2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
میشه برنامه روزانه ت رو اینجا هم بذاری

شنبه:سرویس بهداشتی ها

یکشنبه:شستشوها[هر چیزی مثل روتختی،پرده،روتشکی]

دوشنبه:گاز ،یخچال وسینک

سه شنبه پنتری[همون انباری ولی تو آشپزخونه است کوچیکم هست]

چهازشنبه:دوتا کابینتاز کابینت های آشپزخونه

پنج شنبه:کمد دیواری ها

جنعه:گردگیری وجارو

❌️حیاط و تراس وراه پله وپشت بوم ندارم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای مبل هم خونه من هر چقدر بزرگ باشه باز یه دست مبل با توجه به تعداد مهمانامون کافیه.

البته دوس داشتم موقعیت خونه جوری بود که قسمت تی وی از قسمت پذیرایی جدا باشه که امکانش نیست در اون صورت فقط یه نبل دو نفره جلوی تلویزیون کفایت می کنه چون نی دونید که سلیقه وزمان اعضای خانواده تو تلویزیون تماشا کردن متفاوته

میز نهارخوری ام ۴ نفره است ولی ۶ یا ۸ نفره مناسب تره.

شادی صدام کنید
خانما یه کمک به من می کنید شما داخل پذیرایی به ابعاد 4در 8 چند دست مبل می‌ذارین،یک طرف 4متری پرده ...

خونه جدید ما ابعادش تقریبا همینه من فقط یه دست مبل هفت نفره گرفتم ولی هنوز نزاشتم ببینم کمه یا نه؟

خوشحالم باز کنارمونی دلم برات تنگ شده بود❤❤❤

فدات بشم هیدوا جانم شما به من لطف داری 😍🤗❤❤❤

من هر روز پیامهاتونو با شور وشوق میخوندم ولی نمیتونستم پست بزارم ولی الان خوشحالم که رمز کاربریم یادم اومد ولی خودم و زندگیم تو همون وضع بلاتکلیفی مونده نمیدونم چرا کارهای ما اینقددددددر کش پیدا کرده 😔

فدات بشم هیدوا جانم شما به من لطف داری 😍🤗❤❤❤من هر روز پیامهاتونو با شور وشوق میخوندم ولی نمیتونستم ...

تندرست باشی عزیزدلم 💋💋💋💋

باید یه کاری کنی این شرایط فعلی برات انقدر سخت نگذره گلم

❌لایک❌
فدات بشم هیدوا جانم شما به من لطف داری 😍🤗❤❤❤من هر روز پیامهاتونو با شور وشوق میخوندم ولی نمیتونستم ...

سلام عزیزم خوش برگشتین 

فکر کنم شماهم مثل من تو جریان اسباب کشی به خونه جدید گیر کردین😣 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil