2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
با کمترین داشته ها از زندگیت لذت ببر

وای منم عاشق اینکارم 🤩🤩 به حدی میرسه بعضی از چیزهای اصلی از نظرم اضافیه😑😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من به شدتتتت سر کیف و  کفشهام حساسم

یادمه محل کارم یکی غیرعمد با پاش زد کفشم شوت شد،وای خونم به جوش اومد،گفتم آقاااااا حواست کجاستتتتت🤭،نزدیک بود بزنمش🤣

یه جفت کتونی اورجینال داشتم،بنده خدا کارشو کرده بود منتهی تور جلوش سوراخ شده بود،چندسالی بود که بدم تعمیر..

منتهی از اونجایی که وسیله ای تعمیر بشه رو استفاده نمیکنم،دیروز با کلی فیلم هندی بازی دراوردن گذاشتمش کوچه😅

یه کیف مجلسی ام دارم که خیلی شیکه اما از اونجایی که خاطره خوبی از خریدش ندارم،کلا حسم بهش مثبت نیست گذاشتم بدمش به مامانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیک به ده روزه بارندگی هست ... و حوصلمون توی خونه سر میره...

در یک حرکت جوگیرانه اتاق خودمون رو زیر و رو کردیم و تمیزکاری تمام جهت های فرعی و اصلی رو انجام دادیم...

فقط موند پنجره اتاق که فعلا بارندگیه و فایده نداره ...

حس عید بهمون دست داد 😍.

خروجی هم فقط یک مارک لباس داشتیم که افتاده بود پشت دراور...

کلی از لباسام که یه لک کوچیک داشت و حتی دیده هم نمیشد رو انداختم بیرون و یه مقدارش رو دستمال کردماز ...

ببخشید ولی کاش لکه اشون کوچیک بود میدادین خیریه ای جایی وقتی خودتون استقاده نمیکنین. خیلیامحتاجن

لطفالایک نکنین. 
نزدیک به ده روزه بارندگی هست ... و حوصلمون توی خونه سر میره...در یک حرکت جوگیرانه اتاق خودمون رو زیر ...

حس وحالتون خریدارم.

انقدر همسرم هر چی بوده گذاشته تو کمدش که نگم  براتون.دیگه امروز چندتا از شلوار وتی شرت هاش انتقال دادم به کمد دیواری خودم.لباس کار هاشم گذاشتم تو یه ساک که خالی بود گذاشتم تو کمد خودم جوراب هاشم دسته بندی کردم گذاشتم تو یه سبد تو کمد خودم.

✅️خروجی:یه تی شرت،دوتا پیراهن مردانه که کهنه شده بود،چند حفت جوراب یا سوراخ یا کهنه یا لنگه به لنگه

یه حوله استخری هم از محل کارش دادن گذاشتم بالای کمد دیواری تا بعدا جایگیزین بشه.

❌️این کمدش هی میگم بذار مرتب کنم میگه نه دیگه تصمیم گرفتم ریز ریز بریزمش بیرون

فکرش بکنید از لباس تا پیچ مهره تا قطعه ماشین تا اطوی قبلی مون تو این کمد والبته کلی کاغذ مربوط به حوزه کاری اش

شادی صدام کنید
منم الان تقریبا به این مرحله رسیدم که خروجی پیدانمیشه😁

وای منم دیگه میرم خونه مامانم رفع انباشتگی انجام میدم کلی غر میزنن سرم😂

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
امروز نوبت پنتری بود مرتب ونیاز به کاری نداشت.کمد دیواری مرتب کردم.گوشی ام مرتب کردم وبرنامه ها دسته ...

من تازه با این تاپیک اشنا شدم 

فقط یک نکته برام جالب بود 

همه گزارش ورودی و خروجی میدن

شما یک نفر گزارش تمیز کاری خونتون!!

تاپیک رو اشتباه نیومدی ؟

حس وحالتون خریدارم.انقدر همسرم هر چی بوده گذاشته تو کمدش که نگم براتون.دیگه امروز چندتا از شلوار وت ...

به نظرم این کمد رو یهو بیرون نریز برای تمیزکاری و پاکسازی

همون ریز ریز تمیز و پاکسازی بهترین کاره

❌لایک❌
من تازه با این تاپیک اشنا شدم فقط یک نکته برام جالب بود همه گزارش ورودی و خروجی میدنشما یک نفر گزارش ...

ایشون همراه تمیزکاری قسمت به قسمت منزل، پاکسازی هم انجام میدن 

رو این کار یه نظم و برنامه ریزی فوق العاده دارن 

❌لایک❌
وای منم دیگه میرم خونه مامانم رفع انباشتگی انجام میدم کلی غر میزنن سرم😂

اگه میخوای غر نزنن باید خیلی زیرپوستی دلایل بیرون گذاشتن اون انباشتها رو براشون روشن کنی 

ولی اول باید بگی میخوام تمیز کنم😁

❌لایک❌