2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

آها یه ورودی دیگه یادم رفت بگم ماگ فلاسکی همسرم برای سرکارش گرفت واون یکی ماگشو خروج دادم .....بچه ها شاید باورتون نشه الان من میتونم تعداد وسایلامو بشمارم یعنی تا این حد مینی‌مال شدم ...وای خدایا خیلی خوشحالم .چه حالی خوبی دارم خدایا شکرت .....تو ماه گذشته مهمون برام اومد پنج نفر ۴روز موندن ،چقد مهمونها راحت بودن چقد منو تحسین کردن خدا شاهده ...چقد ازراحتی فضای خونه گفتن .قبل اینکه بیان خونه ی ما یجای دیگه مهمون بودن وهمش از شلوغی و کم جایی اون خونه مینالیدن 😂گفتن حتی جا نبوده راحت بخوابیم .با اینکه من مستاجرم و خونمم کوچکه اما خداروشکر خیلی احساس راحتی و آرامش داشتن و این به لطف همین تاپیک و گزارش دوستان بوده .....چندروز پیشم ۴نفر  مهمون داشتم باز هم اینا از فضا و  خلوتی خونمون خیلی کلی تعریف کردن و خیلی احساس خوشحالی و آرامش داشتن ....ایقد وقت زیاد می آوردم که با هم میرفتیم پارک ،گشت و گذارهای بیرون شهر،رستوران ،مراکز خرید و کلی جا .....من اگه روزی هزار مرتبه خداروشکر کنم بازم کمه ..واقعا خدایا شکرت که منو با این تاپیک آشنا کردی ،با یه همچین دوستان فهیم و کاربلدی آشنا کردی .از تک تکتون تشکر میکنم و آرزوی سلامتی و خوشبختی برای همه ی خواهرای گلم دارم 🌺🌺🌺♥️😘

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ، یه کار خیلی مهم برای جلوگیری از تولید زباله ، استفاده از کاپ قاعدگی هستش ، مارک لونت عالیه ، من از دی جی ک ا ل ا  خریدم ، نه تنها به محیط زیست کمک میشه بلکه کلی هزینه هم کم میشه چون حتی تا ۱۰ سال هم میشه استفاده کرد .

دوستان من حدود ۱۱۰ صفحه از کتاب ِ لذت کمتر داشتن رو خوندم ، برای من که حدود ۶ ساله سبک مینیمالیستی ر ...

من این کتاب رو کامل نخوندم اما پی دی اف هایی که همون سالها خریداری کرده بودم رو که نگاه می  کردم و نکاتی که توی سایتها بود دیدم آره اکثرشونو دیگه خودمون خوندیم و بلدیم و داریم اجرا می کنیم . برای جای وسایل اونجور که من خوندم منطورش این بود که هر دسته از وسایل رو یکجا کنار هم  نگهداری کنیم تا توی ذهنمون هم مرتبتر باشن . مثلا وقتی توی یه کمد دیواری وسایل خیاطی گذاشتیم دیگه جای دیگه خونه ازش پیدا نشه . همهههه کنار هم باشن تا دقیقا بدونیم از هر چیزی چند تا داریم چند تاش لازمه چند تاش اضافیه.  

لباس‌های هر شخص همینطور . حوله ها. چادرها همینطور . ابزارها همینطور . و الی آخر 

من این کتاب رو کامل نخوندم اما پی دی اف هایی که همون سالها خریداری کرده بودم رو که نگاه می کردم و ن ...

یعنی اول باید دسته بندی وسایل رو مشخص کنیم . که بعدا پیدا کردنشون هم راحت‌تر باشه . 

یه نکته مهم که تو کتاب هم نوشته بود برای مینیمالیست شدن ، مهم ترین کار کنترل ورودی هاست ، و اینکه هر ورودی ، حتما یه خروجی هم ارزش خودش داشته باشه 

اینجوری حداقل لوازممون به یه اندازه می مونه 

برای عزیزانی که تازه شروع کردن و شاید خروجی دادن یکم هنوز براشون سخت باشه ، ورودی ها رو شدیدا کنترل کنن

آها یه ورودی دیگه یادم رفت بگم ماگ فلاسکی همسرم برای سرکارش گرفت واون یکی ماگشو خروج دادم .....بچه ه ...

دقیقا منم شهر غریب زندگی میکردم و خواهرم هر سری میومد خونم می موند میگفت خونه ات پر از حس خوبه . با صفاس.البته الان یذره شروع شده روی مخمه . چون من مدتی دو تا خونه با دو سری وسیله داشتم الان که دیگه دو خونه ای نیستم خیلی وسایل رو باید پر بدم بره . 

منم مرتب خداروشکر میکنم که تونستم این سبک زندگی رو داشته باشم

واقعا عزیزم بایدم خدارو شکر کنیم .با این سبک زندگی کردن یعنی آرامش یعنی احساس امنیت ..اصلا ذهنت دیگه درگیر نیست ‌کلی وقت داری .میتونی وقتتو برای کارایی که دوست داری بذاری ....برای منی  که با کوهی از لباس زندگی میکردم و داشتم غرق میشدم ینی ی معجزه .وختی میخواستم برم بیرون اصلا سردرگم میشدم که چی بپوشم اصلا چی به چی میاد ..کمد کفشام در حد انفجار ..هرچند الان از لحاظ استایل کاملا مینی‌مال نشدم اما ازدست اون همه کوه لباس خلاصی پیدا کردم 🙏موندم چرا اصلا اینهمه لباسو بیخودی نگهداشته بودم .لباسایی که اکثرشون حتی اندازم نبود،فقط بخاطر اینکه قشنگ بودن یا دلم نمیمود بدم برن نگهشون داشته بودم .الان کل خونم بهم بریزه میتونم در عرض یکساعت همه جارو برق بندازم ...البته یه نکته رو من اینجا اضافه کنم 👉ممکنه خیلی از خانمها نبخاطر تنبلی بلکه بخاطر یکسری بیماریهاکه براشون پیش میادوخودشونم خبرندارن دچار شلوغی و بی‌نظمی خونه بشن و نتونن کاراشونو به موقع انجام بدن ...مثلا خودمو مثال بزنم یه چند سال من اصلا نمی‌دونستم  دچار کم‌خونی شدید شده بودم ،همش کسل و کمجون بودم مدام احساس افسردگی داشتم بدنم خسته بوداااا .برا همین مدام ازکارای خونه فراری بودم اصلا دوست نداشتم رفع انباشتگی کنم یعنی برام معنا نداشت .بنده خدا همش همسرم به خونه می‌رسید ...تا اینکه موقع بارداری فهمیدم دچار آنمی شدید هستم و خداروشکر کم کم درمان کردم و الان میتونم کارهارو با تمام سرعت انجام بدم 🤩🤩🤩البته اگه دختر گلم بذاره 😇😂😘♥️

👩‍❤️‍👨
چند وقت پیش لیلی تو استوریش یه حوله ی تن پوش رو برش زد و حوله ی سایز استخری از توش درآورد. شما هم می ...

من از لیلی دیلی یاد گرفتم حوله تن پوش همسرم رو برش کردم و سایز استخری شد،دوست داشتید شما هم انجام بدید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دقیقا منم شهر غریب زندگی میکردم و خواهرم هر سری میومد خونم می موند میگفت خونه ات پر از حس خوبه . با ...

عزیزم منم شهر غریب زندگی میکنم و خیلی از کاشانه ی خودم دورم .برا همین چند ماه یبار خانواده یا فامیلامون میان قبلنا خونمون پراز لباس و خرت و پرت بود اما به لطف این تاپیک کلی خلوت کردیم و الان وختی خانواده هامون میان کلی تعریف و تمجید میکنن و از انرژی مثبت خونمون میگن 

منم این وسط 💃خیلی خوشحال ...برا این میگم کاشانه ام یاد شهر خودمون میفتم دلم تنگ میشه 😔همیشه به همسرم میگم بیا برگردیم کاشانه ی خودمون ،میگه نمیشه کارم این جاست .

👩‍❤️‍👨