2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739666 بازدید | 44717 پست

راستی یادتون هست میگفتم دخترم کلی کاغذ به در و دیوار چشبونده،میگفت تا آخر کنکور بزار باشه،چند بار استوری لیلی دیلی رو نشونش دادم فقط هیچ حرفی نزدم،دیدم بعدا خودش نصف کاغذهارو از رو دیوار برداشت،بعد گفت چه زندگی خلوت و خوبی داره،همه چیزش هم ساده و با کلاسه،سعی میکنم سرم که خلوت شد بیشتر در مورد این سبک تحقیق کنم،وسبک زندگیمو تغییر بدم،بعد هم رفت برای پدرش تعریف کرد و یکم به پدرش توضیح داد انگار این همه وقت من براش صحبت میکردم زیاد براش تصویر سازی نشده بود ولی با چنتا عکس و فیلم بیشتر درک کرد و ملموس تر شد براش

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما،اومدم گزارش بدم،کلا این چند وقته خروجی زیادی نداشتم،یکم جو دور داشتم دمنوش درست کردم تموم ...

سلام 

خداقوت 

استفاده سماقتون به جز سماق پلو و پاشیدن روی کباب گوشت قرمز دیگه چیه عزیزم؟ 

❌لایک❌
سلام خانما،اومدم گزارش بدم،کلا این چند وقته خروجی زیادی نداشتم،یکم جو دور داشتم دمنوش درست کردم تموم ...

من برعکسم😂

میذارم قشنگ اون شیشه ادویه یا حبوبات تموم بشه 

یه مدت هم خالی نگهش میدارم تا خـــــــوب لذت ببرم بعد که واقعا نیاز شد بدو بدو میرم میخرمش😂😂

❌لایک❌
سلام خداقوت استفاده سماقتون به جز سماق پلو و پاشیدن روی کباب گوشت قرمز دیگه چیه عزیزم؟

مرسی هیوا جان،والا فقط برای کباب استفاده میکنم،ولی یه دوسالی میشه دخترم روی املت نیم رو،کتلت،کباب تابه ای وبه قول خودش همه چی سماق میریزه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من برعکسم😂میذارم قشنگ اون شیشه ادویه یا حبوبات تموم بشه یه مدت هم خالی نگهش میدارم تا خـــــــوب لذ ...

چه جالب،همین تفاوت‌ها زندگی رو از یک نواختی در میاره

خیلی خوبه والا منم ۷تا کتاب خوب در حد خیلی نو داشتم با محتویات عالی بردم کتابخونه شهرمون برگشت گفت ک ...

عزیزم اگ هنوز داری آدرس کتابخونه شهرمونو بدم ارسال کنید.اینجا فعلا کتابهاش کمه و کتاب هم قبول میکنن

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
عزیزم اگ هنوز داری آدرس کتابخونه شهرمونو بدم ارسال کنید.اینجا فعلا کتابهاش کمه و کتاب هم قبول میکنن

عزیزم دادم به برادر همسرم قرار شد مطالعه کنه بعدش ببره کتابخونه مدرسه شون بزاره .در مورد امام زمان و امام علی و خواص میوه ها و اینجور چیزها بود

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
سلام بچه ها به نظرتون لیلی خیلی دستمالو پلاستیک نداره؟

ببنظرمنم خیلی زیاده. من یدونه برای گردگیری چوبی های خونه ویخچال وماشین لباسشویی وظرفشویی وکانتر دارم. یدونه برای جاهای چرب اشپزخونه. یدونه دستمال عینک برای اینه ها. یدونه برای تمیزی کابینت ها ویدونه خشک کردن ظروف ویدونه سرامیک کف. خیلیم راضیم😁لیلی خودش میگفت توی هرچیزی مینیمال باشم توی دستمال بشدت ماکسیمالم

لطفالایک نکنین. 

فردا نوبت کمد دیواری هاست امروز وقت داشتم انجام دادم

از جعبه خیاطی مقداری سوزن ته گرد می شد بدم به یه خیاط ولی دیگه ریختم دور

مقداری کاغذ خیاطی چون می دونم دیگه سمت خیاطی کردن نمی رم.مقداری خرده پارچه 

چندتا ربان بود بذارم خروجی نذارم درنهایت نگه داشتم دخترم بزرگ شد کاردستی با هم درست کنیم.

یه عینک شنا که فکر نکنم حالا حالاها بتونم برم استخر عینک هم مال خیلی وقت پیش احساس کردم از نظر بهداشتی هم نگه داشتنش درست نیست یه حالتی شده بود.

چندتا دونه بادکنک کهنه.

یه دکمه که موقع بیرون رفتن از خونه از مادرم همسرم گرفتم دوختم به مانتوم هماهنگ هم نبود ولی کارم راه انداخت اون روز

الان گذاشتم جلوی دست بهشون برگردونم.

یه عکس شاسی خودم از بالای کمد دیواری با تنها عکس تو اتاق خواب جا به جا کردم یاد ایام جوانی برام زنده شد.

فعلا همین ها 

شادی صدام کنید
فردا نوبت کمد دیواری هاست امروز وقت داشتم انجام دادماز جعبه خیاطی مقداری سوزن ته گرد می شد بدم به یه ...

شادی جان شمااهل شمالیددرسته؟ احساس میکنم قبلاکه داشتم تاپیکومیخوندم اینطورگفته بودین. 

لطفالایک نکنین. 
حالا که بحث کفشه اینم کیف وکفش های لیلی

من قبلا هم دیده بودم که کفش ها رو روی تخت میذاره... نمیترسه قارچ بگیرن؟ هرمواد شوینده ای هم بزنه بازم صدرصد تمیز نمیشه😑

گزارشمو تو همین پست مینویسم

🍓 کشوی آشپزخانه، کشوی جا نماز و لوازم خیاطی پاکسازی شد🥳

خروجی ها😋

جای کارت کیف پولم و جدا کردم چون ازش استفاده نمیکردم 

پنبه الکی

شمع تزئینی

ربان مشکی مجلسی که حس خیلی بدی بهم میداد

سه تا دستمال اشپزخونه 

دوتا نایلون نون

دو جفت دستگیره بافت

یدونه کلیپس که هدیه میدم 

قوطی زیتون