2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حال الانتو و نگرانیتو واقعا درک میکنم پسر منم پس فردا کنکور داره منم دل تو دلم نیست خیلیییی نگ ...

حتما عزیزم

الهی خبر خوب خوشحالی مونو همین جا به همدیگه بدیم دوست نازنین

دوتا سبد بزرگ تو پنتری داشتم الان اوردم گذاشتم وسط هال:این دوتا سبد خودش اضافه است بدون اینکه استفاد ...

به نظرم این چیزارو بیارین دم دست سریع کهنه بشه و بندازین دور که سریعتر خلوت بشه چه پنتری تون و چه کابینت هاتون

من خداروشکر برای جهیزیه سرویس کامل پلاستیک نخریدم و همه چیو تکی خریدم. پلاستیکی کلا خیلی کم خریدم ولی تو همون موارد هم یک سری اشتباهاتی کردم که از بی تجربگی بود.

کل پلاستیکی که برای جهیزیه خریدم اینا هستن: 

✅️یه سبد پیک نیک بزرگ خریدم. بعد ازدواج دیدم نیازه یه سبد کوچیکتر برای جلو دستم خریدم. البته الان هردوش استفاده میشه

✅️یه سبد رخت چرک که نیازمه

✅️سه تا سایز لگن که دو سایز کوچیکش اگر نبود هیچ اتفاقی نمیفتاد و خیلی کاربردی نیست برام چون لگن استیل دارم

✅️یه پارچ پلاستیکی که برای پر کردن قابلمه غذا یا کتری برقی و... استفاده میکنم

✅️سه تا سطل زباله برای اشپزخانه و حمام و توالت. که تازگی برای اشپزخانه سطل زباله کابینتی خریدم و سطل زباله بزرگ برام کاربردی نداره

✅️یه جارو خاک انداز دسته کوتاه که اشتباه بود و باید دسته بلند میخریدم

✅️سه تا ظرف بزرگ مارک زیباسازان که برای برنج و قند و رشته استفاده میکنم

✅️ بعد ازدواج باتوجه به نیازم یه ارگانایزر برای قاشق چنگالای داخل کشو خریدم

✅️ چوب رختی های کمد لباسامون فلزی بودن که بعد ازدواج همرو دادم به همسر و برای خودم پلاستیکی جایگزین کردم

❌️چارپایه حمام پلاستیکی نخریدم، جنس فلزی نمیدونم آلومینیومه چیه ازونا خریدم که کاربردی تر باشه و عمری

❌️برا حمام تشت روحی مامانم خریده که البته بیشتر مواقع پتو شستن ازش استفاده میکنم. تشت دیگه تو حموم مثل سابق کارایی نداره 

سلام به همگی 😍دوستانی که بچهاشون کنکور دارن براشون آرزوی موفقیت همراه با عاقبت به خیری دارم♥

خروجی امروز دو تا پیراهن، یک شلوار خونگی، دوتا تا شلوار لی (همگی برای داداشم بود)  بردم مسجد که بدم به اون خانوم نیازمند اما امشب نیومد.... منم ناچار گذاشتم داخل مسجد موند دیگه با خودم نیاوردمش تا ببینم فردا میاد یا نه

یدونه ساک که چادر نمازمو توش میذاشتم /تو خونه ساک دارم جایگزین میشه

من یه سارافون بلند لی داشتم که مامانم ازش خوشش نمیومد و میگفت اینو رد کن بره😶 منم تصمیم گرفتم باهاش ساک درست کنم، امروز برش زدم و از یه روبالشی ساتن قدیمی برای آستر استفاده میکنم، یکمم فوم دارم که  ازش استفاده میکنم و به این ترتیب اینا بازیابی میشن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اینارو یادم رفت از پلاستیکی ها بگم 

۶ تا ظرف فریزری برای جهیزیه بود. بعد ازدواجم چندتا اضافه کردم و دو تا فرچه و یک عدد جارو دستی. یک عدد قیف

درمورد ظرف و ظروف اینارو دارم که میشه گفت تاحدودی اضافی هستن و  قابل حذف:

سه تا تابه سرامیکی که بیشتر برای سرو سالاد مهمانی استفاده میکنم! (قابل حذفه)

دو عدد کارد اشپزخانه (سایز کوچیکش قابل حذفه)

کتری برقی (که فعلا جمعش کردم و تو این چندروز دارم به نبودنش عادت میکنم! )

سه سایز قابلمه رویی دارم ( دو سایز کوچیکش اگر استیل بود برام کاربردی تر بود)

دو تا سینی مسی ( یکیش اضافیه)

یک سینی روحی و یک استیل برای کارای اشپزخونه دارم ( یکیش میشه حذف بشه)

تنها ظرفی که در حال حاضر استفاده نمیکنم یه شکلات خوریه که کادو بوده و چون دوسش دارم و به بقیه وسایلم میخوره نگهش داشتم تا بعد از خروجی رفتن این یکی جایگزینش کنم

بقیه وسایلم درحدنیازه و ظروف مدلای مختلف و ... ندارم 

امروز سینک رو اعلاشویی کردم

اول با سرکه که جرم و لکه آبو تمیز کنه

بعد با پنبه و جلاسنج اساسی برق انداختم  و دست آخر با پودر  لباسشویی  شستم

..کابینت زیر سینک  دستمال کشیدم ..سطل زباله شسته شد

کیسه زباله ها  تموم شده بود از انباری ده تا آوردم و جدا کردم و دونه دونه تا کردم گذاشتم تو سبد خودش

کیسه های کوچکتر که از خریدا میاد اونا برا سطل زباله آشپزخونه کوچیکن .‌سوا شدن که برا سطل سرویس استفاده بشن ..گذاشتمش تو راهرو سرویس..

قرص ماشین  تموم شده بود از انباری شارژ شد

کلا امروز  کابینت زیر سینک تمیز و مرتب شد

صبا هستم 

بخش آخر گزارش امشب:

✅️سفره که مهم بود جا موند.

✅️نمک که مهم بود جا موند.

✅️تو گفتگوها تلاش کردم مینیمال باشم.امیدوارم موفق بوده باشم.از کیف ام که وسایل توش اسم بردم راضی ام.الان اومدیم خونه.

موقع بیرون رفتن از خونه دوست دلشتم مثل لیلی دیلی خونه تمیز باشه ولی دم غروبی انرژی نداشتم ومادرهمسرم که زنگ زد باید زود آماده می  شدم همسرم سر راه ما رو بذاره خونه پدرش برای همین خونه بهم ریخته است.

بهتون گفتم مانتو شلوار اداری خریدم همسرم نمی ذاره قبلی بذارم خروجی اگه بدونید چه داستانی دارم با این دو دست مانتو شلوار.

تصمیم دارم اون دست که نو هست فعلا استفاده نکنم.واقعا چرا قبلی نباید بدارم خروجی با اینکه خود همسرم گفت شلوارش کهنه شده.اگه کهنه شده چرا خروجی نه اگه نو پس چرا یه دست جدید خریدم.

خرد کن برقی ام که سوخت بیشتر از سوختتش از عدم خروجی اش ناراحت شدم وگرنه انچنان برام کاربردی نبود.

شادی صدام کنید
بخش آخر گزارش امشب:✅️سفره که مهم بود جا موند.✅️نمک که مهم بود جا موند.✅️تو گفتگوها تلاش کردم مینیمال ...

یعنی چی تو گفتار مینی‌مال باشم ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بخش آخر گزارش امشب:✅️سفره که مهم بود جا موند.✅️نمک که مهم بود جا موند.✅️تو گفتگوها تلاش کردم مینیمال ...

من نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ولی در مورد خروجی های شخصی خودم اصلا نظر همسرم رو نمیپرسم 

دوباره اومدم با گزارش خروجی آخر شبی😁

یک کیف که مال خاله خدا بیامرزم بود و توش وسایل گلسازی نگه میداشت

شیش تا قالب گلسازی 

11.12 تا مگنت قدیمی یخچالمون 

عروسک قدیمی خودم

6 تا کلاف کاموا . 2 تا میله بافتنی. 1 دونه میله قلاب بافی فردا میدم به همون خانوم که نیازمنده چون لیف و اسکاچ و... میبافه. 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را