2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738593 بازدید | 44700 پست
قابلتونو نداره💕

عزیزی هیدوا جان 💚

موقع جهیزیه خریدن، مادرم گفت تسبیح بخریم، رفتم تو کشو نگاه کردم دیدم دو تا تسبیح نو داریم که سوغات مشهد بوده، شبیهم نبودن. همونارو برداشتم که هم کشو مامان خلوت تر بشه و هم میدونستم زیاد استفاده نمیشن الکی ورودی جدید نداشته باشیم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم خودت با سلیقه خودت تسبیح بخر که دوسش داشته باشی  من سلیقه هیچکس پسندم نیست  این ...

اتفاقا آبی این داشتم که پاره شد چند روز پیش

تو پس زمینه ذهنم دلم می خواد تسبیح از جای زیارتی بیاد.

اینجوری بزرگ شدیم.

من چند روزی خونه مامانم هستم از روتین خونه دورم چالش سخت غیبت نکردن ام در پیش دارم.

شادی صدام کنید

مامانم صبح رفت بازار یه تشت روحی خرید به نظر من که خرید غیر ضروری بود.

یه تشت پلاستیکی ام خریده میگه لازم داشتم ولی نمی دونم چرا استفاده نمی کنه گذاشته تو هال دخترم می شینه توش بازی می کنه.

شادی صدام کنید

سلام ،مستاصل موندم ،من یه کمد دیواری دارم و اون یکی اتاقم کند دیواری نداره ،همون کمد لباسامو می‌ذارم ،همسرم همه لباساشو گذاشته تو کمد ،بیچاره کمد نمیتونه نفس بکشه ، 12دست کت و شلوار ،8تا شلوار تک،10تا پیراهن، 15تاکراوات،6تا ست دکمه و سردست،یه کیف پر تیشرت و شلوار و شلوارک و لباس زیر،همه ام تمیز و مرتب ، دیشب یهویی چوب رختی کمد شکست ،و همه لباسا ریخت پایین، بهشون گفتم لباسات زیاده ،میگن همه رو می‌پوشم  ،  و گفتن  هماهنگ میکنم  ام دی آف کار بیاد واسه اون یکی اتاقم کمد بزنه  و اینکه گفتن تو چرا لباس نداری، آخر هفته بریم خرید   من هیچی نگفتم و خیره فقط نگاه کردم ،خدا آخر عاقبت منو بخیر کنه   دوستان من حقیقتا مستأصل موندم راهکار بدین بهم، عادت بدی دارن اینکه هر روز باید یه لباس بپوشن، و لباسی که دیروز پوشیدن امروز نمی پوشند 

سلام ،مستاصل موندم ،من یه کمد دیواری دارم و اون یکی اتاقم کند دیواری نداره ،همون کمد لباسامو می‌ذارم ...

همسر منم اینجوری بود... بالای پنچاه یا شصت تا فقط پیراهن آستین بلند داره ... شلوار که نگم 😂... البته خداروشکر به خاطر گرما کت نمی پوشه و فقط یک دست خیلی گرون مجلسی داره ... 

الان که بازنشسته شده اصلا به پیراهن و لباسها نگاه نمیکنه 😑... برم رو مخ همسرم 😂

سلام ،مستاصل موندم ،من یه کمد دیواری دارم و اون یکی اتاقم کند دیواری نداره ،همون کمد لباسامو می‌ذارم ...

ای جانم به جمع ما خوش اومدی

تازه اول اش حالا زیاد میای برامون میکی

شادی صدام کنید
خانوما شما تو طلا هم مینیمال هستید؟ چیا دارین واستفاده میکنید؟ چیا واسه پس انداز میخرید؟

از قبل برای خرید خونه طلای مستعمل خریده بودیم که واسه خرید خونه همه شو فروختیم .

الان یه جفت گوشواره‌ دارم که استفاده نمیکنم با یه آویز که خودم با پس اندازم خریدم خیلی دوسش دارم. 

فعلا که شرایطشو نداریم ولی عمری بود دست و بالمون باز شد دوباره طلای کم‌اجرت و مستعمل می‌خریم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اتفاقا آبی این داشتم که پاره شد چند روز پیش تو پس زمینه ذهنم دلم می خواد تسبیح از جای زیارتی بیاد. ...

خیلیم خوب ❤

هروقت تسبیح براتون اوردن بدید نخش رو عوض کنن تا بیشتر بمونه گلم 

❌لایک❌

در مورد تسبیح ، تسبیح من باید دانه درشت باشه وگرنه خیلی قاطی پاتی میکنم دوباره شروع میکنم از اول از اول 🤦🏾‍♀️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خدا بخواد ماامسال کلی ورودی داریم برای خونه جدید البته ورودی هامون مربوط به ملزومات خود خونه است و ضروریه مثل پکیج رادیاتور کلید پریز شیرآلات و... تاجایی که توانشو داشته باشیم سعی میکنیم جنس خوب و مینیمال بخریم 

روشویی که انتخاب کردم بسیار ساده و زیباست ولی آینه و شلف کناریشو برنداشتم تا در موردش فکر کنم بچها میشه راهنمایی کنین برای بالای روشویی فقط آینه بخرم کافیه چون قسمت پایینش کمد داره میگم دیگه شلف کنار آینه اضافه هست !؟