2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738511 بازدید | 44697 پست
انشاا...دوستای گلم به نظر من تا زمانی که خونه مورد نظرتون تمیز نکردید خونه فعلی تون جمع نکنید هر وقت ...

کاملاااا با نظرت موافقم شادی جان ولی نمیدونم چرا همیشه این اشتباه رو میکنم هم خودم و خانوادم اذیت میشیم و بازم درس عبرت نمیگیرم😐😔

عزیزم نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی از آبان پارسال همیشه وعده وعید دادن که تا یک ماه تحویل میدم بعد گ ...

نه هنوز کاشی کاریش انجام نشده در مرحله کف سازی خونه ن 🥴 من دیگه چشمم اب نمیخوره به این زودیا تحویل بدن 

هی به خودم میگم عید امسال خونه خودمونیم دیگه 🤦🏾‍♀️البته این دیر آماده شدنشم بنظرم حکمت خداست چون کاشی کف پذیرایی و نور مخفی پکیج شیرآلات و‌‌‌... هم پای خودمونه اینجوری فرصت شده بتونیم کم‌کم وسایل و ملزومات خونه رو بخریم‌. 

ان شاء الله خونه شماهم بزودی زود آماده بشه با دل خوش اسباب کشی کنین❤️❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم امروز شاید کار دیگه ای انجام بدم بالای کمد دیواری یه وسیله می خواستم

کلا یه چمدون داریم که داخلش:

یه پالتو که پدر مرحومم برام خریده[خدا رحمت کنه تمام رفتگان]

این مطمئنم هیچ وقت نمی تونم خروجی بذارم.

دوتا چادر بود که نیت کرده بودم برای بچه دار شدن با شما مشورت کردم یکی اش دوختم برای چادرنماز یکی اش الان سر کردم خوبه چندسال دیگه اینم می دوزم برای چادر نماز کمی سر باید کش دار بدوزم.

یه لباس خیلی گشاااااد که همسرم نمی ذاره بذارم خروجی 

اما تصمیم گرفتم مانتوی عقدم بذارم خروجی وهمسرم قطعا من می کشه اخه به مرور یه جوری میشه کهنه،لک اصلا یه وضعیتی.

خلاصه گذاشتمش جزو خروجی ها چون این هفته خونه است نمیشه.

یه مانتو که سایزم نیست ولی کاملا سالم ونو حالا نگه می دارم خروجی هیجانی ام نمی پسندم.

✅️پس شد یه مانتو عقد خروجی،یه لباس که از نظر من خروجی ولی همسرم نمی ذاره

شادی صدام کنید
گفتم امروز شاید کار دیگه ای انجام بدم بالای کمد دیواری یه وسیله می خواستمکلا یه چمدون داریم که داخلش ...

از نوزادی دخترم دو سه تیکه لباس واسباب بازی که تو همین چمدون.

سه تا کلاه نوزادی که نو وهدیه بود نگه می دارم به لطف خدا برای بچه دوم دو جفت کفش هدیه که باااید بمونه تا سایز پای دخترم بشه. یه کلاه زمستونی که الان سرش گذاشتم اندازه بود نمی دونم تا زمستون اندازه میشه یا نه همون موقعه تکلیف اش روشن می کنم

دوتا خز که برای زمان عروسی لازم داشتیم خریدیم حالا نگه می دارم شاید لازم شد.

چندتیکه از لباسای خودم که قبلا گزارش داده بودم منتظرم زیاد بشه بدم به کسی

شادی صدام کنید
از نوزادی دخترم دو سه تیکه لباس واسباب بازی که تو همین چمدون.سه تا کلاه نوزادی که نو وهدیه بود نگه م ...

نزدیک چهار وپنج دست از لباسای دخترم که کوچیک وکهنه شده گذاشتم خروجی برای خودم  سوال چرا همون موقعه نذاشتم حتما دلیلی داشته که الان یادم نمیاد‌

یه  کلاه تابستونی هدیه که به دخترم میاد الان گذاشتم سرش هی بر می داره حالا گذاشتم دم دست بیرون رفتنی سرش بذارم شاید بذاره بمونه.

یه کش مو که همسرم براش خریده بود خیلی بزرگ برای دخترم الان خودم بستم به موهام.

یه تی شرت وشلوار مشکی محرمی که گذاشتم دم دست استفاده کنم.

شادی صدام کنید
نزدیک چهار وپنج دست از لباسای دخترم که کوچیک وکهنه شده گذاشتم خروجی برای خودم سوال چرا همون موقعه ن ...

فقط ببینید شرایط من که از مجردی مینیمال بودم وماهانه خروجی می ذارم کم خرید می کنم شرایط این.

واینکه چقدر خرید اشتباه وچقدر دلبستگی اشتباه

شادی صدام کنید
سلام دوستان یه شوینده ی صورت مناسب پوست چرب معرفی کنید🌹

پوست من بشدت چربه تعریف ژوت روخیلی شنیدم. ولی خودم بعدازعوض کردن صدتامارک مختلف اینسری تحت تاثیر تبلیغات اینستا سیمپل خریدم که خیلییی خوبه. برای امثال من وشماعلاوه برژل خوب یدونه فیس براش هم لازمه تا اعماق پوستم تمیزشه

لطفالایک نکنین. 

دوتا جعبه  زردالو و گیلاس همسرم خریده 

بااینکه بچه های بزرگم نیستن هنوز گاها مثل قبل خرید میکنیم!!! 

گیلاسها رو هرسری میشورم و دون دون میکنم و میریزم تو ظرف رو میز یا کانتر میدارم اماده باشه زود خورده بشه 

همینطور زردالوها یه مقدار هسته ش رو میگیرم و... 

یه مقدار گیلاسها کمپوت شد

یه مقدارشم رفت برای 3همسایه ها 

❌لایک❌