2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

خروجی امروزم:یه شلوار که از باسلام سفارش دادم برام تنگ بود دادم خواهرم و یک شومیز که خواهر بزرگم بهم داده بود اما اینمدلی نمیپوشم میدم خواهر وسطیم انشاا....

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

خوب دوستای گلم چون امروز نوبت کابینت هاست من کاری ندارم گفتم یه خرفی سخنی چیزی :

در حال حاضر به جز ۱۰تا لیوان مهمان که خیلی پیش میاد خودمونم استفاده می کنیم 

❌️دوازده تا لیوان باریک دارم که تحت تاثیر همراهم که قیمت اش مناسبه خوبه خریدم+یه دیس چینی خوشگل که تا امروز لازمم نشده.

❌️یه شیرینی خوری پیوتر دو طبقه که اینم تا امروز نیازمون نشده

❌️فکر کنم سه دست نعلبکی که در اقوام ما کسی از نعلبکی استفاده نمی کنه[جهیزیه]

❌️یه میوه خوری هدیه که من موندم چرا این قدر عمق داره بزرگ دیواره هاشم مشبک نمیشه استفاده دیگه ای کرد

❌️یه سالاد خوری بلوربا پایه چوبی هدیه

❌️دوتا کره خوری بلور

خوب این ها خروجی نمی ذارم تا قبلی ها استفاده بشه این ها جایگزین بشه ضمن اینکه از سد همسرم ومادرم نمی تونم بگذرم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یه عالمه خروجی از انبار جمع کردم

و چون نمیدونستم باهاشون چکار کنم اتفاقی از نگهبان ساختمان روبرو که افغانستانی هستن پرسیدم کسی رو سراغ نداری

با خوشحالی گفت خانواده دوستم خیلی نیازمند هستند ، منم ذوق زده شدم که ب دست کسی میرسه که واقعا نیاز داره و همینطور به تعداد خروجی هام اضافه شد و اکثر وسایلی که به عنوان یادگاری از دخترم نگهداری شده بود رو بخشیدم از لباس و کفش و کیف های مدرسه و چادر نماز  تا ظرف و ظروف و تابلو و لوازم تحریر ...

خلاصه اینکه کلی سبک بال شدم🩵

دوتا سبد بزرگ تو پنتری داشتم الان اوردم گذاشتم وسط هال:

این دوتا سبد خودش اضافه است بدون اینکه استفاده کنم کف یکی اش شکسته ولی تو هم گذاشتمکه وسیله توش می دارم وزن تحمل کنه.

از عکس بالا زیر آویز لباس تکی سه تا سبد من ۴ سایزش دارم عملا دوسایز اضافه است‌

تو عکس کنار حارو وتفاله گیر سینک سه سایز سبد واقعا فانتزی ان الان دیدم تغییر رنگ دادن حساب کنید برلی ده سال پیش به اجبار دوسایز کوچیک اش دراوردم یه جایی تو یخجال استفاده کنم انقدن بد دستن نگید خروجی بچه ها چ ن نمیسه وگرنه یا می بخشیدم به کسی یا می داشتم بیرون.

کنار ۴ پایه حمام یه سبد هست اونم تو این سالها برام کاربردی نبوده اندازه انگشتای دستم استفاده کردم.

پک بالا کامل دارم.

فقط تخت گوشت اش به خاطر مسایل بهداشتی چند وقت پیش گذاشتم خروجی.

شادی صدام کنید
دوتا سبد بزرگ تو پنتری داشتم الان اوردم گذاشتم وسط هال:این دوتا سبد خودش اضافه است بدون اینکه استفاد ...

منم اون سه تا آبکش و لگن که تو عکس زیر چوب لباسی هستن رو دارم و هر سه تاش برام کاربردی بوده کلا هرچی میوه و سبزی بشورم تو اینا میذارم

اون سبد که کنار چهارپایه حمام هست هم در واقع میوه خوریه که منم تا الان ازش استفاده نکردم خیلی چیز اضافی ایه به نظرم

اون گیره های لباس هم که جلوی عکسه من دارم و تا حالا استفاده نکردم اصلا ازشون و الان دخترم باهاشون بازی میکنه جالب اینجاست با اینکه گیره لباس های جهازم استفاده نشده مامانم برای سیسمونی هم گیره لباس خریده برام😑 الان نوبتی گیره ها رو میارم دخترم بازی کنه😂

کلا من سرویس پلاستیک جهازم خیلی مختصر تر از مال شماست ولی همونا هم حدودا ۶۰ درصدش بلا استفاده مونده و گذاشتمشون تو کمد دیواری تا فرصت بشه ردشون کنم

چیزایی که از سرویس پلاستیکم استفاده میکنم ایناست:

سه تا آبکش و لگن

جاقاشقی و جا اسکاچی کنار سینک

فرچه و جارو نپتون

سطل زباله سه تا

چند تا ظرف دردار

آبمیوه گیری دستی

لگن و چهارپایه حمام

جای پودر لباسشویی 

جانونی

نهال🌱

خوب دوستای گلم چون امروز نوبت کابینت هاست من کاری ندارم گفتم یه خرفی سخنی چیزی :در حال حاضر به جز ۱۰ ...

حالا که بحثش شد منم ظرفای اضافی که دارمو بگم😁

یه میوه خوری و شیرینی خوری ست که هدیه بودن

دو دست فنجان و نعلبکی که بیشتر حالت تزیینی دارن با اینکه دوستشون دارم ولی اصلا تو خونه ما استفاده نمیشن

یه شیرینی خوری سه طبقه پلاستیکی که هدیه ست

یه دست ماگ قدیمی که اینارم خیلی دوست دارم ولی زیاد استفاده نمیشن

یه دست کره خوری چینی که اینارم اصلا نمیدونم چرا خریدم

یه شیرینی خوری دوطبقه چینی

یه شیرینی خوری دیگه که هدیه بوده

یه سینی شیشه ای 

دوتا سینی ملامین

یه سینی مسی

دوتا کتری و قوری

یه سرویس شش نفره آرکوپال که هدیه بوده و اصلا سلیقم نیست

یه سرویس شش نفره شیشه ای از خرید های اشتباه جهیزیه

الان که نوشتمشون میبینم چقدر ظرفای اضافی زیاد دارم واقعا🤦🏻‍♀️

نهال🌱

منم اون سه تا آبکش و لگن که تو عکس زیر چوب لباسی هستن رو دارم و هر سه تاش برام کاربردی بوده کلا هرچی ...

منم از سرویس پلاستیک دوسایز لگ وآبکش

تفاله گیر

جانونی هرودوسایز

ظروف فریزری

تخته گوشت که خروجی شد

جا پودری

فرچه

سطل زباله ها وفرچه

لگن حمام

سبد پیک نیک

دو تا جاقاشقی برای داخل کابینت

دو سایز کاسه

سبد نون

خیلی استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
حالا که بحثش شد منم ظرفای اضافی که دارمو بگم😁یه میوه خوری و شیرینی خوری ست که هدیه بودندو دست فنجان ...

از تاثیر قلم غافل نشید ما با نوشتن متوجه خیلی چیزا می شیم.

منم باور کنید لیستم کامل نکردم.

نزدیک دوساله خیلی ورودی هاکنترل می کنم وگرنه بیشتر می شد.

شادی صدام کنید

خرد کن برقی ام سوزوندم تا نداشتم نیازی بهش نداشتم الان که یک ماه داشتمش ناراحتم که سوخت.من نمی دونم چطوری باید بگم من چیزی احتیاج ندارم برام نخرید یا نگید بخر .بینی عمل کردم اب میوه نخوردم در نتیجه اب میوه گیری روشن نکردم.اصلا نیازی به وسایل برقی ندارم.

فقط اتو وجاروبرقی  همزن و مخلوط کن لازم دارم با شااید سشوار.

نکته بعدی چطوری بذارمش خروجی

شادی صدام کنید
وااای واقعا تعجب کردم از اون زیر سیگاری و مسواک تو یخچال گذاشتن عزیزم میشه بگی دلیلشون چیه واسه تو ...

والا تاحالا نپرسیدم ولی چون سرویس بهداشتی داخل حیاطه احتمالا برا اینکه میکروب نشینه میذارن تو یخچال  🥴😁

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید *طی زمین شوی* چه مدلی بخرم؟

طی قبلی خودم سطل دار بدون پدال بود ۸ سال کار کرد برام الان سطلش شکسته گذاستم خروجی و نیاز به طی دارم...به نظرتون دوباره از همین مدل بگیرم یا مدل کارآمدتری هست که شما پیشنهاد بدین؟

سپاس

از تاثیر قلم غافل نشید ما با نوشتن متوجه خیلی چیزا می شیم.منم باور کنید لیستم کامل نکردم.نزدیک دوسال ...

آره واقعا خیلی چیز ها با نوشتن مشخص میشه

منم از وقتی ازدواج کردم اصلا هیچ ورودی تو زمینه ظرف نداشتم و اینایی که نوشتم همه از خرید های اشتباه جهیزیه بوده به جز یکی دو مورد که هدیه بودن

حالا از یکی از دوستان آدرس یه خیریه رو گرفتم که برای نیازمندا جهیزیه جمع میکنه انشاالله همین هفته یه سریا رو میبرم اونجا 

البته باید مراقب باشم همسرم نفهمه😅

نهال🌱

گزارش پاکسازی        روز چهارم:

۱.قوطی پنیر

۲.ملاقه چوبی شکسته

۳.هاون سنگی کوچیک که مال زعفران بود ولی دسته ش شکسته بود و سالها الکی نگهش داشته بودم!

۴.کفگیر

۵.ملاقه

۶.پنج تا قاشق شربت پلاستیکی

۷.پیمانه شربت بچه

۸و۹.دو تا هایلایتر تموم شده دخترم

۱۰.قوری استیل متعلق به دوران سلجوقیان🤣

۱۱.کفی سینی

۱۲.استند فنجان نعلبکی

۱۳و۱۴و۱۵.سه تکه ظرف لعابی که خط و خش افتاده بود گذاشتم واسه فروش با بقیه ظروف

۱۶و۱۷.درب پلاستیکی ظرفها رفت بازیافت

۱۸و۱۹.دو تا گاز فندک اضافی

۲۰و۲۱.دو تا پیمانه شیرخشک

۲۲.یه تیکه داکت شکسته که همسرم نمیذاشت بندازم دور چند ساله!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۲۳.درب بازکن

۲۴.تنگ ماهی کوچیک پلاستیکی مهد بچم

۲۵.چند تا کاغذ و یه دفتر

۲۶.یه تیکه مشما کفی کابینت

۲۷.چند تا بطری خالی آب معدنی

پ.ن: کابینت ها و کشوهای آشپزخونه کاملا تمیز و مرتب شد.کلی جا برای وسایلم باز شد.چیدمان بعضیا عوض و راحت تر شد.😊😃

پ.ن۲: برای استارتر عزیز و اعضای خوب تاپیک که باعث این حال خوب شدند و انگیزه برای خانه داری و مینی‌مالیستی به من دادند حااااااال خوب و آرامش آرزو می کنم🌹🌱😚