها خیلی قشنگ میشه مثلا مدارک مربوط به خونه یک پوشه مدارک مربوط به ماشین یه پوشه دیگه مدارک پزشکی یه پوشه و... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اطرافیان ما همه پذیرایی با آیتم های زیاد داشتند راستش منم همین طور ولی قصد دارم تغییر رویه بدم وامید ...

به نظر من تغییر رویه ندید فقط خوراکی هایی آماده کنید که زیاد وقتتون و نگیره 

راستش ما هم اقلام پذیراییمون برای شب نشینی ها زیاد نیست چای و میوه پای ثابت هست و تخمه یا پفیلا هم اضافه میشه

دلیل کم بودن خوراکی هم اینکه مامانم میگه من میرم خونه فامیل (مخصوصا فامیل بابام)  همه فقط چای و میوه میدن و میان خونه من همه چی میارم وسط و همش تو اشپزخونه ام! 

بخاطر همین میگم شما هم تغییر رویه ندید شاید طرف مقابلتون ناراحت بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مدارکتون و بذار تو پوشه ها خیلی قشنگ میشه مثلا مدارک مربوط به خونه یک پوشه مدارک مربوط به ماشین یه پ ...

واسه اونا جدا دارم اینارو واسه مدرسه گرفته بودم اصلا دقت نکردم ببینم دارم یا نه فقط گرفتم الان که تمیز کردم واسه سال جدید اگه لازم باشه دیگه نمیگیرم 

خانوما

به نظرتون سطل و جادستمال

از ضروریات خونه است؟😁

داشتم فکر میکردم پنج ساله این سطل هیچ

کاربردی نداشته، همین طوری یه گوشه مونده

جادستمالیش هم اکثرا خالی بوده

چون ابعادش جوریه که نمیشه دستمال رو

با جلدش داخلش قرار داد

و بدون جلد هم به نظرم بهداشتی نیست😶

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
خانومابه نظرتون سطل و جادستمالاز ضروریات خونه است؟😁داشتم فکر میکردم پنج ساله این سطل هیچکاربردی ندا ...

از نظر من خیر

من کلا جز سطل سرویس ها وآشپزخونه سطل دیگه ای تو خونه نمی پسندم.

شادی صدام کنید
خانومابه نظرتون سطل و جادستمالاز ضروریات خونه است؟😁داشتم فکر میکردم پنج ساله این سطل هیچکاربردی ندا ...

سطل بنظرم چیز مازادیه توی اتاق. 

ولی جا دستمال رو استفاده میکنم، به این شکل که؛ «دستمال کاغذی رو دو قسمت میکنم و قسمت اضافه رو تو کیسه فریزر میذارم و مابقی رو با همون بسته تو جادستمال میذارم» و مشکل جا نشدن حل میشه.