2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740114 بازدید | 44731 پست
سلام خانما،اومدم گزارش بدم،کلا این چند وقته خروجی زیادی نداشتم،یکم جو دور داشتم دمنوش درست کردم تموم ...

سلام عزیزم مواد غذایی که زیر مونده کهنه میشه 

حالا من عادت دارم تا اخر استفاده کنم بعد دوباره پر کنم😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام بچه ها به نظرتون لیلی خیلی دستمالو پلاستیک نداره؟

به نظرم کیسه فریزری هاش زیاده 

دستمال منم زیاد دارم، روزی که بخوام کلا به کارای خونه برسم تقریبا همینقدر دستمال برای تمیزکاریام لازممه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما،اومدم گزارش بدم،کلا این چند وقته خروجی زیادی نداشتم،یکم جو دور داشتم دمنوش درست کردم تموم ...

دوست عزیزم اینجوری اون ادویه های زیر میمونه کهنه میشه ، بذارید خالی بشه بعد پر کنید فکر کنم بهتر باشه

پر که میکنی اونهایی که زیر بانکه هستند کهنه تر و قدیمی هستند ...  من تا تمام نشه نمیخرم ...یا اگر بخریم جدا نگه میدارم تا قبلی تمام شه

چون گاهی لوبیایی که دارم با لوبیای قبلی از نظر پخت فرق داره...

حتی در مورد ادویه ها... فلفل قرمز گاهی واقعا تند هست و گاهی نه ...

ورودی امروز:

یه بطریِ آب

یه جفت اردو خوری که هدیه بود

یه ظرفِ فریزری

خروجی:

یه ملافه استفاده نشده دادم به یه آشنایی که می‌خواست بخره

یه سبد پلاستیکی که ازش به عنوان نظم دهنده استفاده میکردم دیدم نیاز نیست

دو تا ظرف پلاستیکی و یه ظرف دَر دار که کهنه شده بودن 

یه زنجیر بدل که رنگ و روش رفته بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
پر که میکنی اونهایی که زیر بانکه هستند کهنه تر و قدیمی هستند ... من تا تمام نشه نمیخرم ...یا اگر بخ ...

ببین اول بانکه رو خالی میکنم میشورم خشک میکنم بعد اول اون مقداری که خالی بود با مواد جدید پر میکنم بعد قدیمی رو میریزم روش

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دوست عزیزم اینجوری اون ادویه های زیر میمونه کهنه میشه ، بذارید خالی بشه بعد پر کنید فکر کنم بهتر باش ...

مرسی از نظرتون برای یکی دیگه از دوستانم نوشتم اول خالی میکنم تو یه ظرف بعد بانکه رو میشورم به اندازه ای که خالی بوده مواد جدید میریزم و باقی مونده شیشه رو دوباره با قبلی ها پر میکنم ولی نمیدونم چه مرضی دارم شیشه ها اگر نصف شدن باید سریع پر بشن وگرنه من نا آرومم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام عزیزم مواد غذایی که زیر مونده کهنه میشه حالا من عادت دارم تا اخر استفاده کنم بعد دوباره پر کنم� ...

برای دوستان توضیح دادم حواسم هست مرسی عزیزم

وقتی شروع کردم به دورانداختن یا بخشیدن وسیله های اضافی واقعا حس خوبی داشتم

برو بابا     داشتم کشوی  انباری رو تمیز  می ‌ کردم اضافه ها رو دور بریزم یک دندون انسان  پیدا کردم  دندونه نیش نبود آسیاب بود توش کمی سوراخ  ماله اعضای خانواده نبود  الان کلی فکرم رو مشغول کرده   ای کاش تمیز نمی کردم