2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738193 بازدید | 44695 پست
امروز نوبت گاز وسینک ویخچال که تا اینجای روز سینک حسابی شستم. یه موردی که می خوام بگم در واقع ...

همین مقایسه در مورد زایمانمم بود تا من به دخترم رسیدگی کنم مادر همسرم غذا می پخت به امور خونه می رسید ولی حتی یکبار جای هیچ وسیله ای از من سوال نکرد [با اینکه در شرایط غیر زایمان اصلا تو خونه من در یه کابینتم باز نکرده بودن]

دلیلش این بود هر کابینای یا یخچال یا کمدی باز می کرد همه چیز جلوی چشمش بود تازه فکر کتید با وجود یه نوزاد زیر بیست روز ایشون وقت اضافه داشتن تلویزیون نگاه کنند.خودمم گاهی وقت اضافه داشتم 

حالا من وجاری ام یه غذا بخواهیم خونه مادرهمسرم درست کنیم صدبار باید صداش کنیم.هنوز هم ایشون باید سفره بدن دست من تا پهن کنم.

این تفاوت زندگی مینیمال وغیر مینیمال

اگه اشتباه نکنم بود ونبود منی جا سر جریان عمل رحم شون به این نکته اشاره کرد عزیزانی که برای پرستاری شون اومده بودن به راحتی همه چیز پیدا می کردن.

شادی صدام کنید
شوهرت قرار بوده دختر بشه دقیقه 90 خدا نظرش عوض شده و پسر شده 😅 خب هفته که 7 روزه و اگه هر روز هم کت ...

دقیقه ۹۹ فک کنم ،    فکرخوبیه از جلو چشماش دور کنم ولی خب کجا بزارم؟جا ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقه ۹۹ فک کنم ،     فکرخوبیه از جلو چشماش دور کنم ولی خب کجا بزارم؟جا ندارم

بذار تو کیسه بعد بذار پشت همون لباساش 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی امروز:

یه تشک نوزادی دخترم

یه زیرشلواری همسرم که نمیپوشید

یه جفت کفش خودم که تو پام راحت نبود

در حال حاضر دوجفت کفش دارم یه جفت اسپرت یه جفت تابستونی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بذار تو کیسه بعد بذار پشت همون لباساش 

چند دست از لباساشو گذاشتم تو کاور ، مرتب کف کمد لباس گذاشتم ،ولی بازم درکمد رو که باز میکنی نامرتب دیده میشه، امروز صبح بیدار شدم دیدم به دیوار پشت در اتاق که وقتی در بازه دیده نمیشه ،میخ ریز زده همه کلاه های رنگ و وارنگشو آویزون کرده ،چون رنگی رنگیه جالب شده ولی وقتی دربسته اس اتاق شلوغ دیده میشه ، نمی‌دونم کلاه رو چه جوری مرتب کنم ،کلکسیون کلاه دارن،حداقل ۲۰تا کلاه میشه 

چند دست از لباساشو گذاشتم تو کاور ، مرتب کف کمد لباس گذاشتم ،ولی بازم درکمد رو که باز میکنی نامرتب د ...

وای این قسمت کلاه ها عالی بود.

عزیزم به نظرم یه روز که حال هر دوتون خوب بشین راجبع سبک زندگی ات با ایشون صحبت کن به توافق برسین برای حال خوب هر دونفرتون در مواردی ماکسیمال بودنشون باقی بمونه ولی در چند مواردی که می تونند از داشته هاشون چشم پوشی کنند مینیمال بشن.

شادی صدام کنید

سلام دوستان من از حدودا یه هفته اومدم خونه خودم 

چند روزی رفته بودم دیدن مادرم

ورودی های این چند روز: 

یه دست کراپ و شلوارک برای خودم

یه تیشرت برای خودم

یه کمربند و شلوار برای همسرم

یک جفت جوراب

یه بسته عود 

یه مام و یه اسپری

شلوار و کمربند قبلی همسرم رو میذارم کنار که ببره سرکار

یه شلوار و یه تیشرت میذارم خروجی به جای اون کراپ شلوارک که ورودی داشتم

جوراب قبلیم هم پاره شده بود میره خروجی

عود هم تو خونه نداشتیم و چون خیلی دوست دارم خیلی

مام و اسپری ولی ورودی غیر ضروری بود چون صرفا مارک مورد علاقه م بود خریدم😁

چند تا تیکه لباس و کفش و یه کیف هم مامانم داد برای دخترم

لباس و کفش ها که استفاده میشن ولی کیف رو نمیدونم چیکارش کنم چون کیف به اندازه کافی داریم تو خونه

نهال🌱

قبل از اینکه برم خونه مادرم کل خونه رو تمیز و گردگیری کرده بودم ولی خب تو این چند روز که همسرم خونه تنها بوده همه جا کثیف شده باز و نیاز به یه نظافت کلی داره خونه

امروز رو تصمیم دارم استراحت کنم و از فردا دوباره برمیگردم روال قبل✨️

نهال🌱

در مورد بحث تسبیح و جانماز  ما در حال حاضر دو تا سجاده داریم که هر دو نسبتا کهنه شدن تصمیم دارم بذارمشون خروجی و به جاش یدونه دیگه بگیرم

حدودا شش یا هفت تا تسبیح هم داریم که اونا هم به جز دوتا بقیشون میرن خروجی 

مهر هم همینطور تصمیم دارم دوتا نگه دارم و بقیشون رو بذارم خروجی

چادر نمازمم مال خیلی سال پیشه احتمال داره که تعویضش کنم

به غیر از این چادر نماز هم هیچ چادر دیگه ای توی خونه ندارم فقط یه چادر مشکی برای مواقعی که میریم جاهای زیارتی دارم 

البته الان یادم اومد چادر سر سفره عقدمم هنوز دارم ولی خب تا حالا هیچ استفاده ای ازش نشده و صرفا برای یادگاری نگهش داشتم

خروجی هارو هم احتمالا میبرم مسجد 

چقدر این تاپیک خوبه واقعا اگه بحث مهر و جانماز نمیشد شاید اون مهر و تسبیح های خونمون تا چند سال دیگه همینطور بلا استفاده میموندن

نهال🌱

چند دست از لباساشو گذاشتم تو کاور ، مرتب کف کمد لباس گذاشتم ،ولی بازم درکمد رو که باز میکنی نامرتب د ...

این قسمت کلاه های همسرتون که گفتین میخ های کوچیک زده پشت در رو خوندم یاد کار چند سال پیش پدرم افتادم که یه عالمه از این آویز های کوچیک بالای گاز نصب کرده بود(بدون هماهنگی با مامانم) و روی هر کدوم یه وسیله ای که به نظر خودش کاربردی بود آویزون کرده بود از کفگیر و ملاقه گرفته تا چای صاف کن و قیف و... همه رو آویزون کرده بود بالای گاز که مامانم موقع آشپزی کردن راحت باشه همه چیز جلوی دستش باشه😂😭

نهال🌱

کلا پدرم این عادتو داره هر چیزی که فکر میکنه کاربردیه رو یه میخ میزنه و آویزون میکنه به دیوار😂

یعنی تو خونشون یه دیوار خالی پیدا نمیشه

بعد جدا از اون قسمت شلوغی بصری و این صحبتا من بیشتر با اون سوراخی که تو دیوار ایجاد میشه مشکل دارم چون جاش دیگه نمیره

الان تو خونه خودم تنها چیزهایی که به دیوار نصبه آینه ی میزمه با دوتا تابلو که اونا هم با کلی وسواس نصب کردم

کلا سوراخ کردن دیوار جزو خط قرمزای منه😁

نهال🌱

کلا پدرم این عادتو داره هر چیزی که فکر میکنه کاربردیه رو یه میخ میزنه و آویزون میکنه به دیوار😂 یعن ...

اره 

منم با سوراخ کردن دیوار مشکل دارم

تو خونه ما فقط ساعت رو دیواره 😇

❌لایک❌

سلام دوستای مینیمالم😍💜

امروز صبح آشپزخونه بازبینی شد و در ۲ تا از کابینتا چون چربی داشت با اسکاج و سیم پاک کردم و دستمال کشیدم و کابینت رو مرتب تر کردم👌🏻...

۲ تا بشقاب سفالی و یک خورشت خوری سفالی و ۴ تا لیوان چای و یک قندون فانتزی و ۲ تا قاشق و چنگال و نمکدون و کفگیر سیلیکونی و دستگیره و دستمال پارچه ای و چاقو بزرگ دم دستیمونو که روزانه همه ی  اینارو استفاده میکردم گذاشتم تو یک نایلون برای خونه باغمون که انشالله آماده شد ببرم🥰

۳ تا بشقاب چینی جایگزین بشقابای سفالی شد!

۲تا قاشق و چنگال جایگزین قبلی شد!

دستگیره های نو گذاشته شد!

کفگیر چوبی جایگزین قبلی شد!

چاقو بزرگ جایگزین قبلی شد!

نمکدون باید بخرم!

عسل رو تو ظرف مخصوص خودش ریختم و ظرفش ی مقدار کمی داره که خورده بشه خروجی میشه!

همه ی حبوباتم رو تو ظرف حبوبات ریختم و تو فریزر گذاشتم!

جا قاشقی تو کابینت رو عوض کردم و جا قاشقی قبلی رو توش کفگیر و ملاقه و... رو گذاشتم و عالی شد🤤

همه ی کابینت‌ها مرتب و تمیزه🫧

سینک شسته شد و گاز تمیز شد و یخچال هم مرتب💧

در آخر آشپزخونه جارو زده شد و خونه پر از انرژی مثبت شد✨️

کسایی که اهل کلکسیون جمع کردنن به شدت ماکسیمالن نمیشه کاریش کرد

یه مدت بمونه هی بگو چقدر بد دیده میشه یا شلوغه شاید دلشو بزنه

لباسا رو هم یه پارچه ای چیزی بکش روشون که مرتب تر دیده بشه به نظرم به نتیجه اش می ارزه.... البته به شوهرتم بگو گذاشتی کنار. یهو فکر نکنه لباس نداره بره چند دست دیگه بخره و سورپرایزت کنه😶😂😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را