2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741804 بازدید | 44750 پست
الان بخوام بگو گوشی خودم تقریبا پاکسازی شدست و هیچ‌چیز اضافه ای نداره مگه فیلمی ک دانلود کنم و ببینم ...

بعنوان کسی که هیچوقت روی مد نبوده و طبق مد لباس نپوشیده عرض میکنم اگر دوستشون دارید نگهشون دارید و حتما مصرف کنید 

لباس شما نماینده سلیقه شماست اگر قرار باشه همه از مد پیروی کنند جامعه جالبی نخواهیم داشت

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جادوی نظم حتما برای خیلی ها پیش اومده که وقتی تو مسیر نظم دهی قدم میزارن و شروع با پاکسازی و حذف وس ...

این مطلب بسیار عالی و البته صادقه

معمولا زور و اجبار همیشه نتیجه عکس داده

تاپیک رو نمیخوام سیاسی کنم ولی تو مسائل اجتماعی و فرهنگی هم این رو به وضوح می بینیم

جالبه که من خودم اینو تجربه کردم

جریان همسر من و گاروی کذایی شونو قبلا خوندید حتما🤦🏻‍♀️

الان خیلی مشتاقانه با من همراهی می کنن مخصوصا تو مواردی که مربوط به فروش هست چون برای اون پول برنامه می ذاریم از قبل و نتیجه شو می بینن

امروز نوبت اتاق خواب:

هم تمیز بود هم مرتب وپاکسازی شده بنابراین کاری نکردم

خروجی:یه مهر که استفاده شده است وقابل بخشیدن نیست از دوستان اینجا یاد گرفتم بذارم تو باغچه

یخچال به لطف همسرم در فاجعه ترین حالت ممکن.

شادی صدام کنید

#چالش-هفته-هفدهم.

هفت تکه پارچه

یه دونه چراغ خواب که خراب شده و هدیه شرکت بوده

یه جفت صندل مخمل که نگین هاش نابود شدن و پرز پرز شده.

یک لباس مجلسی راسته که کاملا آک هست

جاکفشی که دیگه به دردم نمیخوره و به افرادی سپردم که در صورت نیاز... ببرند.

دستمال تنظیف که برای تمیزکاری کولر استفاده شد و خروج گذاشته شد.

سه تا رو بالشتی ست روتختی که با وایتکس به فنا رفتند

سلام خانما خوبین

خدا قوت

منم دیروز و امروزمو اختصاص دادم به آشپزخونه...آخخخ که بعد از تمیزیش چه حس خوبی دریافت کردم...

مشکلم کمد دیواری هاس که خیلی شلوغ و نامرتبن... 

ان شاءالله اونارو هم مرتب میکنم😊

عزیزم سالم باشی، ممنونم چقد خوب گفتی همین انتظارودارم ازخودم چون همیشه براخونه وبچه ها نظم ونظافتمون ...

خدا رو شکر که رو به راه شدید،الهی همیشه سایتون بالای سر همسر و فرزندانتون باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
واااى چقد قشنگ ! اصلا اين چيزايى كه با الياف طبيعى هستن خيلى به آدم حس زندگى ميدن ، فك كنم از لحاظ ع ...

بله دقیقا 

خیلی خوبه 

یکی از دلایلی که من اصرار دارم به پهن کردن زیلو تو ماشین همین عرق نکردن و داغ نبودن چرم صندلی ها تو تابستونه 

زمستونام چرمهای ماشین وقتی میشینی خیلی یخن

ولی وقتی زیلو پهن باشه اصلا سرد نیستن و خودمون بچه ها راحت تریم 

❌لایک❌
راستی من از بچگس خیلیی مینیمالیست بودم بچگی که میگم یعنی از هفت هشت سالگی هااین مدتم چون درگیر یه کا ...

به نظر من نه اشکالی نداره 

ولی هرچندوقت یه بار یه سری بهشون بزن قطعا به مرور زمان دل خواهی کند

❌لایک❌

خانما اجازه بدین ما که خروجی روزمره داریم کمی حرف متفرقه هم بزنیم دوتا چیز خوب یاداوری کنیم وگرنه که اینجا همه کدبانو وعزیز دلن.

دیروز عمه همسرم که گفته بودیم چیزی نیارید یه ساک دستی کوچیک اورده بودن که توش یه سبد تمیزززز خیلی تمیز ونو

یه بشقاب تمیز ونو وقاشقوچنگال وچاقو ولیوان وکمی نون وخیار وگوجه اورده بودن.اصلا خیاراش با خیارایی که من تو خونه داشتم فرق داشت انقدر که تمیز وبراق بود.

تو کیف شونم گوشی شون دیدم که تو دستشون بود ویه پارچه که صورتشون پاک کردند.

اصلا من ادم با سلیقه می بینم تراپی میشم.واقعا میگما انقدر حالم خوب می کنه حالا شما مثلا کلید خونه و کارت شون هم به محتویات کیف شون اضافه کنید.

تو صحبت هم با اینکه موضوع صحبت خیلی مهم بود ولی من به ندرت جمله ای ازشون شنیدم وجالبه همیشه همه جا همراه وهمدل واقعی هستند ولی خوشبختانه هیچ وقت حاشیه وحرف وحدیثی خودشون وخانواده شون نداشتن.

شادی صدام کنید
الان بخوام بگو گوشی خودم تقریبا پاکسازی شدست و هیچ‌چیز اضافه ای نداره مگه فیلمی ک دانلود کنم و ببینم ...

من بهمد اهمیت نمیدم 

شما میتونی گاهی تو خونه بپوشی یا وقتی کوه و بیابون میری 

❌لایک❌
خانما اجازه بدین ما که خروجی روزمره داریم کمی حرف متفرقه هم بزنیم دوتا چیز خوب یاداوری کنیم وگرنه که ...

بنده هم از تعریف شما لذت بردم 

از دیدار و هم صحبتی با این دسته آدم ها همیشه استقبال میکنم

ققنوس