2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740476 بازدید | 44731 پست
یعنی چندساله تمیز نشده؟؟؟ یا شوخی میکنی موضوع دندون رو؟

از این کشوهای سه طبقه ی کوچیک  همسرم پیج رو لوازمایه که نمی دونه کجا بزاره  که شاید یک زمانی بدرد بخوره  گذاشته   امدم تمیز کنم همه رو دور بریزه  که باشه برای جا قاشق چنگاله اضافم   لابلای اشقالا دندون ددیدم کشو رو تو اسباب کشی  از خونه ی قدیمم دو سال پیش اوردم جرات نکردم تمیز کنم که همسرم نگه فلان چیزم توش بود گم کردی   دیگه الان دیدم چند ساله دست خورده هست        البته خونه ی قدیمممون ادم بد ذات  و حسود اهله جادو جنبل بود تو یک ساختمون زندگی می کردم دلم چرکی شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم کیسه فریزری هاش زیاده دستمال منم زیاد دارم، روزی که بخوام کلا به کارای خونه برسم تقریبا همین ...

میره بازار عمده میخره سر اون کیسه زیاد داره تازه برچسب اسم نویسی هم کلی داره😶😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مرسی از نظرتون برای یکی دیگه از دوستانم نوشتم اول خالی میکنم تو یه ظرف بعد بانکه رو میشورم به اندازه ...

یه نوع وسواس فکریه عزیزم

نمیدونم دختر کدوم از شما عزیزان بود که مداد رنگی تا قدش کوتاه میشد جایگزین میکرد.... اینم همونه میل به کمال گرایی و بی نقص بودنه

برو بابا داشتم کشوی انباری رو تمیز می ‌ کردم اضافه ها رو دور بریزم یک دندون انسان پیدا کردم ...

وا این چه استدلالیه😶 

خیلی وقتا تو همین پاکسازی ها دعا و طلسم و.... پیدا میشه. بهتره که از خونه خارج بشه 

امروز پاکسازی دیجیتال داشتم 

حدود ۱۰۰تا عکس تکراری پاک کردم

چندتا پیج غیرکاربردی اینستا آنفالو کردم

دایرکت‌هایی که از یک سال پیش مونده بود رو پاک کردم

پیام‌های گوشیم به جز پیام بانکها رو پاک کردم

تو خونه ما مصرف کاغذ و دفتر خیلی زیاده.خواهر کوچیکم روزی پنج شش تا نقاشی روی آ۴ می‌کشه . خوشش نمیاد پشتش نقاشی دیگه ای بکشه.قبلا بعد از چند وقت همه رو مینداخت دور.

یه روز نشستم باهاش حرف زدم گفتم اگه هر بچه‌ای مثل تو این همه نقاشی بکشه و بندازه دور تا چند سال دیگه همه درختا قطع میشه.گفتم ما میتونیم این کاغذهارو بدیم بازیافتی برای کارتون و جعبه میوه‌ها و...(یه جورایی به زبون خودش توضیح دادم😅) و قانع شد.

بعد از اون روز با کلی ذوق کاغذ هارو میاورد میگف نگه دار بازیافت کنیم درخت هارو قطع نکنن و پولدار بشیم😂

اون کاغذها رو نگه داشتم برای بازی‌های اسم فامیل،دوز،دست دست و ...و به مرور زمان استفاده کردیم هردو طرفشو و بعد بردیم بازیافتی.

قبل عید ۲۰ کیلو کاغذ جمع شد و بردیم بازیافت و پولشو به خواهرم دادم.از اون روز ب بعد دیگ تو خونه ما ذره‌ای کاغذ دور ریخته نمیشه😍

برو بابا داشتم کشوی انباری رو تمیز می ‌ کردم اضافه ها رو دور بریزم یک دندون انسان پیدا کردم ...

خخخخ

یکی از پسرای منم عاشق اینه دندون شیری هاشو نگه میداره 

بهش فکر نکن بندازش  دور

❌لایک❌

سلام دوستان عزیز؛ 

دیروز بالکن رو اساسی تمیز کردم و به گلدون ها رسیدگی کردم. 

خروجی؛ 

یه گلدون پلاستیکی 

دوتا گلدون سرامیکی 

دوتا زیر گلدونی 

یه گل که تو آب بود خشک شده بود گذاشتم تو باغچه ی تو کوچه شاید ریشه بزنه. 

یه دستمال که کهنه شده بود باهاش حسابی دیوارای بالکن رو تمیز کردم اینم حلال شد رفت خروجی. 

یه تاپ که رنگ و روش رفته. 

قوطی روغن بچه (حتما ببینم جایگزین میکنم، روغن بچه ی فیروز بود رنگ بنفش، خیلی خوش بو هست و مقدار چربیش هم اذیت کننده نبود)