2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740085 بازدید | 44731 پست

امروز کابینتی که توش جهیزیه ام هست و پاکسازی کردم 😓

خروجی

پنج شیش تا روکش تزئینی

دو تا دیس 

یدونه قندون

یه دعا

دوتا بشقاب لب پر

یه نلبکی لب پر

یک جفت جوراب خودم

دوتا جوراب مردونه که لنگه اشون گم شده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

آخر هفته میخوام برم سروقت انباری 😁

فردا و شنبه هم محل کارمو پاکسازی کنم 

خونه هم پاکسازی شده دیگه باید هی استفاده کنم ببینم چیزی رو اگه نخوام بذارم خروجی

ورودی هم فعلا غیر از ضروریات زندگی ، کلا قدغن هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب دنبال یه فاکتوری میگشتم که پیداش نکردم ولی یه مقدار خروجی داشتم؛ 

از انبوه کاغذهای همسرم چندتا دونه ش رو با نظارت خودش گذاشتم تو بازیافت. 

یه دفترچه داشتم که چندسال پیش نکاتی که تو کلاس های ضمن خدمت میرفتم رو یادداشت میکردم، دیشب که بهش نگاه انداختم دیدم دیگه خیلی بکارم نمیاد. 

یه شیشه ی خالی عطر. 

چندتا پاکت کهنه ی پول. 

سلام به همه ی دوستای ارامش طلبم. چندروزبودکه نمیتونستم پست بزارم ولی میخوندمتون. درمورد تعدا کفشا شاید من ازهمه مینیمال ترباشم. یدونه اسپرت که فقط فصلای سردوخنک میتونم بپوشم روزای گرم فقط صندل چون پاهام تاول میزنه. یدونه صندل روزمره برای بهاروتابستون. یدونه نیم بوت ویدونم کفش مهمونی. کیفم سه تاداشتم.که یکیشون برای روزمرس ویدونم جایی که میریم لازمه پوشک ببرم برای بچم باید کیفم بزرگ باشه یدونم کیف کوچولو. که کیف روزمره ام خراب شده وبایدبره خروجی. پس خرید بعدی من یدونه کیف وکفش ست ساده مشکی برای مهمونیه که الان ندارم ونیازمه. 

لطفالایک نکنین. 

سلام دوستان من بعد از دو روز که رفته بودیم خونه اقوام امروز صبح اومدم خونمون

خروجی یه کیسه پشم و یه جفت دمپایی

ورودی خاصی هم نداشتم این دو روز

قبل از رفتن هم همه جای رو تمیز کرده بودم به همین خاطر الان کار خاصی ندارم انجام بدم غیر از کارهای روزمره 

نهال🌱

سه تا جوراب نو از چمدون برای خودم بیرون اوردم 

و گذاشتم تو جاجورابیم

الان تو چمدون دیگه جورابی برای خودم ندارم 

همه جورابهایی که الان استفاده  میکنم 5تاست که دوسال دیگه نیازی به ورودی جوراب ندارم. 

در صورت کادو و سوغات و...  چون هرجورابی پسندم نیست پس میره خروجی 

❌لایک❌

متاسفانه پست قبلمو نمیتونم ویرایش کنم پس دوباره میذارم😁

در مورد مواد یخچالی هم در حال حاضر توی یخچالمون یه مقدار نون هست و یه مقدار پنیر و ماست و کره، یه شیشه سس مایونز، یه سس تند، یه سس کچاپ و یه شیشه آب، آرد سفید ، رب ، تخم مرغ، آبلیمو،زرشک، وانیل، بیکینگ پودر و پودر شکلات که اینا هروقت تموم بشن جایگزین میشن

غیر از اینا یه مقدار برگه زردآلو ، آلو بخارا ، انجیر و توت خشک ، سنجد و عناب و پودر قند و یه مقدار کره بادوم زمینی هست که هروقت تموم بشن دیگه جایگزینشون نمیکنم چون نمیخوریم 

یه مقدار دارو و مسکن هم هست که همسرم گذاشته یخچال و منم نمیتونم بذارم خروجی وگرنه ترجیحم اینه که دارو ها رو توی یخچال نذارم

نهال🌱

یه گونی برنجی رفت خروجی

و یه سفره پلاستیکی هم دوجاش کمی پاره شده بود اونم رفت خروجی

سفره پلاستیکی فقط یه بزرگ برای مهمونی دارم 

3تا سفره نخی دارم 

چون خودمون رو میز ناهارخوری غذا میخوریم دیگه سفره پلاستیکی یا هر سفره دیگه ای جایگزین نمیشه  

یکم تخم شربتی تو کمد داشتم یه مقدارشو امروز آب کردم با عسل  و گلاب شربت درست کنم اینها تو تابستون استفاده بشه 

تو برنامه م هست فعلا شربت های آماده نخرم هرچی داریم (گل پنیرک، زعفران، تخم شربتی و خاکشیر و آبلیمو، عرقیجات و...) فعلا استفاده کنیم 

❌لایک❌

امروز تا 2روز دیگه استراحتم 

ترجیح میدم گوشیمو پاکسازی کنم 

گالریم پاکسازی شد 

کلا من تو فضای مجازی یه ایتا میرم و یه اینجا 

اعلانات اینجام پاک پاکه شده 

شخصی های ایتام پاکسازی شد 

متاسفانه کانال زیاد دارم و یواش یواش دارم پاکسازی میکنم. 

خداروشکر به جز یه گروه واجب دیگه تو گروهی عضو نیستم. 

در کل گوشیمم باید از برنامه های بلااستفاده دیگه پاکسازی کنم. 

❌لایک❌

سلام خانما،اومدم گزارش بدم،کلا این چند وقته خروجی زیادی نداشتم،یکم جو دور داشتم دمنوش درست کردم تموم شد،دیگه نمیخرم،شربت آهن تموم شد بطری و جعبه اش رفت بازیافت،مقداری کاغذ رفت خروجی،جا برنجی خالی شد از گونی پرش کردم،گونی هم رفت خروجی،یه مقدار لوبیا سبز خرد نکرده داشتم کنار مرغ استفاده میکردم،اونم تموم شد،چند تا بادمجون و مقداری کلم بنفش داشتم تو یخچال یکم از تازگی در اومده بودن هر دو رو ترشی درست کردم شنبه مهمون دارم میدونم خورده میشه،ولی ورودی زیاد داشتم بیشترش خوراکی و مواد غذایی هستن،یه عادت بد یا خوب نمیدونم دارم که بانکه های حبوبات شیشه های ادویه و،، هیچ کدوم نباید سرش خالی باشه،یعنی تا به نصفه میرسن باید پرشون کنم،به خاطر همین رفتم تخم شربتی،پودر سیر،پاپریکا،دارچین چوبی،نمک،زیره،سماق و لوبیا چیتی خریدم فوری همه رو پر کردم انگار یه آرامشی گرفتم که حد نداره،خیالم راحت شد،جا مایعی هارو هم پر کردم،فریزر رو هم تقریبا رسیدگی کردم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود