2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738842 بازدید | 44705 پست
چقدر خوب حتمااا امروز یکی میشورم چهارتایی نشسته دارم ک باید بشورم قبل اومدن مهمانام ممنون از راهکار ...

خواهش گلم... بعد از پایان شستشو میتونی برای بوی خوب کمی نرم کننده حل کنی داخل آب و درحین آبکشی استفاده کنی... همسرم حساسیت داره و من این مورد رو انجام نمیدم... 

افرین دقیقا همون جاهایی که میگیم نقلط خطر که جای تجمع بیخود وسایله .منم یه کمد داشتم شوهرم هر چیزی ...

برای ما هم این کابینت نقطه خطر بود 

چه همسر چه پسرا هر چی دستشون میومد میذاشتن توی این کابینت 

از کیف و سوییچ بگیر تا خرید های خشک و حتی ابزار😵‍💫🥴

دیگه خلاص شدم 

لوازمی که الان داخلش چیده شده کاربردی هستن و وقتی در کابینت بالا بودن برام گذاشتن و برداشتنشون سخت تر از الان بود

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،خروجی ۲تا جا تخم مرغی و ۲تا پیاله کوچولو ست که ترک بودن اما کم استفاده،دیدم واجب نیستن گذاشتم خروجی

الان ب مرحله ای رسیدم خروجی پیدا کردن خیلی سخت شده حتی تو یکی از اتاقا ک قشنگ صدا می پیچه انقد خلوته

سلام

ظهر تابستونیتون بخیر😍

منم وارد جمعتون شدم

با یه پاکسازی عالی🤭

ایشون تصویر قبل کشوهای میز تلویزیون هستن

فکر نمیکردم انقدر خروجی داشته باشه🙄

🌱جانماز و مهر ها و تسبیح ها به کشوی مخصوص منتقل شد

🌱چند تسبیح رو قراره ببرم حسینیه 

🌱جواب سونوها به کشوی دکتر منتقل شد

🌱کابل ها و موس رو قراره توی کارتون بذارم

و طبقه بالای کمددیواری بذارم

🌱چند سیم کارت و کارت حافظه هست که قراره

همسرم بیاد ببینیم به درد میخوره یا نه

🌱چند کتابچه به کتابخونه منتقل میشه

و در نهایت چیزی که باقی موند😍

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
[QUOTE=346598485]خواهش میکنم گلم خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم[/QUOTEروغنایی که دا ...

عزیزم اول به تاریخ مصرفشون نگاه کن و بعد به اینکه اصل هست یا نه 

اصولا از جایی که گرفتی تضمین میدن که این روغن اصله و... 

مثلا روغن خراطین اگه اصل باشه خیلی تو حجم دهی اعضای بدن تاثیر فوق العاده ای داره، برای رشد مو و روشن شدن پوست صورت و پرشدن صورت و چین و چروک صورت خیلی خوبه

بقیه رو میام مینویسم برات گلم 

❌لایک❌
سلامظهر تابستونیتون بخیر😍منم وارد جمعتون شدمبا یه پاکسازی عالی🤭ایشون تصویر قبل کشوهای میز تلویزیون ...

چقدر عالی😍

منم چند روز پیش اتفاقا یکی از کشو های میز تلویزیون رو پاکسازی کردم و کلی خروجی داشت البته اندازه کشوی شما خلوت نشد بازم

حیف که عکس نگرفتم فقط

نهال🌱

خانما اون بطری عرق کاسنی که من دیروز گذاشتم جلوی دست تا تموم بشه، دیشب دیدم تاریخ انقضاش مال پارسال بوده ولی خب رنگ و بوش تغییر نکرده

به نظرتون بریزم دور یا خراب نشده حیفه؟🤭

نهال🌱

خانما اون بطری عرق کاسنی که من دیروز گذاشتم جلوی دست تا تموم بشه، دیشب دیدم تاریخ انقضاش مال پارسال ...

عرقیجات خراب نمیشن

خاصیتشون کمتر میشه

میتونید استفاده کنید 

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
خانما اون بطری عرق کاسنی که من دیروز گذاشتم جلوی دست تا تموم بشه، دیشب دیدم تاریخ انقضاش مال پارسال ...

بریز بره اون ابش راکد میشه شاید به چشم نمیاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خانمهای گل سلام

من نمیتونم دیگه خروجی پیدا کنم و همش تو خونه مثل روح سرگردان ، دنبال خروجی میگردم 😂😂

البته همیشه اینجوری فکر میکنم ولی بعد یهو در یک تصمیم انتحاری کلی لباس و کفش و...میذارم خروجی 

خیلی خوشحالم که امسال اصلا لباس و کفش و کیف وکلا هیچی نخریدم . تصمیمم اینه که حالا حالاها نخرم تا اینایی که دارم حداقل نصفیش بره خروجی 

سلام دوستان من تازه این تاپیک رو از قسمت تاپیک های به روز شده پیدا کردم و خیلی خوشحال شدم همچین تاپی ...

دوستان ، کتاب : لذت کمتر داشتن ، توی فیدیبو تخفیف داره ، حدود ۲۷ هزار تومنه ، من میخرم و میخونم ، باید جالب باشه

[QUOTE=346598485]خواهش میکنم گلم خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم[/QUOTEروغنایی که دا ...

اکثر این روغن ها برای روشن شدن پوست پوست مو و رطوبتشون عالیه 

مثل 

شیرین بیان، کرچک، مورچه، زیتون، شترمرغ

از همه بهتر روغن کندش هستش

اگه خودتون یا همسرتون مشکل ریزش مو یا کم پشتی مو دارید 

یا دوست داری ابروها و مژه هات، یا موی صورت آقاتون پرپشت تر بشن حتمـــــــا مرتب از این روغن استفاده کن 

❌لایک❌

وقتایی که خسته ای روغن شیرین بیان علاوه بر خاصیت رشد مو ضد موخوره بودنش و درخشندگی پوستت برای ماساژ عالـــــــــــیه

❌لایک❌

وقتایی که میری پیاده روی و مچ پات و زانو و کمرت خسته میشه از روغن کرچک استفاده کن یا اگه کسی داری درد مفاصل داره بده بهش

اگه تو خونه بچه کوچیک داری که مشکل یبوست داره رو شکمش چندتا قطره بریز و در چهت عقربه های ساعت ماساژ بده فوری جواب میده 

برای بزرگترام همینطوره ولی اگه شب دوتا قطره بریزه تو نافش فردا صبح راحت میشه 

❌لایک❌