2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
این عکس انباری اولیه رو که خیلی شلوغه رو بازکردم دارم یکی یکی چک میکنم چیا باید بره خروجی😂😂😂

من فکر کردم قبل و بعده منتظر بعدش بودم😂😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اره  منم با سوراخ کردن دیوار مشکل دارم تو خونه ما فقط ساعت رو دیواره 😇

حالا که بحث وسایل رو دیوار هست منم گزارش بدم که خودمم یه لیستی داشته باشم برای پاکسازی

البته 90 درصدش کار خودمه😅

اشپزخونه:  یه فندک اشپزخونه، یک حوله دست 

سالن:  ساعت، عکس خانوادگیمون😶😑، تابلو گل مال 100 سال پیش😂، جاکلیدی، حوله دست

اتاق اول : یک تابلو 

اتاق دوم: سه تا تابلو کوچیک، یک پوستر(امروز میره خروجی) ، یک جاکلیدی که بهش حوله و عروسک و دعا اویزون کردم😓😅، یک ساعت.... حتی گل پتوس اویزون کرده بودم که امسال همه رو اوردم پایین و قلمه زدم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم با سوراخ کردن دیوار مشکل دارمتو خونه ما فقط ساعت رو دیواره 😇

خونه ما هم فقط یک ساعت و یک قاب که اونم نقاشی سیاه قلمه که خواهرشوهرم از من و همسرم کشیده و خیلی هم بزرگه.من  اصلا علاقه ای به این چیزا ندارم  ولی متاسفانه نمیشه گذاشت خروجی. اونم میخ نزدیم. یه جا میخ رو دیوار از قبل بود اویزون کردم روی همون

به نظرتون این نقاشی رو چطور میشه گذاشت خروجی که کسی ناراحت نشه و سراغشو نگیره؟؟؟ 

از لحاظ میخ روی دیوار  کاملا مینیمال 😎 فقط ساعت  

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خونه ما هم فقط یک ساعت و یک قاب که اونم نقاشی سیاه قلمه که خواهرشوهرم از من و همسرم کشیده و خیلی هم ...

👈🏻خود به خود افتاد ،شکست

👈🏻میخواستم تمیزش کنم،خراب شد

👈🏻بچه خرابش کرد

👈🏻روش چیزی ریخت ،داغون شد

👈🏻زلزله اومد ،افتاد نصف شد

👈🏻کنار پنجره بود،نور خیلی بهش خورد آفتاب سوخته شد😂

.

.

دیگه چیزی به ذهنم نمی‌رسه 🤦🏻‍♀️

وای این قسمت کلاه ها عالی بود.عزیزم به نظرم یه روز که حال هر دوتون خوب بشین راجبع سبک زندگی ات با ای ...

آره،باید حتما صحبت کنیم، مشکل سراینه که باید یادداشت کنم سرخیلی چیزا باید باهم حرف بزنیم،من با شروع زندگی مشترک خیلی از عادتهای جدیدی رو واسه خودم درنظر گرفتم ،باید به ایشونم بگم فک کنه یه سری عادتهای جدیدی رو پیدا کنه، ما قرارمون همین بوده که به همدیگه کمک کنیم و فقط دنبال زیبایی و عشق باشیم ،امید بخداو انرژی مثبت شما دوستان به اهدافمون میرسیم 

دوستان یه سوال 

ما چند سالی هست تو فامیلامون سفره پهن نمیشه و معمولا شام سلف سرو میشه ،بنظرتون خرید ظروف سوفله لازمه؟  من تو ذهنم اینه که از خرید کردن بی موردپرهیز کنم ،یه دلیلش مینی‌مال بودنه و دلیل دیگه اینه که تو فامیل ما چشم و هم چشمی خیلی زیاده ، هستن کسایی که شده قسطی جهیزیه آنچنانی میخرن، اگه سبک خونه من ساده تر بشه ،شاید اون فامیلمون که سطح مالی ضعیفتری داره هم نمی ره آنچنانی جهیزیه بخره و فرهنگ بهتری تو فامیل ساخته بشه،

دوستان یه سوال ما چند سالی هست تو فامیلامون سفره پهن نمیشه و معمولا شام سلف سرو میشه ،بنظرتون خرید ظ ...

خیلی قشنگه و باکلاس 

من دوست دارم بگیرم ولی گفتن سنگینه من ظرف سوپ و ی بیضی دارم دوست دارم جفت بشه

من هیچ وقت با این ظرف ها ارتباط نگرفتم.

شادی جان،من خودم از پارسال دوبار مهمونی  تقریبا ده نفره داشتم و بدون ظروف سوفله برگزار شد و کم کسری حس نکردم ولی الان خواهرم نظرش اینه که بگیر، یخورده دودلم بگیرم یا نه,

شادی جان،من خودم از پارسال دوبار مهمونی تقریبا ده نفره داشتم و بدون ظروف سوفله برگزار شد و کم کسری ...

من همیشه حس می کنم این ظرف ها مناسب مهمانی های مجلل ومیزهای سنگین وخیلی مجلسی طوره

شادی صدام کنید

سلام سلام

توی محله یه حسینیه داریم که اعیاد و شهادت ها ودهه ها مراسم داره .خلاصه یکی از حسینه های مطرحه

اتاق کودک دارن که توی تایم مراسم اکثر بچه ها اونجان .....امشب صحبت دارم اسباب بازی های دخترم که لازمش نمیشه ببرم اونجا ....

فردا کلی کار دارم هم جدا کنم و هم اونایی که نیاز به شستشو دارن بشورم و تمیز ببرم