2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738838 بازدید | 44705 پست
امروز پاتک زدم به اسباب بازی ها و وسایل دخترم . یه کیسه متوسط اسباب بازی خراب یا بی استفاده جمع کردم ...

من قبلا مدادگیر خریده بودم برای پسربزرگام 

ولی خیلی کارایی نداشت چون برای هرمدادی باید هی جابه جاکنی مداد رو و این حوصله بچه رو سرمیبره و دیگه استفاده نمیکنه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اون بطری عرق کاسنی که من دیروز گذاشتم جلوی دست تا تموم بشه، دیشب دیدم تاریخ انقضاش مال پارسال ...

چیزی که تاریخ انقضا داره برای من مصرفش خیلی مهمه

اگه تاریخ نداشت مثلا از این خونگی ها گرفته بودم برام مهم نبود 

❌لایک❌
چیزی که تاریخ انقضا داره برای من مصرفش خیلی مهمهاگه تاریخ نداشت مثلا از این خونگی ها گرفته بودم برام ...

آها من بعد از بارداریم برای جلوگیری از زردی گرفتن بچه خریده بودم و چون بچه م کلا زردی نداشت این همونجور مونده بود ته کابینت که دیروز دیدم تاریخ انقضاش هم مال پارسال بوده

نهال🌱

من جوراب سیلیکونی رو برای شبها موقع خواب یا وقتایی که کسی نیست تو خونه و مجبور نباشم پاشم اینور اونو ...

اگه روی کیسه فریزر جوراب بپوشید احتمال دراومدن کیسه فریزر کمتر میشه دیگه اگه دربیاد هم رختخواب کثیف نمیشه 

آها من بعد از بارداریم برای جلوگیری از زردی گرفتن بچه خریده بودم و چون بچه م کلا زردی نداشت این همون ...

من باشم میریزم دور 

چون احتمال آلرژی داره (کبد واکنش نشون میده) 

❌لایک❌
من قبلا مدادگیر خریده بودم برای پسربزرگام ولی خیلی کارایی نداشت چون برای هرمدادی باید هی جابه جاکنی ...

اره دقیقا به این فک میکنم و تعداد زیادش هم بدتر شلوغ میکنه میز رو .  همون مداد رنگی را جایگزین کنم راحتتره . پس فعلا میزارم توی جامدادی بمونن تا کم کم استفاده کنه . دیگه مهر باید لوازم تحریر کامل نو بهش بدم میره کلاس اول . 

من امروز خیلی پراکنده کار کردم.

یه قفسه دکوری آشپزخونه شستم ودستمال کشیدم.کشوی زیر تلویزیون دخترم یاد گرفته باز کنه محتویاتش که مدااااارک همسرم گذاشتم تو کمدش درحال حاضر دخترم تو کشو نشسته.

خروجی هم کارت های مختلف ویزیت که داره بازی می کنه بعد می اندازم دور.

ابکش استیل کوچیک برامون با یه ابکش استیل بزرگتر که تو جهیزیه بود تعویض کردم.

الان تو کابینت دوتا ابکش کوچیک ویه دونه بزرگ .همشون برام کاربردی ان.

شادی صدام کنید