2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738789 بازدید | 44705 پست

👩🏻‍🔧 امروز جعبه ابزار و پاکسازی کردم

خروجی 

گوشی کهنه

چند تا اتصال 

چندتا نایلون

مهره و میخ و یه سری چیزای دیگه 

خروجی دیروز

چندتا سی دی 

یدونه اسباب بازی هم به تعمیر احتیاج داشت امروز انجام شد😎

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من هم سرویس جهیزیه م چینی زرین هست البته که از جهیزیه بنده سالهای طولانی گذشته  مثل شما با ماش ...

رفتم عکس این مدلی تو نت دیدم ..چقدر نازه و رنگاش ملیحه 

مبارکتون باشه 

به دل خوش استفادشو ببرین 

صبا هستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز امروز اگه بلو بانکونصب کنید و کد دعوتتون بفرستین واسه بقیه واونا نصب کنن هر دعوت ۲۵۰هزار هدیه به شما میده دوستان این طرح فقط مال امروز۲۸خرداده 

ممنون میشم نصب کردین کد معرف منو بزنیدOAUA4A

کلی دعاتون میکنم کدمو بزنین

امروز نوبت گاز وسینک ویخچال که تا اینجای روز سینک حسابی شستم.

یه موردی که می خوام بگم در واقع یه مقایسه است برای جراحی بینی من مادرم یه هفته اومد خونه ما من حتی نمی تونستم دخترم بغل کنم تمام کارای خونه+نگهداری از دخترم+مراقبت از من بر عهده مادرم بود ولی مامانم اصلا خسته نشد روز اخر سرحال بود

چند روز پیش که من ۵ روز خونه مامانم بودم روز آخر مامانم کاملا خسته بود واقعا انرژی نداشت تازه من خودم به دخترم می رسیدم خونه مامانم چند نوبت مرتب می کردم رفتم خرید کردم برای خونه

دیروز که رفتم خونشون گفت شادی چرا من خونه شما خسته نشدم؟

خجالت  کشیدم بهشون بگم چون خونه من منظم وسایل کم کارها کمتر بود انرژی کمتر صرف کارای خونهومی شد مامانم اغلب می نشست با دخترم بازی می کرد

شادی صدام کنید