2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

من با اجازه هونامیک عزیز یه جسارت بکنم و یه پست بی ربط بذارم چون می دونم دوستان خیلی خوبی اینجا هستند.آدم های واقعا خوش قلب که دغدغه دارن برای زمین و محیط زیست و انسان ها...

خیلی وقتا کامنتاتون و دل پاکتون چشمای منو اشکی کرده🥹

دختر من فردا کنکور داره

میشه خواهش کنم با قلبای پاکتون براش دعا کنید؟🌺

من با اجازه هونامیک عزیز یه جسارت بکنم و یه پست بی ربط بذارم چون می دونم دوستان خیلی خوبی اینجا هستن ...

انشا...که موفق باشه عزیزم بهترین رشته ودلخواهش قبول شه

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با اجازه هونامیک عزیز یه جسارت بکنم و یه پست بی ربط بذارم چون می دونم دوستان خیلی خوبی اینجا هستن ...

انشاالله دختر شما و بچه های چندتا از دوستان دیگه که تو این جمع هستن و کنکوری اند امسال اون رشته ای قبول بشن که خوشبختی و آرامششون رو در آینده به همراه داره. 

ما داریم شام می ریم یه جای زیارتی همسرم نیست.

محتویات کیفم:

✅️چادرنماز قبلی ام شسته شده می برم می ذارم تو حرم

✅️یه دست لباس اضافه +سه تا پوشک+سه تا تیکهه اسباب بازی،یه شیشه شیر که آب بخوره

✅️کیف پول وکلید خونه و۵ برگ دستمال کاغذی ویه خشک کن جهت اطمینان براب دستشویی اش

⬅️همسرم رفت چیپس وپفک بخره نذاشتم خودم رفتم کیک وکلوچه گرفتم با پاستیل برای بچه ها

تا اینجا که هنوز راه نیافتادیم مادرهمسرم دوتا سبد متوسط جمع کرده برای ۵ نفر.

شادی صدام کنید
ما داریم شام می ریم یه جای زیارتی همسرم نیست.محتویات کیفم:✅️چادرنماز قبلی ام شسته شده می برم می ذارم ...

دوستای خوبم از آشپزخونه مادرشوهرم پیام میدم اومدم سبدها چک کردم گفتم چقدر ظرف از من اصرار از ایشون انکار دوتا دیس و۵ تا بشقاب برداشتم.

سبد بعدی چک کردم ۵ تا نعلبکی گذاشتن گفتم به جز بابا کسی نیاز نداره گفت نه بذار بمونه پدرشوهرم گفتالکی وسیله جمع می کنی ۴ تا نعلبکی برداشتم 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

شادی صدام کنید

یه عالمه تایپ کرده بودم پرید ☹️

امروز کشوی لباسای همسرم رو مرتب کردم، 

خروجی شد؛ 

مقداری فاکتور و کارت ویزیت و دوتا کتاب شعر (شاعر یکی از دوستانشون بود) فکر کنم گذاشته بود تو کشو که از دستم در امان باشه 😁، در هرصورت فعلا رو میزه تا وقتی اومد خونه تکلیفشون رو روشن کنه. 

هر چقدر در جمع آوری کاغذ و... ماکسیمال هست در لباس به شدت مینیماله، کل لباسای کشو شامل؛ 4تا تیشرت، 2تا شلوارک، 2تا شلوار. لباس سرکار دو دست کت و شلوار(یکی برای مراسمات یکی برای سرکار زمانایی که جلسه دارن) و دوتا شلوار تک و 5تا پیراهن. 

📌نشستم یه لیست از وسایلی که تا آخر تابستون باید برن خروجی رو تهیه کردم، بااینکه خروجی زیاد داشتم و ورودی ها به شدت کنترل میشه ولی هنوز با ایده آلم فاصله دارم. 

دوستای خوبم از آشپزخونه مادرشوهرم پیام میدم اومدم سبدها چک کردم گفتم چقدر ظرف از من اصرار از ایشون ا ...

چقدر شبیه مادرهمسر منن، یعنی در حد دوتا کابینت ظرف و ظروف برای یه پیک‌نیک ساده ی 4نفره وسیله جمع میکنن. آخرم تو ماشین میگن ای بابا اونقدر هولم کردین و گفتین اینو برندار اونو برندار فلاسک چای یادم رفت یا اینکه قابلمه ی غذا رو جا گذاشتم😄همیشه هم میگه من دست تنها وسایل رو جمع میکنم برای همین خیلی چیزا یادم میره. حالا فکر کنید مثلا نمک پاش بزرگ آشپزخونه و قوطی بزرگ چای رو با خودشون میارن،یا وسط تابستون دوتا پتو میارن. ما دیگه چیزی بهشون نمیگیم بقول همسرم بگیم بیشتر جمع میکنن. 

دوستای خوبم از آشپزخونه مادرشوهرم پیام میدم اومدم سبدها چک کردم گفتم چقدر ظرف از من اصرار از ایشون ا ...

بچه ها ۴ تا دبس بودا دوتاش برداشتم دوتا نذاشت بردارم

شادی صدام کنید
سلام دوباره از،صبح چندتا نایلون وسایل و اشغال ریختم دورشوهرم همه رو دونه دونه نگاه کرده کلی سنجاق دا ...

متاسفانه زیاد نمیشه کاری کرد چون دلخوری به وجود میاد منم مثل شمام فقط باید مثل من نامحسوس عمل کنی😅 مثلا دور از چشم ایشون وسایل اضافی رو رد کنی بره و نظر ایشون رو نپرسی که مخالفت کنند البته اگه مطمئنی که بعدا سراغ اون وسیله رو نمیگیرند وگرنه یه جایی دور از جلوی چشم نگهش دار که دلخوری و بحث پیش نیاد 🙂

دقیقا مادرهمسرم وسیله های مهم جا می ذارن.

خانم ها استوری  مورچه ای مادر همسرم ۵تا لیوان دستشمیگه این ها برای دوغ حالا ۵ تا لیوان تو سبدها دیگه پدرهمسرم گفت نمی خواد منم گفتم ما لیوان ها برای دوغ یا چایی می شوریم

نانیدانه برگردون تو کابینت

شادی صدام کنید

عزیزم حال الانتو و نگرانیتو واقعا درک میکنم پسر منم پس فردا کنکور داره منم دل تو دلم نیست خیلیییی نگرانم من برای موفقیت دختر گلت از ته دلم دعا میکنم شما هم دعا کن پسر منم موفق بشه انشالله

خانم ها استوری مورچه ای مادر همسرم ۵تا لیوان دستشمیگه این ها برای دوغ حالا ۵ تا لیوان تو سبدها دیگه ...

اگه نمی‌شناختمتون میگفتم جاری منید حتما که دارین گزارش میدین، چقدرررر مشابه پروسه ی بیرون رفتن ما با خانواده ی همسرمه😄

عزیزایی که بچه هاشون کنکور دارن براشون از صمیم قلبم آرزوی موفقیت و قبولی تو رشته ی دلخواهشونو دارم❤️

خروجی امروز: یه پالت رژ لب که هدیه بود و استفاده نمیکردم ، یه شلوار دخترم

✅️ لیست لوازم آرایشی که تو کشو دارم:

دو تا رژ۲۴ساعته، یه رژ مدادی

یه ریمل ، یه خط چشم،پنکیک، پودر فیکس، ضدآفتاب،سایه،رژگونه

فقط یه رژلب ، ضدآفتاب و ریمل زیاد استفاده میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.