2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738512 بازدید | 44697 پست

یه روسری مشکیم دیگه کهنه شده بود روفت خروجی 

این روسری چون نخی و بزرگ بود برای بعداز حمام استفاده میکردم تا موهام وقتی از حوله بیرون اوردم آبش بیشتر گرفته بشه و بتونم سشوار بکشم 

دقت کردم دیدم گاهی جلو همسرم همین روسری هم سرمه(من یه بلوز شلوار دارم وقتی میخوام کارای خونه رو انجام بدم اونو میپوشم و به هیــــــــچ وجه اونو جلو همسرم یا هیچکس دیگه به جز بچه هام  نمیپوشم) خلاصه دیدم اینم مثل اون لباس خیلی زشته که دیگه استفاده کنم  این دلیل خروجیم. 

یه ضبط و دوتا باند از این قدیمی ها داشتیم که تو اثاث کشی نمیدونم چی شده بود دیگه کار نمیکرد دادم به کمکیم گفتم اگه درست کردید که استفاده کنید اگه نه بندازید دور(از قبل همسرمو راضی کرده بودم) 

امروز حیاط خلوت رو تمیز کردم و یه در توری دار، کنار دیوار گذاشته بود به همسرم گفتم ببره پشت بوم بذاره الان تو حیاط خلوتمون هیـــــــــــــــچی نیست جون میده چندتا گلدون بذاریم ولی چون هوا خیلی گرمه و آفتاب مستقیم بهش میتابه فقط کاکتوس میشه گذاشت که کلا همسرم از نوع گیاه کاکتوس خوشش نمیاد حالا ببینم میشه راضیش کنم یا نه 😁

❌لایک❌
بله پروییدم تازه تموم شده بیشتر از خودم ناراحتم که از دکتر رفتن می ترسم چون چند ماه پیشم این درد داش ...

سلام شادی جان، من نظم خونه داری بلد نیستم ، میشه لطف کنین روتین  و برنامه ریزی خانه داری تو یه بار دیگه بگی برامون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مادر همسر من برعکسه یه حلوا ارده اگه تو یخچال باشه میگه این چرا خورده نمیشه؟! اگه نمیخورید بدی ...

اخی چقدر خوبه مادرشوهر اون مینیمالمه 

البته مامان خودمم مینیمال نیست ولی بفهمه این وسیله رفته دست ی نیازمند فورا میگه چه خوب کاری کردی

صبا هستم 
دقیقا مادر همسر من برعکسه یه حلوا ارده اگه تو یخچال باشه میگه این چرا خورده نمیشه؟! اگه نمیخورید بدی ...

مادر همسرم یبار به همسرم گفت اینایی که میذارین خروجی به دور خودت نگا کن حتما حیفه میندازین می‌ره 

البته من نمیندازم بره قشنگ تفکیک میشه اونایی ک قابل استفاده و نو هست میرسه دست نیازمند 

البته خروجی من از دید اونا حیف و میل هست 

مثلا ظرف لب پر بشه من اصلا نگه نمیدارم و میگم انرژی منفی داره اونا میگن وای حیف شد 

صبا هستم 

امروز نوبت حیاط بود 

سه چرخه پسرم دیگ براش کاربردی نیس و ازونطرف ترمزش شکسته میره خروجی 

یه خاک انداز پلاستیکی حیاط  از رنگ و رو افتاده ..خروجی میشه و اتفاقا  امروز بجاش خاک انداز نمیدونم جنس آهن یا چی ازونا خریدم 

صبا هستم 

منتظرم نمکی بیاد 

تین دوتا و ی بطری مایع لباسشویی  و یه دونه فی لتر  هود 

رو بدم ببره 

البته چند تا کتابم هست برا همسرم که از دوران مجردی داره و باخودش آورده خونمون اما تو این ده سال یبارم ندیدم بخونن 

بنابراین بدون اجازه خروجی میذارم البته قبلاً یبار بهشون گفتم لازم نداری میدم بره ..

صبا هستم 
سلام شادی جان، من نظم خونه داری بلد نیستم ، میشه لطف کنین روتین و برنامه ریزی خانه داری تو یه بار د ...

اول اینکه به قلم وکاغذ نیاز داری نشد دفترچه یادداشت گوشی ات بعد با توجه به سبک زندگیت برنامه خانه داری بنویس یه روز اتاق خواب یه روز هال اگه نمی رسی هر روز مثلا پنج شنبه جمعه اختصاص بدی به امور خونه ولی من میگم کلی سخته ونمیشه کارا تلنبار میشه همون مثلا هر روز هفته یه بخش خونه بهتره اگه هم هفته ای نرسیدی انجام بدی موکول میشه به هفته بعد نیازی نیست خودت اذیت کنی ولی هر وقت مهمون اومد به بخش جا مونده رسیدگی می کنی برنامه قبلی منم خوب بود یه روز دوتا کابینت،یه روز جارو و گردگیری،یه روز کمدها

سحر خیزی وشب به موقع خوابیدنم لازمه من صبح که بیدار میشم همراه صبحانه نهارمم بار می ذارم شامم اگه خونه باشم زود می ذارم خیالم از شام ونهار باید راحت باشه.

کارای خودمم سی روز ماه برنامه ریزی کردم مثلا دیروز نوبت اشپزخوته بود که انجام دادم دخترم که خوابید به پاهام رسیدگی کردم.یا ۱۲ ماه سال هر ماه اختصاص دادم به یک چیز یک ماه اتلیه یهماه کافه رفتن که دیروز رفتزم یک ماه استخر والی آخر

شادی صدام کنید
اول اینکه به قلم وکاغذ نیاز داری نشد دفترچه یادداشت گوشی ات بعد با توجه به سبک زندگیت برنامه خانه دا ...

مینیمال بودنم که بخش مهم تو سبک کردن کارای خونه است واینکه نذاری کارها تلنبار بشه هر وقت تلنبار بشه دیگه اوضاع از دست آدم خارج میشه.هر وقت حس کردی حوصله انجام کار خونه نداری بزن بیرون تفریح کن کار رها کن بعد شارژ شدی بیا انجام بده ولی اینکه تو خونه باشی کارا نکنی هم خونه بهم ریخته کلافه ات می کنه هم میگی خوب مرتب نیست ناخودگاه نامرتب تر می کنی مثلا مانتو شلوارت روی مبل انداختی دیگه شال اتم می اندازی زمین.

شادی صدام کنید
اخی چقدر خوبه مادرشوهر اون مینیمالمه البته مامان خودمم مینیمال نیست ولی بفهمه این وسیله رفته دست ی ن ...

اره لذت میبرم 

وقتی یه چیزی رو از تو خونه ش خارج میکنه میگه آخیـــــــش راحت شدم انگار مثه کوه رو دوشام بود😄

❌لایک❌
اول اینکه به قلم وکاغذ نیاز داری نشد دفترچه یادداشت گوشی ات بعد با توجه به سبک زندگیت برنامه خانه دا ...

شادی جان ممنونم ..منم منتظر بودم یکی مث شما برنامه بگه حتما که از تجربتون استفاده میکنم ..البته من ی برنامه دارم گاها نمی‌رسم یا بچه کوچک که دارم گاها ی اتفاقی میففته مثلا یهو مریض میشن و این حرفا گاها  با برنامه نمیشه ..برا همین منتظرم دوستان بگن که از تجربتون استفاده کنم و ی تلفیقی کنم از برنامه دوستان 

صبا هستم 
اره لذت میبرم وقتی یه چیزی رو از تو خونه ش خارج میکنه میگه آخیـــــــش راحت شدم انگار مثه کوه رو دوش ...

من خودم دقیقا این شکلیم..الان بیصبرانه منتظرم نمکی بیاد و خروجی بازیافتی رو ببره 

صبا هستم 
اره لذت میبرم وقتی یه چیزی رو از تو خونه ش خارج میکنه میگه آخیـــــــش راحت شدم انگار مثه کوه رو دوش ...

من خودم دقیقا این شکلیم..الان بیصبرانه منتظرم نمکی بیاد و خروجی بازیافتی رو ببره 

صبا هستم 

روز چهارم چالش ۳۰ روزه

۲۷ تا خروجی

۱- کیف

۲- جامدادی

۳- یه جفت گوشواره

۴- دستبند

۵- جوراب

۶- کراپ

۷- چندتا نایلون

۸- چند تا پاکت

۹- چندتا چیز کوچولوی تزیینی که خودم درست کرده بودم