2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
گره ساده بود،ولی زیر گلو صاف و مرتب بود،دو طرفشم رو سینه هام کاملا قرینه بود نمیدونم چطور بگم،دو طرف ...

برای منم جالب بود چون منم وسواس تقارن دارم.شال وروسریمم همیشه باید هردوطرفش یه اندازه باشه.اون زمانی هم مه مدبود شال رویه پیچ میدادیم دورگردن انقدربازوبستش میکردم که یه اندازه بشن😁 ولی کمالگرایی رونمیدونم. گاهی دارم گاهی نه

لطفالایک نکنین. 
برو بابا داشتم کشوی انباری رو تمیز می ‌ کردم اضافه ها رو دور بریزم یک دندون انسان پیدا کردم ...

دوست عزیز به دلتون بد نیارید .همسر من بیماری تحلیل لثه داره و دندونهاش سالم سالم می ریزند . نگه داشته بقول خودش به دکتر نشون بده که چقدر سالم و تمیز از لثه جدا شدن. بنظر من  چیز بدی نیست.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا همین چندوقت پیش انداختمش دور ☹️چقدرم با پیاز مشکل دارم.

غصه نداره. من اگرم داشتم استفاده ای نمیکردم فکرکن داری اشپزی میکنی بچتم داره ازاونور جیغ وگریه وبزرگه هم یه بهانه ای داره تازه اون وسط بایددنبال شیلدبگردی برای پیاز😁این موضوع البتع برای من اینجوره وکاربردی نداره

لطفالایک نکنین. 
غصه نداره. من اگرم داشتم استفاده ای نمیکردم فکرکن داری اشپزی میکنی بچتم داره ازاونور جیغ وگریه وبزرگ ...

دقیقا مثلا من رفتم یه جفت دستکش خریدم که موقع انجام کارای خونه بپوشم که دستام خراب نشه ولی فکر دخترم که می خوابه یه جوری با کارهای خونه گره می خورم که اصلا یاد دستکشم نمی افتم یا امروز سبزی پاک می کردم بلز به همون صورت دستکش یکبار مصرف استفاده نکردم.از این آیتم های این شکلی هممون زیاد داریم.

شادی صدام کنید
من پیشنهاد میکنم اگه خیلی اذیتین بانکه ها رو عوض کنین از این مدل بگیرین 👇 اینجوری ظرف خالی نمیبینین ...

از اون کوچیکاش خوشم اومد اندازه ست و حبوبات داخلش دیده میشه کجا دارن!؟

دوست عزیز به دلتون بد نیارید .همسر من بیماری تحلیل لثه داره و دندونهاش سالم سالم می ریزند . نگه داشت ...

اره شاید 

منم  ۸ سال پیش تمام  دندونم دست می زدم شل بود می تونستم تکون بدم   یکجا خونده بودم  باسرکه ی  سیب دهان شویه کنید هر روز      لثه سفت می شه    بعد چند وقت خوب شد 

چند ساله بعد رفتم یکی از دندونام رو بکشم دکتره اعتراض کرد که لثه هات انگار چسبیده به دندونت  کشیده نمی شه با غرغر کشید

ضرر نداره با سرکه ی سیب طبیعی داهانشویه کنید انشاالله خوب بشند

ولی ببخشید هیدوا جان مگه با رنگ ها قهره همش مشکی و سفید خدا این همه رنگ داره تو خلقتش عجیب نیست ؟؟

منم عااااااشق رنگم، یکی از دلایلی که لباس و...زیاد دارم همینه ولی خب از این شلوغی هم کلافه میشم و دیگه چند ساله خیلی خیییلی کم میخرم و خروجی زیاد دارم .

اگه میتونستم یکی دو رنگ دوس داشته باشم الان نصف وسایلمو یا بیشتر ، میتونستم بدم به کسی

اگه بگم وقتی نیستم میان خونم و همه جا رو می بینن دیگخ پری برات نمیمونه یه بار هم وسط راه داشتم میرفت ...

متاسفم واقعا😑💔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستانم عزیزم اونایی که چشماشون با کار کردن با پیاز دچار سوزش میشه و اذیت میشین میتونین شیلد صورت ( ...

من وقتی پیاز خورد میکنم جامو عوض میکنم مثلا نصفشو یه طرف اشپزخونه خورد میکنم بعد نصف دیگه رو میبرم بغل گاز خورد میکنم اینجوری گازش تو همون محیط میمونه و به چشمام اثر نمیذاره

کاش منم میتونستم یکی دو رنگ رو فقط دوست داشته باشم

ولی همه رنگ ها باهم قشنگ تره و به نظر من کسی که رنگ ها رو دوست داره تو دلش یه خبر دیگه است و دنیا رو زیباتر میبینه 😋🌈

امروز زیاد حرف زدم پس گزارشمو همینجا مینویسم 

خروجی یدونه کتابچه و یک در پلاستیکی