2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738862 بازدید | 44705 پست

امروز تحت تاثیر این تاپیک رفتم سراغ کابینت داروها 

داروهای تقویتی و مصرفی داخل دوتا سبد اصلی و پشتیبان مرتب شدن 

سبد اصلی جلوی دست که هر روز استفاده کنم سبد پشتیبان برای اینکه هروقت از سبد اصلی خالی شد پرش کنم 

داروهای تاریخ مصرف گذشته رو کنار گذاشتم تا روش معدوم کردنشو سرچ کنم 

قوطی های خالی و جعبه های خالی رفت بازیافت 

یه چندتا مسکن و قرص سرماخوردگی نگه داشتم برای روز مبادا 

بقیه داروهای تاریخ دار و یه عالمهههه سرنگ و پماد و شربت و قرص و .....

دوتا پلاستیک بزززرگگگگگ شد گذاشتم بدم اونایی که اربعین میرن کربلا ببرن اونجا مصرف کنن 

نتیجه :سه تا کابینت دارو داشتم دوتاش خالی شد 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم اینه شمعدونم برا ده ساله پیشه مدلشم  تقریبا مث لیلی دیلیه 

راستش خودش شکست و تعویض شدآینش(نگین شگون نداره که اصلا به دلم بد راه ندادم و اصلانم ناراحت نشدم ) منتها دیگه  تنبلیم شد گلاشو بچسبونم 

البته همسرم به جاش برام ی اینه شمعدون کوچولو مسی خرید 

الان می‌خوام ردش کنم بره نمیدونم چجوری یا  کجا بدم ..ی وقتایی میگم شمعدوناشو بعنوان یادگاری نگه دارم اینه رو گلاشو بچسبونم روش و بدم بره ...

ولی نمیدونم به کی بدم که نیاز داشته باشه

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینه شمعدونم برا ده ساله پیشه مدلشم تقریبا مث لیلی دیلیه راستش خودش شکست و تعویض شدآینش(نگین شگ ...

بهزیستی یا کمیته امداد برای عروس دامادای کم بضاعت جهیزیه و وسایل جمع میکنن می تونین اونجا تحویل بدین

😍😍😍ممنونماز اموزش های قبل هم هر کدوم یادتون بود رو بگید

یکی از چیزای خیلی خوبی که از اینجا یاد گرفتم، تغییر کاربری اشیاست

مخصوصا این که وسیله بی استفاده ای رو بیاری دم دست و ازش استفاده مفید بکنی

این چند روز اخیر تو پاکسازی چند موردشو انجام دادم

مثلا یه سری کاسه پلاسکو دارم که اتفاقا خیلی هم دوستشون دارم ولی کاسه های دیگه ای که داشتم باعث شده بود اونا بی استفاده بمونن

اون قبلیا رفتن خروجی و استفاده از اون دوست داشتنی ها بیشتر خواهد شد

گزارش پاکسازی          روز هفتم:

۱.بطری دلستر

۲.تقویم رومیزی اضافی رو ببرم سرکار

۳.پالت رنگ

۴.دو تا دفتر استفاده شده

۵.دو تا جعبه خالی

۶و۷.دو تا ماشین اسباب بازی کوچیک

۸.یک قیچی کاغذبر بچه

۹.چند تا ماسوره پلاستیکی

۱۰.چسب ماتیک تموم شده

۱۱.قوطی خالی کرم ضدآکنه

۱۲.چند تا جزوه

۱۳ تا ۱۵.سه تکه لباس

۱۶ تا ۲۴. ۹جلد کتاب درسی دخترم

امروز رفتم سراغ اتاق بچه ها و چون یکی دو ماه پیش یه بار پاکسازی کرده بودم کار خیلی زیادی نداشت.البته به پسرم هم زیاد گیر ندادم که چیزی دور بریزم. خروجی ها تقریبا همه مال اتاق بچه هاست.

پ.ن: امشب مهمون سرزده اومد واسم و خونه در حد قابل قبولی برای یه خانم بچه دار البته😅 مرتب بود به لطف پاکسازی.لذت بردم واقعا

نمی تونم بگم چقدر با این چالش پاکسازی حالم خوبه🌹😊

منم اینه شمعدونم برا ده ساله پیشه مدلشم تقریبا مث لیلی دیلیه راستش خودش شکست و تعویض شدآینش(نگین شگ ...

منم مشکل آینه شمعدون رو دارم

پیچیدم جمع کردم و بلااستفاده و جاگیره فقط

خیلی دوست دارم بفروشم

اما نمی دونم طالب داره یا نه

و این که از شما چه پنهون حس خوبی ندارم

در این مورد نمی دونم چرا خرافاتی ام یکم🫠

اینه شمعدون منم قدیمیه برای ۱۵ سال پیش دیگه یه مقدار هم توی اسباب کشی ها آسیب دیده بود بعد همون کارگری که اومده بود برای اسباب کشی گفت اگه لازم ندارین ببرمش منم دادم برد.خیلی خوشحالم با این تاپیک آشنا شدم امروز رفتم بازار کلی وسیله خوشگل و تزئینی دیدم اما فقط دیدم و لذت بردم و نخریدم چون نیازشون نداشتم ولی اگه قبلا بود حتما باید یه چیزی میخریدم وگرنه ناراحت میشدم

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

خروجی امروزم که البته یجورایی تغییر کاربری بود.لباس مشکی خودم که تنگم شده بود وسالها نپوشیده بودم امروز کوتاه وتنگ  کردم واسه دخترم که شبها میره مسجد بپوشه انشاا...یه طرح بچگانه هم روش زدم قشنگ شد  

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

عزیزم این گل هایی که میگی نقره هستن ؟ 

اخه من شنیدم یه سریا نقره هستن یه سریا ابکاری نقره...

اونبار تو دیوار سرچ کردم ببینم چی به چیه دیدم یه دونه رو زده بود ۲۵ میلیون 

مال منم گلاش زیاده و وقعا اگه همش نقره باشه میفروشم ...