2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738590 بازدید | 44700 پست
[QUOTE=346598485]خواهش میکنم گلم خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم[/QUOTEروغنایی که دا ...

روغن شتر مرغ علاوه بر مفید بودن برای پوست و مو برای آفتاب سوختگی عالیه 

یه وقتی میخوای بری پیاده روی، بکش رو شکمت و یه سلفون دور شکمت بپیچ، بعد پیاده رویم برو یه دوش بگیر چربی های شکم کاملا اب میکنه البته باید مداوم اینکارو انجام بدی 

به نظرم اینو تا وقتی روغنت تموم بشه انجام بده 

بعد اگه برات مفید بود باز بخر اگرم نخواستی که هیچی 

بازم میام میننویسم برات گلم

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه رفقا 

چه حس خوبی داشتن خوندن کامنتا

من کلا ادم مینیمالیستی هستم ولی بازم میبینی خونه پر وسیله 

امروز یه دبه و یه سطل پلاستیکی که قبلا رنگ داشته رو از انباری مشترک خودم و مادرشوهرم به صورت نامحسوس خارج کردم یه گلدتن کوچیک که میخوام گل بکارم توش بیارم سر کارم 

چون مادرشوهرم بشدت ماکسیماایست و میگه روزی بدرد میخوره😢ولی بارها شده انباری و ذره ذره خالی کردم اخرش گفته وای چه خوب شده انباری😉😂ولی دوباره پر میشه 

[QUOTE=346598485]خواهش میکنم گلم خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم[/QUOTEروغنایی که دا ...

روغن زیتون خواصش با روغن کرچک تو خیلی موارد یکیه 

مفید برای پوست و مو و درد عضلات و مفاصل و مشکلات یبوست

و مثل روغن مورچه و شترمرغ مفید برای آفتاب سوختگی 

❌لایک❌

روغن مورچه هم خواصش با بعضی از روغن هاتون مثل همه ولی استفاده کن گلم 

مفید برای پوست و مو آفتاب سوختگی و درد عضلات و مفاصل 

چون بعضی خواصشون مثل همه، مثلا روغن مورچه رو برای مشکلات گوارشی و یبوست استفاده نکنی گلم 

مگر اینکه خارج از این موارد از نت سرچ کنی و به خاصیتهای جدیدی برسی عزیزم

❌لایک❌

روغن هسته آلبالو اگه اصل باشه عالــــــــــــــیه برای لک صورت 

کلا لک بر قوییه

حتی برای تیرگی های زیر بغل و کشاله ران خیلی خوبه 

در عین حال یه مرطوب کننده خیلی خوبه برای پوستتو گلم 

❌لایک❌

عسل هم برای درست کردن انواع شربت های تابستونی استفاده کن عزیزم اگه اصل باشه که عالیه اگرم نه دیگه قرار بوده شکر بزنی اینو بزن نانین بانو

امیدوارم مفید بوده باشه برات 💕

❌لایک❌

من روغن خراطین داشتم انقدر استفاده نکردم که خیلی سال پیش گذاشتم خروجی.همسرم روغن سیاهدانه گرفت برای موهام دخترم که بوش دخترم اذیت می کرد مونده من گاهی برای دردای عضلانی ومفصلی استفاده می کنم.روعن زیتونم به عنوان خوراک همیشه داریم.کلا استفاده از این دست روغن ها ندارم.ورودی هم ندارم.

شادی صدام کنید
هیدوا خانم یک سوال داشتم ازتون. اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش گفتین که جوراب سیلیکونی هدیه گرفتینمیشه ...

من جوراب سیلیکونی رو برای شبها موقع خواب یا وقتایی که کسی نیست تو خونه و مجبور نباشم پاشم اینور اونور برم استفاده میکنم چون نمیشه باهاش راه رفت،اگه مجبور باشم خیـــلی آروم راه میرم چون حالت ژله ای داره، روغن یا کرمم زده باشم که دیگه بدتر. 

قبلا کیسه فریزر استفاده میکردم ولی تو خواب از پام بیرون میومد مجبور بودم یه تشک جدا بخوام اون موقع ها که تخت کثیف نشه... ولی این نوع جوراب خوب تو پا فیکس میشه 

یه مقدار روغن مخصوص برای پاشنه پامو میزنم به کف پام و اون جوراب رو میپوشم سایز پامم 39-40 هست گلم 

خیلی خوب بوده برام

شما اگه این جوراب رو گرفتی حتما شبها در کنارش یه کرم یا روغن مخصوص پاشه پا هم استفاده کن روزهام دمپایی روفرشی پات کن و اینکه تو حموم با سنگ پا،(از اون سیاه ها) کف پاهاتو تمیز کن دیگه پات اذیت نمیشه خیلی کف پاهات نرم و صاف میشه

اگه نتونستی جوراب بگیری حتما کیسه فریزر استفاده کن چون حیفه تو سن شما پاهات خراب بشه عزیزم 

❌لایک❌
سلام دوستان یه شیشه روغن زیتون دارم که مدتهاست چون عطر بو داره بچه هام دوست ندارن استفاده نشده از طر ...

یه کوچولو بعد از هردفعه حمام بزن به موهات 

خیلی برای مو مفیده 

اگه پدر مادر یا مادر بزرگ یا کسی که درد مفاصل داره بهش بدی برای ماساژ استفاده کنه عالیه 

برای مشکلات گوارشی هم تو پست های قبل توضیح دادم خیلی خوبه گلم 

اگه هم کسی دارید که از بادکش گرم استفاده میکنه اینو بهش بده خیلی خوشحال میشه 

❌لایک❌

سلام دوستان ،سفر بودم رانندگی کردم  دستکش فراموش کردم بردارم و ....دستام سیاه و آفتاب سوخته شده ،اگه روشی می‌شناسین که زودتر دستام به حالت قبل دربیاید ممنون میشم بهم بگین، دستام دور رنگ شده تا جایی که پوشیده بوده سفیده ولی بقیش سیاه و زشت شده